czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk chce roztrwonić miliard zł na 'ratowanie' Grecji!

Doooobre! I tu widać wyższość kobiet nad mężczyznami. Niestety, naukowo udowodnioną.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk chce roztrwonić miliard zł na 'ratowanie' Grecji!

duży wybór w zakupach?? ktostam sie ostro rajcuje galerią białą i carrefurem hahaha 300tysięczne miasto a tramwajów nie ma i nie będzie:P zarobki takie jak w Łomży a drogi- no cóż jeżdżę autem i musiałem całe zawieszenie robić po tych białostockich autostradach;/;/;/ a jak coś wymyślą- np. Via Baltica przez Białystok ,to aż UE zablokuje upartych baranów ,bo sami nie zrozumieją ,że tak nie wolno. No a jako kierowcy fatalni:( kierunek śledzik włączy na ułamek sekundy-a jak go przepuścisz to nawet nie podziękuje. Nic dziwnego,że się z nich śmieją w całej Polsce ,że BI to Białoruś. I ktostam chyba zapomniał jak to z JAGĄ było parę lat temu- jak ledwo przędła i żeby nie cesja z Wasilkowem to by jej dawno nie było. Pozdro

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

powinna umieć 2 rzeczy...
69 i gotować xP

i co ci z mbanku?

Signature will be available soon. Please wait ;)

swojo drogo:
piszesz ze "co raz częściej się słyszy, widzi,iż 14 - 15- latki rodzą dzieci."
nie do konca sie z tobo zgodze. obecnie jest to tylko zwykla nagonga prasowa. problem istnial od wiekuf. choc nie, nie od wiekuf. jeszcze nie tak dawno temu - patrz nasze babcie - normo byly malzenstwa w wieku 17 lat i pszy tym pierwsze dziecko. jak jeszcze wczesniej siegniesz do historii dowiesz siem rze taka norma kilkaset lat temu siegala wczesniej. dzieci wydawano juz w wieku 12/13 lat. jednak wowczas do kontaktu fizycznego "czekano" do osiagniecia wieku 15 lat. przykladem morze byc Jadwiga Andewagenska ktora byla zareczona w wieku 8 lat, w wieku 12 lat zgodzila sie zostac zono. co prawda urodzila w wieku 25 lat pierwsze dziecko ale kto powie ze nic miendzy nimi nie bylo?

słyszałam,że jest fajna,ale to chyba kłamstwa

robi się taka europejska norma-ludzie bez wykształcenia szybciej rodzą dzieci niż ludzie wykształceni...wystarczy popatrzeć jak to jest na Zachodzie Europy

tak,temat był poruszany ale raz i bez konkretów:( a mi chodz o nr telefonu do nich i o wrazenia na temat tego miejsca pozdrawiam

są takie same pacanie każdy to wie kto przegląda neta i nie jaraj tyle zielonego bo niedługo nie będziesz odróżniał zielonego od innego

Panowie i Panie bardzo ważna informacja kto nie zapisze się dzisiaj w godzinach od 18-19 nie zostanie wpuszczony na stadion niestety ale Olsztyn robi nam problemy i dadzą nam tylko tyle biletów ile bedzie na liscie wyjazdowej która musimy w Piątek rano wysłac jesli chcesz jechac kase mozesz dac przed samym odjazdem ale zapisac musisz się koniecznie dzisiaj ! Przekazujcie komu możecie ! PILNE NAPRAWDE !

Panowie i Panie bardzo ważna informacja kto nie zapisze się dzisiaj w godzinach od 18-19 nie zostanie wpuszczony na stadion niestety ale Olsztyn robi nam problemy i dadzą nam tylko tyle biletów ile bedzie na liscie wyjazdowej która musimy w Piątek rano wysłac. Jesli chcesz jechac kase mozesz dac przed samym odjazdem ale zapisac musisz się koniecznie dzisiaj ! Przekazujcie komu możecie ! PILNE NAPRAWDE !

Najfajniejsze są delfinki. mniam.....

Idź popływaj w narwi ;] ;D

Myslę, że problem tkwi przede wszystkim w rodzinach. W tym, jak rodzice przygotowują swoje nastoletnie dzieci do dorosłego życia. Nie wolno wszystkiego zwalać na szkołę, czy katechezę, bo jak wiadomo młodzież w większości szkołę ma w "głębokim poszanowaniu". Najwięcej niestety wynosi się z domu. To rodzice powinni zwracać większą uwagę na edukację seksualną młodzieży i w ogóle poświęcać im czas. A nie tylko programy młodzieżowe, muza i nic więcej.......

nie sadze.żeby sie to miasto zmieniło...remonty tak,ale imprez latem brak,pracy brak....plaża miejska jak wypas dla krów...nawet na basen jezdzicie do Zambrowa...w łomży gdzie sie nie obejrzysz to wkoło koscioły i ronda,ale mi zmiana :) a ten "plac czerwony"??? nawet fontanne Wam zlikwidowali...też mi pięknośc...władze w Urzędzie Miasta zmiencie to może cos sie zmieni w wygladzie.....
CIEKAWE JAK PÓJDZIE MECZ JUTRO Z OLSZTYNEM???:)Z TEGO CO SIE ORJETUJE TO SEZON JEST NIE ZBYT PRZYJAZNY DLA ŁKS-u 8 MECZÓW POD RZĄD PRZEGRANYCH!!! NAWET MIASTO NIE UMIE ZADBAC O KLUB SPORTOWY,ZABRALI IM STADION POTEM ODDALI KLUB TONIE W DŁUGACH....

do korba 2

ja tam nikomu zle nie zycze ja znam tych panow i nic złego o nich nie moge powiedzec a jezeli ty cos masz do nich to ic do nich i im to powiedz a nie smarujesz na forum jakies głupoty tylko ze wiem ze niemasz tyle odwagi hehehhe :)

Jak by nie było jest bardzo miło..:D

niechce z wami mi sie gadac nie bede znirzal sie dowaszego poziomu

Czyż nie są to idealni mężowie?

Gdy dostałem wezwanie z WKU stawiłem się tam i rozmawiałem z osobą która mnie "obsługiwała". Zapytałęm się z ciekawości jak to jest. Otrzymałem odpowiedź że żadnego pisma nie otrzymali i że nadal jest tak jak było. Jeżeli wejdzie jakaś ustawa o tym to napewno bedziemy wiedzieć z telewizji.

no to mnie pocieszyłes ja dostałem wezwanie do poboru i wyjechałem z polski pszychodziły jakies wezwania ale ojciec powiedział jakies podanie napisał ze mnie niema w polsce i co bendzie dalej czy benda mnie szukac?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org