poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kandydat na prezydenta nie żyje.

jasne a potem będę miał sprawe za piractwo jak to miało miejsce kilka lat temu w Orzyszu, skonfiskowali mi radio i sąd przyznał 300 zł grzywny za piractwo, kurde a jak pomoc nie raz wezwałem w czasie wypadku bo w tamtych latach nie było komórek to nikt ni brał tego pod uwage tylko jako pirata mnie uznali!!!!!!!

CB: Lopez MOBIL Łomża

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kandydat na prezydenta nie żyje.

Jasne Bartez tylko zacznij więcej w tym twoim szptlu gadać a zobaczysz jakie rachunki ci przyjdą a jak ich poprosisz o wykaz połączeń to ci pare miesięcy będą przesyłać tak abyś nie zakumał że ci nalicają to czego nie było, wiem bo zrezygnoeałem z nich bo im udowodniłem, że mnie rypneli na 50 zł misięcznie przez 7 miesięcy, miałem duże rachunki więc założyłem kontrolera połączeń i łączyłem się wyłącznie przez modem i co ???? na początku myślałem, ża to program szfankuje a potem dokładnie i nadpłacając za wykaz okazało się że mam połączenia co prawda z numerami z którymi często się łącze za dużo połączeń i to w godzinah w których nie mogłem tam dzwonić bo wiem że nikogo tam nie zastane, a chrzanić ten szeptel!!!!!!

Pytanie do tych ciagle nie zadowolonych. Kim wy jesteście i czy tak naprawde jestescie zdolni do zorganizowania imprezy , prosze bardzo połączcie siły i działajcie np. panie MrS.

Jesli jestescie odważni w necie to prosze stworzyc np. strone osiedlową
- fachowcy !!!

Naprawde to u nas na osiedlu odbywa sie trochę imprez organizowanych społecznie . Warto to docenić

"Działanie jest czymś interesującym, rzeczy już stworzone nie"
Johann Wolfgan von Goethe.
Bez wątpienia, to co nowe, to co jeszcze przed nami, jest szczególnie ważne .
Do dzieła specjaliści od krytyki !!!!

Pasja poczytaj inne tematy na forum, a zauważysz ironiczny i wręcz prześmiewczy charakter mojego posta...

slm

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org