Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a może zakaz jarania świec? |
Chyba ŁKS a nie jakiś lks czy też łks piszcie dokładnie!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a może zakaz jarania świec? |
I myślisz, że zwojujesz coś tym przyjściem pod ratusz. Nie każdy chce aby pieniądze z jego podatków szły na ŁKS. Po drugie, drużyna w końcu ma sponsora, który deklarował, że kasa na klub będzie, a tu nie ma jeszcze połowy sezonu i nie ma kasy. Może nie ma chętnych do prowadzenia całego tego biznesu
|
|
Dobrze wiem o czym piszę i też mnie zdziwiło,że przypadki z sepsą nie są izolowane,a chorzy zwyczajnie leżą obok siebie.
|
|
|
zazdrościć tego to nie zazdroszczę heeh tylko już denerwują mnie te wasze tematy typu "co to?" "czy widzieliście to?" i 1000 innych bezsensownych postów no ale *** niema co sie dziwić w końcu tu niema żadnych moderatorów wiec nawet niemożna dostać bana.... hehehe nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
dobre naprawde dobre ale wspierajmy chlopakow z ETD Łomża bo maja zadatki na najlepszych! np.wyzej wymieniony golona pamietam malolata jak mial pierwszego crossa i dopiero sie uczyl!!! mitel the besciak!!! a student wariat!!! uzupelniaja sie chlopaki i wielki szacuneczek!!!!!
|
|
a no fakt
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |