środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wyluzujcie z tym norweskim tematem

Dla mnie Halloween to nie swieto ...nie dlugo bedziemy obchodzic swieto niepodleglosci...amerykanskie. Paranoja i żenada !!

Pifpaf

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wyluzujcie z tym norweskim tematem

Łomżyńska kultura jest już dosc "duża" i od kopiowania świąt z amerykańśkich filmów raczej nie urośnie.

Nie przesadziłaś z tymi :) w tekscie?

aj aj Amerykanski wymysł który nie powinien miec racji bytu w Polsce
zamiast poczuc troszke zadumy i pomyslec o naszych zmarłych tych bliższych i dalszych bedziecie latac za cukierkami ?

łomżyńskim zdrajcom należy się... mazak :)

"cukierek albo psikus?" hmmm... czyli taki mały psikus w postaci wiadra wody na łep jest na miejscu?

Nawiązalibyśmy do innego tradycyjnego polskiego święta:)

tez bym bardzo poprosił o wzór testów mój adres to -> mucha_15@o2.pl

chłopie z tumanami łomzieńskiemi to możesz najwyżej iść na piwo a nie mówić o radach nadzorczych . Dla przeciętnego łomzyniaka to pojęcia tak samo bliskie i znane jak pulsary czy akcelerator. Młodzi wykształceni i nieumoczeni sa w warszawie a stare pryki to albo byli w partii albo mieli wujka w SB . To pokolenie musi umrzeć bo samo sobie robi krzywdę

W d**** mam helloween. Chcesz to przyjdz do mnie i zrób mi jakegoś psikusa.

100

"
Czeczeńcy chcieliby doprowadzić do spotkania z mieszkańcami Rudzienka, na którym mogliby wyjaśnić wszelkie nieporozumienia i uniknąć zbiorowej odpowiedzialności za wybryk jednego z nich. Czy do tego dojdzie, nie wiadomo. Tak jak nie wiadomo, co stałoby się z uchodźcami, gdyby musieli opuścić Rudzienko. W swoje strony nie mają po co wracać.

"

ja ty sam finek, a skromnego to ty masz ptaka

Takos

Projekt według mnie jest bardzo dobry, a w porównaniu do galerii widmo na bawełnie to już w ogóle rewelacynie. ale niestety większość Polaków (a już chyba Łomżyniaków w szczególności) nie ma pojęcia o dobrej architekturze, wystarczy popatrzeć co ostatnio zostało zbudowane na skrzyżowaniu ul. Legionów i ul. Dworcowej. Za każdym razem jak tamtędy przejeżdżam to aż mnie oczy bolą - cudowna elewacja żółto-brązowa, łuczki, daszki i klimatyzatory na wierzchy, bo oczywiście wspaniały projektant wcześniej o nich nie pomyślał.

"Mi się nie podoba, taki budynek bez wyrazu, taki "kloc" zgadzam się z tym że nie zachwyca ! Widziałam ładniejsze galerie."

Podaj jakiś przykład tej ładniejszej galerii. Pamiętaj, że Łomża to nie metropolia gdzie wysoki koszt budowy galerii zwróci się dość szybko.

Dzien dobry wszystkim....

Pozdrawiam Listonosza Pata

wie ktos o której jest procesja na cmentarzu na ul. kopernika?

procesja zaczyna sie o 11 30

Wy jestescie smieszni ?
Jak możecie mówic ze po mechaniaku czy wecie zmarnuje sobie zycie ?
a moze ktos pragnie byc mechanikiem samochodowym albo weterynarzem i co ? w 1 sie tego nauczy ;>?

Witam serdecznie wszystkich z problemami nieprawidłowej wagi.
W każdym z przypadków mogę pomóc osiagnąć prawidłową wagę ciała.
Zainteresowanych proszę o kontakt:
Tel.: 600436209
mariusz-lada@wp.pl
Pozdrawiam, nie traćcie nadzieji jest, dla was rozwiązanie ,trzeba tylko chcieć z niego skorzystać.

a co jest lepsze Kaspersky anti-virus czy Kaspersky Internet Security?

Hej.Dobry szewc jest na Małachowskiego-tam co jest ten ciąg sklepów-tylko z tyłu bloku.
Pozdrawiam

dobry i nie drogi szewc jest kolo dworca obok goski.

Kasperski Internet Security jest to Kasperski Antivirus wzbogacony między innymi o tzw. zaporę ogniową, chroniącą komputer przed atakami z sieci. Jest to w zasadzie główna róznica między tymi wersjami. Używałem kiedyś obu tych wersji ja też i NOD-a. Wszystkie te programy są bardzo dobre pod warunkiem, że masz legalną wersję która na bieżąco będzie aktualizowana. Poza tym wydaje mi się, że NOD mniej obciąża system
a Kasperski potrafił trochę "mulić", szczególnie na słabszym kompie. Obecnie używam darmowego (do użytku domowego !) AVAST-a i też nie narzekam. Dodatkowo jako uzupełnienie antivirusa używam programu Spybot Search & Destroy który potrafi usunąć wiele niepotrzebnego śmiecia z systemu.
Pozdrawiam.

Uważam, że Nod32 (mam wykupioną licencję) jest bardzo dobry, mam go już drugi rok i innego nie chcę. Do tego wszystkiego można się skontaktować (e-mailem) z serwisem Nod'a, który pomaga (także mailem) wykryć i zlikwidować problem. Naprawdę polecam!!! P.S Spybot Search&Destroy też jest super, poza tym zgadzam się z opinią "franio" powyżej co do Kaspersk'iego.

z tego co wiem to w kazdej szkole przyjmuja od od najwyzszej liczby punktow czyli od najlepszego do wyczrpania miejsc. powodzenia zycze :D

już był wczoraj =P

http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/results.php

test antyvirusow, jak chcesz to zobacz:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org