Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybitne osiągnięcia uczonych 2 |
Tylko Międzybrodzie Żywieckie i góra Żar.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybitne osiągnięcia uczonych 2 |
Witam moze wiecie jaka apteka jest dzisiaj czynna ok godz. 18 ???
|
|
Ja też popieram CyberMassa. Od dawna wiem że rząd współpracuje z terrorystami bo jak nazwać tą bande brudasów. Polacy jeść nie mają co a tu jakichś Czeczenów karmią i to jeszcze jak?? Wypierdalać tam skąd przyszliście albo jeszcze dalej brudasy bez kraju. "...Przysięgamy na Honor i Krew, że długo już nie pożyjecie..."
|
|
dzięki za wszystkie posty popierające moją opinie widze ze są jeszcze ludzie co mają zasady
|
|
Autor: Pakero (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 19-10-08 16:03 SD teraz sie bawić będziesz w Prawo? Może wcale to nie jest zabawa :D Pisze ,żeby nikt później w sądzie nie powiedział ,że nie wiedział :D
|
|
ja chce dorobić półki do szafy w przedpokoju i też potrzebny mi w miarę nie drogi stolarz
|
|
GrubyŁKS Jak tam pakowanie ci idzie ?:)
|
|
unclebechtel ty (...) to pewnie ty jestes na tych fotach i szukasz w dupie mozgu (...) a teraz szukasz sensacji ale i tak kiedys z czasem wyjdzie to na swiatlo dzienne i bedziesz (...) bo normalny czlowiek nie szuka sensacji i nie wypisuje takich rzeczy na forum a ty jestes cioto i zycze ci jak najwiecej (...) pa
|
|
dla czeczena mam dobrą nutke pt. "Jelcyn" takie świetne disco polo :) wpisz sobie na wrzucie hah spodoba ci sie
|
|
ja juz od smiechu umre jeden pier,doli ze przysiega na honor i krew ze my juz nie pozyjemy a drugi muwi ze bedzie nas tempil haha!! grubyLKS jezeli nie dotrzymasz swolo to jestesz dzielko!!! wy tylko umiecie komentowac ja juz w ogole niechce z pedalami pisac!! i kto pierd,oli ze jestem polakiem jaki to debil??? jestem 100% czeczen "Keep it"
|
|
"Autor: serwatka (---.elomza.pl) Data: 18-10-08 13:38 hmm w sumie mam pewne zastrzezenia co do blond pana w okularach wydaje się jak by pracował tam za karę i jest mu z tym zle" a mi właśnie ten gość doradził co i jak z routerem i do tej pory wszystko bangla okej...
|
|
Heeheheh :) dobre :) po 1. Tak się składa, że nie każdy producent daje instrukcję obsługi... czasami może nie być jej w języku polskim np... wiem o tym, bo mam znajomego w sklepie rtv i stąd to wiem. po 2. "zaczym" to chyba jakieś nowe słowo... Bo pierwsze słyszę ja i nawet głupi firefox je podkreśla jako błąd... Ale myślenie nie boli, czyli ok :) po 3. "żądać" - myślenie nie boli, podobnie jak zaglądanie do słownika ortograficznego... WYMAGAJMY OD INNYCH!!! po 4. "nie które" - o ile sobie przypominam to chyba przymiotnik, a jak mawiała Pani z jęz. polskiego "nie" z przymiotnikami pisze się "razem". WYMAGAJMY OD INNYCH!!! Także potrafisz opieprzyć pracowników sklepu, ale nawet nie potrafisz zrobić tego pisząc poprawnie...
|
|
Na ul. Giełczyńskiej zobacz :)
|
|
Prawdopodobnie dojdzie do ponownego przesłuchania świadków w sprawie o pomówienie przez wójta jednego z mieszkańców Śniadowa (sprawa jest ogólnie znana). Ciekawe jak tym razem daleko w kłamstwach posuną się zausznicy wójta: pan Z. i pani P.? Wcześniej, w ocenie Sądu Rejonowego, kłamali jak z nut!
|
|
SD co ty sedzia prokurator czy pies?? bo tak wyjezdzasz i straszysz prawem jakby to byla jedyna rzecz w ktora wierzysz hehe powiem ci ze zryty jestes bo co tu nie napiszesz to i tak kazdy ma cie gleboko w dupie ŁOMŻA OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA!!!!
|
|
znam tylko ginekologa - endokrynologa ale mężczyzne - Akademia Medyczna w Białymstoku dr Jan Domitrz
|
|
zapomniałem dodac ze nie ma znaczenia w jaki sposób będę to robił anie za pomoca jakiegokolwiek programu ponieważ efekt jest zawsze taki sam... mp4 zawsze zawiesi sie gdy odswierza swoja biblioteke .
|
|
zsc1 walisz tu z nazwiska i stopnia itp a jeżeli okaże się że nie było tak jak piszesz to wiesz że piłeczka zostanie odbita. Skoro jesteś taki prawy obywatel to wiesz że używanie telefonu podczas prowadzenia samochodu jest zabronione.
|
|
Wypierac sie kolegow:) ? ladnie, ladnie:)
|
|
zsc1 ty jestes konfidentem i w tym największy problem gardze takimi konfidentami co dzwonią na policje o byle co żal mi ciebie wez sie lepiej nie wychylaj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |