środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy to ten Lech Szabłowski b. wójt Śniadowa

wy naprawde wierzycie ze hwdp i czeczen to prawdziwi czeczency? to prowokatorzy szukający w dupie mózgu. peace

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy to ten Lech Szabłowski b. wójt Śniadowa

no i oto mi właśnie chodzi ;) wzięli byście po różańcu hehehe

A co sądzicie o praktyce lekarza rodzinnego na ul. Sybiraków? Ja od lat korzystam i nie narzekam.

macie racje ci piszecie tez kiedys poszedlem to tej pani doktor po jakies tam skierowanie na badanie i dostelem odpowiedz ze jak chce to moge isc sobie zrobic prywatnie bo ona wszystkim skierowania dawala to by z wlasnej kieszeni musiala doplacac ... Natomiast pani doktor Dąbrowska nie robiła żadnego problemu dala skierowanie i po problemie... pani doktor o ktorej mamy temat wiecej mnie nie zobaczy .... zachwoac tez trzeba sie umiec...
a co do przychodni jest ok... panie pielegniarki sa wpozadku... ale jedna czarna owca musi byc wszedzie ...

ja jade :) tak o 18:30-19

Ja też szukam mieszkania w Łomży. A ceny....
Powiem Ci kolego ze za ciekawie to nie jest. W ogłoszeniach ludzie przesadzają. rekordzista powiedział mi 1200zl+czynsz+ rachunki. Serio trzeba dobrze szukać bo ludzie szaleją z cenami.

Riposta

ML nie bylo z rana.skorzystal na tym rektor.ostatecznie jak zwykle skorzysta bialystok,ale mi to jest juz jak zwykle wszystko bardzo jedno

Na Polowej w budynku po dawnej przychodni na piętrze są osoby które przygotowują wnioski do dofinasowań unijnych więc jeżeli jakieś dofinasowania istnieją to oni powinni wiedzieć, lub w ARiMR jeżeli mieszkasz na terenie miejscowości do 5 tyś. mieszkańców, albo w Urzędzie Pracy jeżeli jesteś bezrobotny tam bezzwrotne dofinasowanie dają.

wiesz asw jestes załosny czytaj dobrze mi chodzi o założenie firmy i o jakąś pomoc jeżeli jest możliwość

Kiler:

Buenos Dias Mr. Siarra\
Buenos Aires Amigo

Tak. Przyjął mnie okulista ale to było pierwszym razem. Jakiś czass temu. Skarge zlozylem na wiosne gdy do oka dostaly mi sie opilki metalu i z bolu moglem reke sobie odgryzc. Wtedy to tak zwana mila pani pielegniarka z fochem powiedziala ze okulisty nie ma i nie bedzie. Przyczepila sie tez ze mialem przy sobie ksiazeczke ubezpieczeniowa bez RUM-owskiej. A mieszkam niedaleko szpitala tak wiec moge sie przejsc do domu i zaraz wrocic. To ja jej na to cytuje "gówno mnie obchodzi to że nie ma okulisty i że nie mam książeczki rumowskiej jestem ubezpieczony i rzadam opieki jak nie to przejde sie tam gdzie trzeba" Na to pani do mnie : "w ksiazeczce ubezpieczeniowej nie ma pan podbitej pieczatki zakladu pracy i ubezpieczenie jest nieaktualne. To ja jej na to :"zebys stara krowo umiala czytac to bys sie doczytala ze prowadze wlasna dzialalnosc i nie potrzebuje piecztatek zakladu pracy, chyba ze nie zna pani podstawowych przepisow".
Po takzwanej wymianie zdan jasnie pani pielegniarka zadzwonila na oddzial i poprosila jasnie wielmoznego pana doktora zeby zszedl. I co o dziwo zszedl ale internista !!!!! hahahaha A ja na to : to juz okulistow w szpitalu nie ma a ona na to: sa ale dyzuru nie ma zaden i tylko sie usmiechnela. Na koniec dodala z ironia: Jak prowadze wlasna dzialalnosc to powinno mnie stac prywatnie sie leczyc. I wtedy to przebrala miarke. Poprosilem uprzejmie o jej dane personalne i zakomunikowalem ze z tym udam sie do dyrektora. Zdebiala w jednej chwili, zaczela przepraszac ze to ja zle zrozumialem jej slowa. A ja jej na to: TO czy? i jak? zrozumialem to tylko i wylacznie moja sprawa. Zobaczymy czy dyrektor tez tak zrozumie pani slowa jak ja i wyszedlem trzaskajac sobie drzwiami.

pozdrawiam

Tzn. bardziej mnie interesują szkolenia typowo kosmetyczne lub typowo fryzjerskie, które zakończą się uzyskaniem certyfikatu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org