środa, 14 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ekskomunika?

oliwia81 --czytaj uwaznie ja kopiuje wiad innych sama moze 3 zdania napisałam otwÓZ OCZYYYYY zanim cos o kims piszesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ekskomunika?

a idzcie z tym ŁKSemm
nie ma kasy nie ma klubu

No super temat był o najprzyjemniejszej ekspedientce, teraz jest o atrakcyjnej, więc może wybierzemy miss ekspedientek, a co do tematu mieszkam przy Starym Rynku więc co do zakupów śmiało wchodzisz do Sezamu, i co do starszych pracownic na pewno nie ma problemów, są miłe i uczynne, któraś z młodszych, świeżych na pewno może się zagubić, wiadomo, pierwsza praca czy nowy sklep. Jak coś chcę zjeść na ciepło również bar w hali targowej na rogu. Wybór niewielki, ceny takie same jak wszędzie, ale bynajmniej czysto i miło. Niegdyś do hamburgera również w hali wzięłem sobie piwo w niby "firmowym'' sklepie browaru, lecz szczerze powiem, ceny takie same jak wszędzie a obsługa nieprzyjemna, wręcz opryskliwa. Tym się różnimy od zachodu, że tam jest kultura i dystans do klienta, a ta pani nie ma ani jednego ani drugiego. Pozdro.

jak chcesz to jest dobra ale po za Łomżą szyje dla babki z hotelu ZBYSZKO jest dobra

a jak kilka razy zakładałem gaz u kumpla który pracował na senatorskiej i nigdy nie miałem problemów z instalacją ani serwisem, jak chcesz to dam ci telefon na e-mail.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

ooooooooo...........zostawmy to bez komentarza ,bo tego po prostu nie da sie skomentowac........

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

jedzie ktos na White Party?

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Czajnik, - pal dalej he he he...

Kokosz

Zgadzam się z Tommek. Idź koło starego dworca. Ja radziłbym ci polsat cyfrowy , mam i jest wporządku. Zresztą idź sam zoorientuj się , tam podpowiedza ci co się bardziej opłaca - ja się posłuchałem i nie narzekam;))

________
Malachit

A ja polecam zalozenie gazu sekwencyjnego w siedlacach. Od panow w siedlcach uczylo sie wielu specjalistow z lomzy i z tamtad posiadaja certyfikaty.
W mac rob zalozenie gazu w sekwencji kosztuje 2500 a tam 1850.
Wiec liczac ze do siedlec jest 130 kilometrow, to sie i tak oplacą gaz w 3 do 6 godzin. Nigdy nie mialem problemow z instalacjami od nich.

ja polecam studio oliwia. kosmetyczka ma super nowoczesny sprzet wiele moich znajomych chodzi i jest zadowolona.

wywalić wszystko i zainstalować paczkę kodeków K-lite Mega Codec Pack. Albo ściągnąć program KMPlayer. on wszystko odtwarza bez kodeków :)

Treść jest ukryta

paplik - już pisałem kiedyś, że taki Goebbels przy tobie mógłby się schować...

Może niedługo dowiemy się od ciebie, że cerkwie w Moskwie i Kijowie nie były burzone na polecenie komunistów tylko przez tych "złych" i "niedobrych" polskich katolików...

________
Malachit

Kolego na 4 sekwencja to kosztuje w Łomży 2000zł nie wiem skad twoje kosmiczne ceny. Masz racje co do tego ze w siedlcach sa prawdziwi fachowcy ale to troche zadaleko od Łomży.

Treść jest ukryta

hmmm to admin żyje ?

Jak was nie interesuje to nie wpi....cie nosa i nie zaczepiajcie prymitywnymi wyzwiskami, bo potem płaczecie, że was boli... Będę pisał tam gdzie zechcę i gdzie mnie zechcą. Musicie przyzwyczaić się do tego, że wasza naiwność w wierze będzie ośmieszana, krytykowana itd.... Też bym na waszym miejscu wylewał kuriewną złość, gdyby ktoś obnażył naiwność..

Dobre dni dla Polski zaczną się z chwilą nastania złych dla kleru i kościoła.

Riposta

Witam ja mam cyfre i jestem zadowolony duży wybur kanaów i zrórznicowany abonament do wyboru a teraz słyszałem że mają zaj.... promocję na 10 urodziny

"Jak was nie interesuje to nie wpi....cie nosa i nie zaczepiajcie prymitywnymi wyzwiskami, bo potem płaczecie, że was boli... "

boli to co najwyżej ciebie tyłek jak się kąpiesz z tatą...

"Będę pisał tam gdzie zechcę i gdzie mnie zechcą."

a tu wyraźnie nikt cię nie chce, więc powiem krótko i niegrzecznie: wypierdalaj...

"Musicie przyzwyczaić się do tego, że wasza naiwność w wierze będzie ośmieszana, krytykowana itd..."

ośmieszasz sam siebie tylko i wyłącznie... dragunow, paplik, takczysiak i **** wie pod jakimi nickami jeszcze się ukrywasz... LECZ się, dobrze radzę!

"Też bym na waszym miejscu wylewał kuriewną złość, gdyby ktoś obnażył naiwność"

czerpiesz satysfakcję z tego? może czytasz to i walisz przy tym gruchę?
uważaj:

;)

mi dziala elegancko:)

tj mialo byc PUNKTOW

juz dziala :)

Jedynie ta śmieszna trybuna, nic nowego (tydzień temu)

hehehehehe dobre dobre :))

na cycach se napisz !!

Dzięki Dolly za odpowiedz własnie takiej porady oczekiwałam a nawet nie wiedziałam że jest taki sklep -jeszcze raz dzięki:-))

Ktoś wie może czy jest w Łomży sklep z perukami lub czy u jakiegoś fryzjera w Łomży można sprawdzic za pomocą programu komputerowego jak wygladało by sie w innym kolorze włosów? Z góry dziękuję za pomoc

ja mam dąb ale nie wiem czy sie opłaca robic z niego jesli wiekszosc ma gotowe drzewo niz teraz moje poddac obrobce a taniej wcale nie wyjdzie...a moze ktos sie orientuje ile metr debu moze kosztowac zeby sprzedac..

Nie wiem co widzą w ciągle otwartych oknach,zwłaszcza tam,gdzie są wyłącznie leżący chorzy.A przy okazji co powiecie na temat sepsy w naszym szpitalu,leżą obok siebie chorzy jeden zarażony nią ,a obok człowiek nie zarażony ,a panie pielęgniarki obsługując ich nie zmieniają rękawiczek,bo to sama widziałam.

na al.legionow jest dobra cukiernia u p.Cendrowskiej chociaz obsluga miła nie jest...

Tuńczyk, jajka, owoce, warzywa smażone na oliwie, białko serwatkowe , orzechy itd itd. Mam pewną dietę na 4 tygodnie,ale nie mam jej na komputerze . Jak zrobię zdjęcie to mogę Ci je przesłać na pocztę.

PS: Kupię obciążenie na sztangę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Remonty mieszkań: szpachlowanie, malowanie, glazura, terakota, łazienki elektr, hydr, panele, płyty l/g, cegiełka, montaż okien, drzwi - solidny fachowiec z dużym doświadczeniem.
tel. 519170069
auto-moto
Do wynajęcia tylko 24 miejsca parkingowe niedaleko jednostki wojskowej. Liczy się kolejność zgłoszeń. Blisko, niedrogo, bezpiecznie i na wyłączność. Nie chcesz codziennie szukać parkingu to zadzwoń.
tel. 509094086
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org