środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wybitne osiągnięcia uczonych 2

Tylko Międzybrodzie Żywieckie i góra Żar.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wybitne osiągnięcia uczonych 2

Witam moze wiecie jaka apteka jest dzisiaj czynna ok godz. 18 ???

Ja też popieram CyberMassa. Od dawna wiem że rząd współpracuje z terrorystami bo jak nazwać tą bande brudasów. Polacy jeść nie mają co a tu jakichś Czeczenów karmią i to jeszcze jak?? Wypierdalać tam skąd przyszliście albo jeszcze dalej brudasy bez kraju.

"...Przysięgamy na Honor i Krew, że długo już nie pożyjecie..."

dzięki za wszystkie posty popierające moją opinie widze ze są jeszcze ludzie co mają zasady

Autor: Pakero (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 19-10-08 16:03

SD teraz sie bawić będziesz w Prawo?

Może wcale to nie jest zabawa :D Pisze ,żeby nikt później w sądzie nie powiedział ,że nie wiedział :D

ja chce dorobić półki do szafy w przedpokoju i też potrzebny mi w miarę nie drogi stolarz

GrubyŁKS Jak tam pakowanie ci idzie ?:)

unclebechtel ty (...) to pewnie ty jestes na tych fotach i szukasz w dupie mozgu (...) a teraz szukasz sensacji ale i tak kiedys z czasem wyjdzie to na swiatlo dzienne i bedziesz (...) bo normalny czlowiek nie szuka sensacji i nie wypisuje takich rzeczy na forum a ty jestes cioto i zycze ci jak najwiecej (...) pa

dla czeczena mam dobrą nutke pt. "Jelcyn" takie świetne disco polo :) wpisz sobie na wrzucie hah spodoba ci sie

ja juz od smiechu umre jeden pier,doli ze przysiega na honor i krew ze my juz nie pozyjemy a drugi muwi ze bedzie nas tempil haha!! grubyLKS jezeli nie dotrzymasz swolo to jestesz dzielko!!! wy tylko umiecie komentowac ja juz w ogole niechce z pedalami pisac!! i kto pierd,oli ze jestem polakiem jaki to debil??? jestem 100% czeczen

"Keep it"

"Autor: serwatka (---.elomza.pl)
Data: 18-10-08 13:38

hmm w sumie mam pewne zastrzezenia co do blond pana w okularach wydaje się jak by pracował tam za karę i jest mu z tym zle"

a mi właśnie ten gość doradził co i jak z routerem i do tej pory wszystko bangla okej...

Heeheheh :)
dobre :)
po 1. Tak się składa, że nie każdy producent daje instrukcję obsługi... czasami może nie być jej w języku polskim np... wiem o tym, bo mam znajomego w sklepie rtv i stąd to wiem.

po 2. "zaczym" to chyba jakieś nowe słowo... Bo pierwsze słyszę ja i nawet głupi firefox je podkreśla jako błąd... Ale myślenie nie boli, czyli ok :)

po 3. "żądać" - myślenie nie boli, podobnie jak zaglądanie do słownika ortograficznego... WYMAGAJMY OD INNYCH!!!

po 4. "nie które" - o ile sobie przypominam to chyba przymiotnik, a jak mawiała Pani z jęz. polskiego "nie" z przymiotnikami pisze się "razem". WYMAGAJMY OD INNYCH!!!

Także potrafisz opieprzyć pracowników sklepu, ale nawet nie potrafisz zrobić tego pisząc poprawnie...

Na ul. Giełczyńskiej zobacz :)

Prawdopodobnie dojdzie do ponownego przesłuchania świadków w sprawie o pomówienie przez wójta jednego z mieszkańców Śniadowa (sprawa jest ogólnie znana). Ciekawe jak tym razem daleko w kłamstwach posuną się zausznicy wójta: pan Z. i pani P.? Wcześniej, w ocenie Sądu Rejonowego, kłamali jak z nut!

SD co ty sedzia prokurator czy pies?? bo tak wyjezdzasz i straszysz prawem jakby to byla jedyna rzecz w ktora wierzysz hehe powiem ci ze zryty jestes bo co tu nie napiszesz to i tak kazdy ma cie gleboko w dupie

ŁOMŻA OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA!!!!

znam tylko ginekologa - endokrynologa ale mężczyzne - Akademia Medyczna w Białymstoku dr Jan Domitrz

zapomniałem dodac ze nie ma znaczenia w jaki sposób będę to robił anie za pomoca jakiegokolwiek programu ponieważ efekt jest zawsze taki sam... mp4 zawsze zawiesi sie gdy odswierza swoja biblioteke .

zsc1 walisz tu z nazwiska i stopnia itp a jeżeli okaże się że nie było tak jak piszesz to wiesz że piłeczka zostanie odbita. Skoro jesteś taki prawy obywatel to wiesz że używanie telefonu podczas prowadzenia samochodu jest zabronione.

Wypierac sie kolegow:) ? ladnie, ladnie:)

zsc1 ty jestes konfidentem i w tym największy problem gardze takimi konfidentami co dzwonią na policje o byle co żal mi ciebie wez sie lepiej nie wychylaj

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org