Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sojusz M.Czerniawskiego z PO |
niedługo obok szp nr 1 tam gdzie teraz jest bierznia zaczną sie prace budowlane , basen zostanie oddany do uzytku w 2010 roku a basen przy szp 10 zojał zamkniety z powodu remontu na 1,5 roku takze około 2 lat Łomża zostaje bez basenu - czy ktos o tym pomyslał w ratuszu?? chyba nie bardzo
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sojusz M.Czerniawskiego z PO |
najtaniej wziąść auto i samemu pojechać na Ukrainę:) się przymierzam ale nie mogę znaleźć chętnych:( wiza nie potrzebna a utrzymanie tanie jest:) tak kiedyś zrobiłem na Litwę-jeszcze przed wejściem naszym i ich do UE:) było wesoło i dużo taniej niż z biurem podróży ,gdzie cena w na tydzień była porównywalna z ciepłymi krajami:(
|
|
można dłużej posiedzieć w pracy / jeżeli ktoś lubi swoją pracę i wynagrodzenie ma uzależnione od wyników
|
|
zamknij paszcze bo sie ciebie nie pytałem o zdanie frajerze poza tym komentaz był napisany zartem idioto ale skoro nie umiesz odróżnic żartu od powagi to nie mam o czym z takim frajerem 10 poziomów niższym odemnie intelektualnie rozmawiac :) życze powodzenia w dalszej karierze pajaca i klauna pzdr. dla normalnych
|
|
smietana - standardowo zalosny ;/ a do Ciebie SŁODKI ... z takimi pytaniami na komende bo KMWTW Pa nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Buahaha a ci znowu wyjeżdzają z tym Łksem haha.Znowu szum robicie,a będzie taka sama historia jak z Wigrami,czyli wrócicie z podkulonymi ogonami.A teraz jeszcze na Olsztyn Was ciągnie haha.Dajcie spokój jeszcze wachę do tych patałachów dokładać haha
|
|
Takie miałem informacje może ktoś się pomylił z inną osobą z wypadku. "Keep it"
|
|
BO to sie wypowiadaja, co pod klatka uslyszeli, ze tam to ponoc dobre.. Trole
|
|
Dusty listy rankingowe to będą dopiero za pare miechów na necie hehe. A jak było na WZ?? Tak sie obawiałeś :D
|
|
Zapamietaj sobie tylko ze przewody podcisnieniowe a co najważniejsze elektryczny podpina sie na zgaszonym silniku. Co do przyczepy to masz czas a jej podpiecie i egzaminatora nie interesje jak to zrobisz byle bys wyrobił sie w czasie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |