niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wiarygodny jak Jarosław K.

A słyszal ktos o telewizji na karte. Nie trzeba placic abonamentu zeby odbierac TVN. Mozna dokupic dodatkowe kanaly za 120 na rok.Co sądzicie o tej ofercie, o ile wiem w Łomży jeszcze zaden sklep nie ma w sprzedaży odpowiedniego tunera i karty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wiarygodny jak Jarosław K.

Czyli jak w temacie ... Nie działa mi strona wikipedii i zastanawiam się czy tylko ja mam taki problem

dzis internetdsl.tpnet.pl mial problem z wiekszoscia punktow dospetu i stykow z wiekszoscia serwerow ulokowanych poza PL w szczegolnosci NL (amsterdam) oraz SE, co bylo powodem nie wiem ;p a s kad to wiem hehe :p nie musicie wiedziec ;p

Platforma N cenowo dobra,ale jeżeli interesuje Ciebie sport,to ofertę mają fatalną...

VERGISS MICH

to nie jasiu pisał, nie ma błędów...

aha no i moze ktoś wie coś o jakiś tabletkach odchudzających,chodzi o zrzucenie okolo 30 kg...slyszałam że są takie,z tym ze nic wiecej nie wiem,chodzi o nazwe i cene...

na warszawski tramwaj..

Brawo Lech, jesyny klub poslki, który w tym roku coś zaprezentował. A dostał się do pucharów fuksem, zamiast Groclinu.

Wszystko fajnie tylko że o 10:30 jest zlot forumowych rowerzystów i jedziemy w trasę, więc raczej beze mnie.

www.rowerzysci.lua.pl

Ja powiem krotko... to nie wypali....

Poczekajcie! Przeciez autorka postu nic nie wspomniała o odchudzaniu! A może chodzi o dietę w innej chorobie niż otyłość? Może w alergii, może w czym kolwiek innym, nie przesądzajcie od razu:)

Nastepny madry.... Niektorzy chyba nie czytaja co sie pisze...
Prawo do zwrotu bylo w rekojmii, ktora od 2002 roku zostala zastapiona ustawa o szczegolnych warunkach sprzedazy konsumenckiej...
Jak twierdzisz, ze ma prawo, to podaj odpowiedni przepis... o ile taki znajdziesz, powodzenia.

przeczytaj jej post pod spodem cyt: moze ktoś wie coś o jakiś tabletkach odchudzających,chodzi o zrzucenie okolo 30 kg...
jednak chodzi o odchudzanie...

na szosie zambrowskiej masz kusnierza

dziękuję za odpowiedzi.

Macpfra faktycznie nie rzucił mi się w oczy nick:))
Nie mniej jednak uważam, że w dzisiejszych czasach powinno się skorzystac z rad dietetyka nie tylko przy odchudzaniu. Wszystko jest niezdrowe, więc co jeść? Mleko a co za tym idzie jego przetwory zostały ostatnio zmieszane z błotem, parówki wczoraj w tvp - zdeptane, świństwo, więc co jeść??? Może wypowie się któryś z dietetyków będących na forum?

nauczać boksu będą Maleszewski,Sochalski,Dołęgowski.

Zrobię podkład do każdej piosenki. Mam dyplom zawodowego muzyka

tel. 608 - 480 160 zadzwoń to się dogadamy.

jak w temacie czy dziala u was gg

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org