Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kandydat na prezydenta nie żyje. |
jasne a potem będę miał sprawe za piractwo jak to miało miejsce kilka lat temu w Orzyszu, skonfiskowali mi radio i sąd przyznał 300 zł grzywny za piractwo, kurde a jak pomoc nie raz wezwałem w czasie wypadku bo w tamtych latach nie było komórek to nikt ni brał tego pod uwage tylko jako pirata mnie uznali!!!!!!! CB: Lopez MOBIL Łomża
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kandydat na prezydenta nie żyje. |
Jasne Bartez tylko zacznij więcej w tym twoim szptlu gadać a zobaczysz jakie rachunki ci przyjdą a jak ich poprosisz o wykaz połączeń to ci pare miesięcy będą przesyłać tak abyś nie zakumał że ci nalicają to czego nie było, wiem bo zrezygnoeałem z nich bo im udowodniłem, że mnie rypneli na 50 zł misięcznie przez 7 miesięcy, miałem duże rachunki więc założyłem kontrolera połączeń i łączyłem się wyłącznie przez modem i co ???? na początku myślałem, ża to program szfankuje a potem dokładnie i nadpłacając za wykaz okazało się że mam połączenia co prawda z numerami z którymi często się łącze za dużo połączeń i to w godzinah w których nie mogłem tam dzwonić bo wiem że nikogo tam nie zastane, a chrzanić ten szeptel!!!!!!
|
|
Pytanie do tych ciagle nie zadowolonych. Kim wy jesteście i czy tak naprawde jestescie zdolni do zorganizowania imprezy , prosze bardzo połączcie siły i działajcie np. panie MrS. Jesli jestescie odważni w necie to prosze stworzyc np. strone osiedlową - fachowcy !!! Naprawde to u nas na osiedlu odbywa sie trochę imprez organizowanych społecznie . Warto to docenić "Działanie jest czymś interesującym, rzeczy już stworzone nie" Johann Wolfgan von Goethe. Bez wątpienia, to co nowe, to co jeszcze przed nami, jest szczególnie ważne . Do dzieła specjaliści od krytyki !!!!
|
|
Pasja poczytaj inne tematy na forum, a zauważysz ironiczny i wręcz prześmiewczy charakter mojego posta... slm
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |