środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a może zakaz jarania świec?

Chyba ŁKS a nie jakiś lks czy też łks piszcie dokładnie!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a może zakaz jarania świec?

I myślisz, że zwojujesz coś tym przyjściem pod ratusz. Nie każdy chce aby pieniądze z jego podatków szły na ŁKS. Po drugie, drużyna w końcu ma sponsora, który deklarował, że kasa na klub będzie, a tu nie ma jeszcze połowy sezonu i nie ma kasy. Może nie ma chętnych do prowadzenia całego tego biznesu

Dobrze wiem o czym piszę i też mnie zdziwiło,że przypadki z sepsą nie są izolowane,a chorzy zwyczajnie leżą obok siebie.

To sobie obczaj, dużo ćwiczeń i porad jak spalić tkankę tłuszczową, a potem jak nabrać rzeźby:
http://www.spartan7.pl/content/view/75/64/

zazdrościć tego to nie zazdroszczę heeh tylko już denerwują mnie te wasze tematy typu "co to?" "czy widzieliście to?" i 1000 innych bezsensownych postów no ale *** niema co sie dziwić w końcu tu niema żadnych moderatorów wiec nawet niemożna dostać bana.... hehehe

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

dobre naprawde dobre ale wspierajmy chlopakow z ETD Łomża bo maja zadatki na najlepszych! np.wyzej wymieniony golona pamietam malolata jak mial pierwszego crossa i dopiero sie uczyl!!! mitel the besciak!!! a student wariat!!! uzupelniaja sie chlopaki i wielki szacuneczek!!!!!

a no fakt

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org