Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wyluzujcie z tym norweskim tematem |
Dla mnie Halloween to nie swieto ...nie dlugo bedziemy obchodzic swieto niepodleglosci...amerykanskie. Paranoja i żenada !! Pifpaf
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wyluzujcie z tym norweskim tematem |
Łomżyńska kultura jest już dosc "duża" i od kopiowania świąt z amerykańśkich filmów raczej nie urośnie. Nie przesadziłaś z tymi :) w tekscie?
|
|
aj aj Amerykanski wymysł który nie powinien miec racji bytu w Polsce zamiast poczuc troszke zadumy i pomyslec o naszych zmarłych tych bliższych i dalszych bedziecie latac za cukierkami ?
|
|
łomżyńskim zdrajcom należy się... mazak :)
|
|
"cukierek albo psikus?" hmmm... czyli taki mały psikus w postaci wiadra wody na łep jest na miejscu? Nawiązalibyśmy do innego tradycyjnego polskiego święta:)
|
|
tez bym bardzo poprosił o wzór testów mój adres to -> mucha_15@o2.pl
|
|
chłopie z tumanami łomzieńskiemi to możesz najwyżej iść na piwo a nie mówić o radach nadzorczych . Dla przeciętnego łomzyniaka to pojęcia tak samo bliskie i znane jak pulsary czy akcelerator. Młodzi wykształceni i nieumoczeni sa w warszawie a stare pryki to albo byli w partii albo mieli wujka w SB . To pokolenie musi umrzeć bo samo sobie robi krzywdę
|
|
W d**** mam helloween. Chcesz to przyjdz do mnie i zrób mi jakegoś psikusa.
|
|
100
|
|
" Czeczeńcy chcieliby doprowadzić do spotkania z mieszkańcami Rudzienka, na którym mogliby wyjaśnić wszelkie nieporozumienia i uniknąć zbiorowej odpowiedzialności za wybryk jednego z nich. Czy do tego dojdzie, nie wiadomo. Tak jak nie wiadomo, co stałoby się z uchodźcami, gdyby musieli opuścić Rudzienko. W swoje strony nie mają po co wracać. "
|
|
ja ty sam finek, a skromnego to ty masz ptaka Takos
|
|
Projekt według mnie jest bardzo dobry, a w porównaniu do galerii widmo na bawełnie to już w ogóle rewelacynie. ale niestety większość Polaków (a już chyba Łomżyniaków w szczególności) nie ma pojęcia o dobrej architekturze, wystarczy popatrzeć co ostatnio zostało zbudowane na skrzyżowaniu ul. Legionów i ul. Dworcowej. Za każdym razem jak tamtędy przejeżdżam to aż mnie oczy bolą - cudowna elewacja żółto-brązowa, łuczki, daszki i klimatyzatory na wierzchy, bo oczywiście wspaniały projektant wcześniej o nich nie pomyślał. "Mi się nie podoba, taki budynek bez wyrazu, taki "kloc" zgadzam się z tym że nie zachwyca ! Widziałam ładniejsze galerie." Podaj jakiś przykład tej ładniejszej galerii. Pamiętaj, że Łomża to nie metropolia gdzie wysoki koszt budowy galerii zwróci się dość szybko.
|
|
Dzien dobry wszystkim.... Pozdrawiam Listonosza Pata
|
|
wie ktos o której jest procesja na cmentarzu na ul. kopernika?
|
|
procesja zaczyna sie o 11 30
|
|
Wy jestescie smieszni ? Jak możecie mówic ze po mechaniaku czy wecie zmarnuje sobie zycie ? a moze ktos pragnie byc mechanikiem samochodowym albo weterynarzem i co ? w 1 sie tego nauczy ;>?
|
|
Witam serdecznie wszystkich z problemami nieprawidłowej wagi. W każdym z przypadków mogę pomóc osiagnąć prawidłową wagę ciała. Zainteresowanych proszę o kontakt: Tel.: 600436209 mariusz-lada@wp.pl skype: mario5760 Pozdrawiam, nie traćcie nadzieji jest, dla was rozwiązanie ,trzeba tylko chcieć z niego skorzystać.
|
|
a co jest lepsze Kaspersky anti-virus czy Kaspersky Internet Security?
|
|
Hej.Dobry szewc jest na Małachowskiego-tam co jest ten ciąg sklepów-tylko z tyłu bloku. Pozdrawiam
|
|
dobry i nie drogi szewc jest kolo dworca obok goski.
|
|
Kasperski Internet Security jest to Kasperski Antivirus wzbogacony między innymi o tzw. zaporę ogniową, chroniącą komputer przed atakami z sieci. Jest to w zasadzie główna róznica między tymi wersjami. Używałem kiedyś obu tych wersji ja też i NOD-a. Wszystkie te programy są bardzo dobre pod warunkiem, że masz legalną wersję która na bieżąco będzie aktualizowana. Poza tym wydaje mi się, że NOD mniej obciąża system a Kasperski potrafił trochę "mulić", szczególnie na słabszym kompie. Obecnie używam darmowego (do użytku domowego !) AVAST-a i też nie narzekam. Dodatkowo jako uzupełnienie antivirusa używam programu Spybot Search & Destroy który potrafi usunąć wiele niepotrzebnego śmiecia z systemu. Pozdrawiam.
|
|
Uważam, że Nod32 (mam wykupioną licencję) jest bardzo dobry, mam go już drugi rok i innego nie chcę. Do tego wszystkiego można się skontaktować (e-mailem) z serwisem Nod'a, który pomaga (także mailem) wykryć i zlikwidować problem. Naprawdę polecam!!! P.S Spybot Search&Destroy też jest super, poza tym zgadzam się z opinią "franio" powyżej co do Kaspersk'iego.
|
|
z tego co wiem to w kazdej szkole przyjmuja od od najwyzszej liczby punktow czyli od najlepszego do wyczrpania miejsc. powodzenia zycze :D
|
|
już był wczoraj =P
|
|
http://www.matousec.com/projects/firewall-challenge/results.php test antyvirusow, jak chcesz to zobacz:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |