Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk chce roztrwonić miliard zł na 'ratowanie' Grecji! |
Doooobre! I tu widać wyższość kobiet nad mężczyznami. Niestety, naukowo udowodnioną.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk chce roztrwonić miliard zł na 'ratowanie' Grecji! |
duży wybór w zakupach?? ktostam sie ostro rajcuje galerią białą i carrefurem hahaha 300tysięczne miasto a tramwajów nie ma i nie będzie:P zarobki takie jak w Łomży a drogi- no cóż jeżdżę autem i musiałem całe zawieszenie robić po tych białostockich autostradach;/;/;/ a jak coś wymyślą- np. Via Baltica przez Białystok ,to aż UE zablokuje upartych baranów ,bo sami nie zrozumieją ,że tak nie wolno. No a jako kierowcy fatalni:( kierunek śledzik włączy na ułamek sekundy-a jak go przepuścisz to nawet nie podziękuje. Nic dziwnego,że się z nich śmieją w całej Polsce ,że BI to Białoruś. I ktostam chyba zapomniał jak to z JAGĄ było parę lat temu- jak ledwo przędła i żeby nie cesja z Wasilkowem to by jej dawno nie było. Pozdro Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
powinna umieć 2 rzeczy... 69 i gotować xP
|
|
i co ci z mbanku? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
swojo drogo: piszesz ze "co raz częściej się słyszy, widzi,iż 14 - 15- latki rodzą dzieci." nie do konca sie z tobo zgodze. obecnie jest to tylko zwykla nagonga prasowa. problem istnial od wiekuf. choc nie, nie od wiekuf. jeszcze nie tak dawno temu - patrz nasze babcie - normo byly malzenstwa w wieku 17 lat i pszy tym pierwsze dziecko. jak jeszcze wczesniej siegniesz do historii dowiesz siem rze taka norma kilkaset lat temu siegala wczesniej. dzieci wydawano juz w wieku 12/13 lat. jednak wowczas do kontaktu fizycznego "czekano" do osiagniecia wieku 15 lat. przykladem morze byc Jadwiga Andewagenska ktora byla zareczona w wieku 8 lat, w wieku 12 lat zgodzila sie zostac zono. co prawda urodzila w wieku 25 lat pierwsze dziecko ale kto powie ze nic miendzy nimi nie bylo? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
słyszałam,że jest fajna,ale to chyba kłamstwa
|
|
robi się taka europejska norma-ludzie bez wykształcenia szybciej rodzą dzieci niż ludzie wykształceni...wystarczy popatrzeć jak to jest na Zachodzie Europy
|
|
tak,temat był poruszany ale raz i bez konkretów:( a mi chodz o nr telefonu do nich i o wrazenia na temat tego miejsca pozdrawiam
|
|
są takie same pacanie każdy to wie kto przegląda neta i nie jaraj tyle zielonego bo niedługo nie będziesz odróżniał zielonego od innego
|
|
Panowie i Panie bardzo ważna informacja kto nie zapisze się dzisiaj w godzinach od 18-19 nie zostanie wpuszczony na stadion niestety ale Olsztyn robi nam problemy i dadzą nam tylko tyle biletów ile bedzie na liscie wyjazdowej która musimy w Piątek rano wysłac jesli chcesz jechac kase mozesz dac przed samym odjazdem ale zapisac musisz się koniecznie dzisiaj ! Przekazujcie komu możecie ! PILNE NAPRAWDE ! Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Panowie i Panie bardzo ważna informacja kto nie zapisze się dzisiaj w godzinach od 18-19 nie zostanie wpuszczony na stadion niestety ale Olsztyn robi nam problemy i dadzą nam tylko tyle biletów ile bedzie na liscie wyjazdowej która musimy w Piątek rano wysłac. Jesli chcesz jechac kase mozesz dac przed samym odjazdem ale zapisac musisz się koniecznie dzisiaj ! Przekazujcie komu możecie ! PILNE NAPRAWDE ! ♥
|
|
Najfajniejsze są delfinki. mniam.....
|
|
Idź popływaj w narwi ;] ;D
|
|
Myslę, że problem tkwi przede wszystkim w rodzinach. W tym, jak rodzice przygotowują swoje nastoletnie dzieci do dorosłego życia. Nie wolno wszystkiego zwalać na szkołę, czy katechezę, bo jak wiadomo młodzież w większości szkołę ma w "głębokim poszanowaniu". Najwięcej niestety wynosi się z domu. To rodzice powinni zwracać większą uwagę na edukację seksualną młodzieży i w ogóle poświęcać im czas. A nie tylko programy młodzieżowe, muza i nic więcej.......
|
|
nie sadze.żeby sie to miasto zmieniło...remonty tak,ale imprez latem brak,pracy brak....plaża miejska jak wypas dla krów...nawet na basen jezdzicie do Zambrowa...w łomży gdzie sie nie obejrzysz to wkoło koscioły i ronda,ale mi zmiana :) a ten "plac czerwony"??? nawet fontanne Wam zlikwidowali...też mi pięknośc...władze w Urzędzie Miasta zmiencie to może cos sie zmieni w wygladzie..... CIEKAWE JAK PÓJDZIE MECZ JUTRO Z OLSZTYNEM???:)Z TEGO CO SIE ORJETUJE TO SEZON JEST NIE ZBYT PRZYJAZNY DLA ŁKS-u 8 MECZÓW POD RZĄD PRZEGRANYCH!!! NAWET MIASTO NIE UMIE ZADBAC O KLUB SPORTOWY,ZABRALI IM STADION POTEM ODDALI KLUB TONIE W DŁUGACH....
|
|
do korba 2 ja tam nikomu zle nie zycze ja znam tych panow i nic złego o nich nie moge powiedzec a jezeli ty cos masz do nich to ic do nich i im to powiedz a nie smarujesz na forum jakies głupoty tylko ze wiem ze niemasz tyle odwagi hehehhe :) Jak by nie było jest bardzo miło..:D
|
|
niechce z wami mi sie gadac nie bede znirzal sie dowaszego poziomu
|
|
|
Gdy dostałem wezwanie z WKU stawiłem się tam i rozmawiałem z osobą która mnie "obsługiwała". Zapytałęm się z ciekawości jak to jest. Otrzymałem odpowiedź że żadnego pisma nie otrzymali i że nadal jest tak jak było. Jeżeli wejdzie jakaś ustawa o tym to napewno bedziemy wiedzieć z telewizji.
|
|
no to mnie pocieszyłes ja dostałem wezwanie do poboru i wyjechałem z polski pszychodziły jakies wezwania ale ojciec powiedział jakies podanie napisał ze mnie niema w polsce i co bendzie dalej czy benda mnie szukac?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |