Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiarygodny jak Jarosław K. |
A słyszal ktos o telewizji na karte. Nie trzeba placic abonamentu zeby odbierac TVN. Mozna dokupic dodatkowe kanaly za 120 na rok.Co sądzicie o tej ofercie, o ile wiem w Łomży jeszcze zaden sklep nie ma w sprzedaży odpowiedniego tunera i karty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiarygodny jak Jarosław K. |
Czyli jak w temacie ... Nie działa mi strona wikipedii i zastanawiam się czy tylko ja mam taki problem
|
|
dzis internetdsl.tpnet.pl mial problem z wiekszoscia punktow dospetu i stykow z wiekszoscia serwerow ulokowanych poza PL w szczegolnosci NL (amsterdam) oraz SE, co bylo powodem nie wiem ;p a s kad to wiem hehe :p nie musicie wiedziec ;p
|
|
Platforma N cenowo dobra,ale jeżeli interesuje Ciebie sport,to ofertę mają fatalną... VERGISS MICH
|
|
to nie jasiu pisał, nie ma błędów...
|
|
aha no i moze ktoś wie coś o jakiś tabletkach odchudzających,chodzi o zrzucenie okolo 30 kg...slyszałam że są takie,z tym ze nic wiecej nie wiem,chodzi o nazwe i cene...
|
|
na warszawski tramwaj..
|
|
Brawo Lech, jesyny klub poslki, który w tym roku coś zaprezentował. A dostał się do pucharów fuksem, zamiast Groclinu.
|
|
Wszystko fajnie tylko że o 10:30 jest zlot forumowych rowerzystów i jedziemy w trasę, więc raczej beze mnie. www.rowerzysci.lua.pl
|
|
Ja powiem krotko... to nie wypali....
|
|
Poczekajcie! Przeciez autorka postu nic nie wspomniała o odchudzaniu! A może chodzi o dietę w innej chorobie niż otyłość? Może w alergii, może w czym kolwiek innym, nie przesądzajcie od razu:)
|
|
Nastepny madry.... Niektorzy chyba nie czytaja co sie pisze... Prawo do zwrotu bylo w rekojmii, ktora od 2002 roku zostala zastapiona ustawa o szczegolnych warunkach sprzedazy konsumenckiej... Jak twierdzisz, ze ma prawo, to podaj odpowiedni przepis... o ile taki znajdziesz, powodzenia.
|
|
przeczytaj jej post pod spodem cyt: moze ktoś wie coś o jakiś tabletkach odchudzających,chodzi o zrzucenie okolo 30 kg... jednak chodzi o odchudzanie...
|
|
na szosie zambrowskiej masz kusnierza
|
|
dziękuję za odpowiedzi.
|
|
Macpfra faktycznie nie rzucił mi się w oczy nick:)) Nie mniej jednak uważam, że w dzisiejszych czasach powinno się skorzystac z rad dietetyka nie tylko przy odchudzaniu. Wszystko jest niezdrowe, więc co jeść? Mleko a co za tym idzie jego przetwory zostały ostatnio zmieszane z błotem, parówki wczoraj w tvp - zdeptane, świństwo, więc co jeść??? Może wypowie się któryś z dietetyków będących na forum?
|
|
nauczać boksu będą Maleszewski,Sochalski,Dołęgowski.
|
|
Zrobię podkład do każdej piosenki. Mam dyplom zawodowego muzyka tel. 608 - 480 160 zadzwoń to się dogadamy.
|
|
jak w temacie czy dziala u was gg
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |