Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ekskomunika? |
oliwia81 --czytaj uwaznie ja kopiuje wiad innych sama moze 3 zdania napisałam otwÓZ OCZYYYYY zanim cos o kims piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ekskomunika? |
a idzcie z tym ŁKSemm nie ma kasy nie ma klubu
|
|
No super temat był o najprzyjemniejszej ekspedientce, teraz jest o atrakcyjnej, więc może wybierzemy miss ekspedientek, a co do tematu mieszkam przy Starym Rynku więc co do zakupów śmiało wchodzisz do Sezamu, i co do starszych pracownic na pewno nie ma problemów, są miłe i uczynne, któraś z młodszych, świeżych na pewno może się zagubić, wiadomo, pierwsza praca czy nowy sklep. Jak coś chcę zjeść na ciepło również bar w hali targowej na rogu. Wybór niewielki, ceny takie same jak wszędzie, ale bynajmniej czysto i miło. Niegdyś do hamburgera również w hali wzięłem sobie piwo w niby "firmowym'' sklepie browaru, lecz szczerze powiem, ceny takie same jak wszędzie a obsługa nieprzyjemna, wręcz opryskliwa. Tym się różnimy od zachodu, że tam jest kultura i dystans do klienta, a ta pani nie ma ani jednego ani drugiego. Pozdro.
|
|
jak chcesz to jest dobra ale po za Łomżą szyje dla babki z hotelu ZBYSZKO jest dobra
|
|
a jak kilka razy zakładałem gaz u kumpla który pracował na senatorskiej i nigdy nie miałem problemów z instalacją ani serwisem, jak chcesz to dam ci telefon na e-mail.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ooooooooo...........zostawmy to bez komentarza ,bo tego po prostu nie da sie skomentowac........
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jedzie ktos na White Party?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czajnik, - pal dalej he he he... Kokosz
|
|
Zgadzam się z Tommek. Idź koło starego dworca. Ja radziłbym ci polsat cyfrowy , mam i jest wporządku. Zresztą idź sam zoorientuj się , tam podpowiedza ci co się bardziej opłaca - ja się posłuchałem i nie narzekam;)) ________ Malachit
|
|
A ja polecam zalozenie gazu sekwencyjnego w siedlacach. Od panow w siedlcach uczylo sie wielu specjalistow z lomzy i z tamtad posiadaja certyfikaty. W mac rob zalozenie gazu w sekwencji kosztuje 2500 a tam 1850. Wiec liczac ze do siedlec jest 130 kilometrow, to sie i tak oplacą gaz w 3 do 6 godzin. Nigdy nie mialem problemow z instalacjami od nich.
|
|
ja polecam studio oliwia. kosmetyczka ma super nowoczesny sprzet wiele moich znajomych chodzi i jest zadowolona.
|
|
wywalić wszystko i zainstalować paczkę kodeków K-lite Mega Codec Pack. Albo ściągnąć program KMPlayer. on wszystko odtwarza bez kodeków :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
paplik - już pisałem kiedyś, że taki Goebbels przy tobie mógłby się schować... Może niedługo dowiemy się od ciebie, że cerkwie w Moskwie i Kijowie nie były burzone na polecenie komunistów tylko przez tych "złych" i "niedobrych" polskich katolików... ________ Malachit
|
|
Kolego na 4 sekwencja to kosztuje w Łomży 2000zł nie wiem skad twoje kosmiczne ceny. Masz racje co do tego ze w siedlcach sa prawdziwi fachowcy ale to troche zadaleko od Łomży.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hmmm to admin żyje ?
|
|
Jak was nie interesuje to nie wpi....cie nosa i nie zaczepiajcie prymitywnymi wyzwiskami, bo potem płaczecie, że was boli... Będę pisał tam gdzie zechcę i gdzie mnie zechcą. Musicie przyzwyczaić się do tego, że wasza naiwność w wierze będzie ośmieszana, krytykowana itd.... Też bym na waszym miejscu wylewał kuriewną złość, gdyby ktoś obnażył naiwność.. Dobre dni dla Polski zaczną się z chwilą nastania złych dla kleru i kościoła. Riposta
|
|
Witam ja mam cyfre i jestem zadowolony duży wybur kanaów i zrórznicowany abonament do wyboru a teraz słyszałem że mają zaj.... promocję na 10 urodziny
|
|
"Jak was nie interesuje to nie wpi....cie nosa i nie zaczepiajcie prymitywnymi wyzwiskami, bo potem płaczecie, że was boli... " boli to co najwyżej ciebie tyłek jak się kąpiesz z tatą... "Będę pisał tam gdzie zechcę i gdzie mnie zechcą." a tu wyraźnie nikt cię nie chce, więc powiem krótko i niegrzecznie: wypierdalaj... "Musicie przyzwyczaić się do tego, że wasza naiwność w wierze będzie ośmieszana, krytykowana itd..." ośmieszasz sam siebie tylko i wyłącznie... dragunow, paplik, takczysiak i **** wie pod jakimi nickami jeszcze się ukrywasz... LECZ się, dobrze radzę! "Też bym na waszym miejscu wylewał kuriewną złość, gdyby ktoś obnażył naiwność" czerpiesz satysfakcję z tego? może czytasz to i walisz przy tym gruchę? uważaj: ;)
|
|
mi dziala elegancko:)
|
|
tj mialo byc PUNKTOW
|
|
juz dziala :) rudy błazen z druhem
|
|
Jedynie ta śmieszna trybuna, nic nowego (tydzień temu)
|
|
hehehehehe dobre dobre :))
|
|
na cycach se napisz !!
|
|
Dzięki Dolly za odpowiedz własnie takiej porady oczekiwałam a nawet nie wiedziałam że jest taki sklep -jeszcze raz dzięki:-))
|
|
Ktoś wie może czy jest w Łomży sklep z perukami lub czy u jakiegoś fryzjera w Łomży można sprawdzic za pomocą programu komputerowego jak wygladało by sie w innym kolorze włosów? Z góry dziękuję za pomoc
|
|
ja mam dąb ale nie wiem czy sie opłaca robic z niego jesli wiekszosc ma gotowe drzewo niz teraz moje poddac obrobce a taniej wcale nie wyjdzie...a moze ktos sie orientuje ile metr debu moze kosztowac zeby sprzedac..
|
|
Nie wiem co widzą w ciągle otwartych oknach,zwłaszcza tam,gdzie są wyłącznie leżący chorzy.A przy okazji co powiecie na temat sepsy w naszym szpitalu,leżą obok siebie chorzy jeden zarażony nią ,a obok człowiek nie zarażony ,a panie pielęgniarki obsługując ich nie zmieniają rękawiczek,bo to sama widziałam.
|
|
na al.legionow jest dobra cukiernia u p.Cendrowskiej chociaz obsluga miła nie jest...
|
|
Tuńczyk, jajka, owoce, warzywa smażone na oliwie, białko serwatkowe , orzechy itd itd. Mam pewną dietę na 4 tygodnie,ale nie mam jej na komputerze . Jak zrobię zdjęcie to mogę Ci je przesłać na pocztę. PS: Kupię obciążenie na sztangę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |