Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy to ten Lech Szabłowski b. wójt Śniadowa |
wy naprawde wierzycie ze hwdp i czeczen to prawdziwi czeczency? to prowokatorzy szukający w dupie mózgu. peace
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy to ten Lech Szabłowski b. wójt Śniadowa |
no i oto mi właśnie chodzi ;) wzięli byście po różańcu hehehe
|
|
A co sądzicie o praktyce lekarza rodzinnego na ul. Sybiraków? Ja od lat korzystam i nie narzekam.
|
|
macie racje ci piszecie tez kiedys poszedlem to tej pani doktor po jakies tam skierowanie na badanie i dostelem odpowiedz ze jak chce to moge isc sobie zrobic prywatnie bo ona wszystkim skierowania dawala to by z wlasnej kieszeni musiala doplacac ... Natomiast pani doktor Dąbrowska nie robiła żadnego problemu dala skierowanie i po problemie... pani doktor o ktorej mamy temat wiecej mnie nie zobaczy .... zachwoac tez trzeba sie umiec... a co do przychodni jest ok... panie pielegniarki sa wpozadku... ale jedna czarna owca musi byc wszedzie ...
|
|
ja jade :) tak o 18:30-19
|
|
Ja też szukam mieszkania w Łomży. A ceny.... Powiem Ci kolego ze za ciekawie to nie jest. W ogłoszeniach ludzie przesadzają. rekordzista powiedział mi 1200zl+czynsz+ rachunki. Serio trzeba dobrze szukać bo ludzie szaleją z cenami. Riposta
|
|
ML nie bylo z rana.skorzystal na tym rektor.ostatecznie jak zwykle skorzysta bialystok,ale mi to jest juz jak zwykle wszystko bardzo jedno
|
|
Na Polowej w budynku po dawnej przychodni na piętrze są osoby które przygotowują wnioski do dofinasowań unijnych więc jeżeli jakieś dofinasowania istnieją to oni powinni wiedzieć, lub w ARiMR jeżeli mieszkasz na terenie miejscowości do 5 tyś. mieszkańców, albo w Urzędzie Pracy jeżeli jesteś bezrobotny tam bezzwrotne dofinasowanie dają.
|
|
wiesz asw jestes załosny czytaj dobrze mi chodzi o założenie firmy i o jakąś pomoc jeżeli jest możliwość
|
|
Kiler: Buenos Dias Mr. Siarra\ Buenos Aires Amigo
|
|
Tak. Przyjął mnie okulista ale to było pierwszym razem. Jakiś czass temu. Skarge zlozylem na wiosne gdy do oka dostaly mi sie opilki metalu i z bolu moglem reke sobie odgryzc. Wtedy to tak zwana mila pani pielegniarka z fochem powiedziala ze okulisty nie ma i nie bedzie. Przyczepila sie tez ze mialem przy sobie ksiazeczke ubezpieczeniowa bez RUM-owskiej. A mieszkam niedaleko szpitala tak wiec moge sie przejsc do domu i zaraz wrocic. To ja jej na to cytuje "gówno mnie obchodzi to że nie ma okulisty i że nie mam książeczki rumowskiej jestem ubezpieczony i rzadam opieki jak nie to przejde sie tam gdzie trzeba" Na to pani do mnie : "w ksiazeczce ubezpieczeniowej nie ma pan podbitej pieczatki zakladu pracy i ubezpieczenie jest nieaktualne. To ja jej na to :"zebys stara krowo umiala czytac to bys sie doczytala ze prowadze wlasna dzialalnosc i nie potrzebuje piecztatek zakladu pracy, chyba ze nie zna pani podstawowych przepisow". Po takzwanej wymianie zdan jasnie pani pielegniarka zadzwonila na oddzial i poprosila jasnie wielmoznego pana doktora zeby zszedl. I co o dziwo zszedl ale internista !!!!! hahahaha A ja na to : to juz okulistow w szpitalu nie ma a ona na to: sa ale dyzuru nie ma zaden i tylko sie usmiechnela. Na koniec dodala z ironia: Jak prowadze wlasna dzialalnosc to powinno mnie stac prywatnie sie leczyc. I wtedy to przebrala miarke. Poprosilem uprzejmie o jej dane personalne i zakomunikowalem ze z tym udam sie do dyrektora. Zdebiala w jednej chwili, zaczela przepraszac ze to ja zle zrozumialem jej slowa. A ja jej na to: TO czy? i jak? zrozumialem to tylko i wylacznie moja sprawa. Zobaczymy czy dyrektor tez tak zrozumie pani slowa jak ja i wyszedlem trzaskajac sobie drzwiami. pozdrawiam
|
|
Tzn. bardziej mnie interesują szkolenia typowo kosmetyczne lub typowo fryzjerskie, które zakończą się uzyskaniem certyfikatu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |