czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sojusz M.Czerniawskiego z PO

niedługo obok szp nr 1 tam gdzie teraz jest bierznia zaczną sie prace budowlane , basen zostanie oddany do uzytku w 2010 roku a basen przy szp 10 zojał zamkniety z powodu remontu na 1,5 roku takze około 2 lat Łomża zostaje bez basenu - czy ktos o tym pomyslał w ratuszu?? chyba nie bardzo

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sojusz M.Czerniawskiego z PO

najtaniej wziąść auto i samemu pojechać na Ukrainę:) się przymierzam ale nie mogę znaleźć chętnych:( wiza nie potrzebna a utrzymanie tanie jest:) tak kiedyś zrobiłem na Litwę-jeszcze przed wejściem naszym i ich do UE:) było wesoło i dużo taniej niż z biurem podróży ,gdzie cena w na tydzień była porównywalna z ciepłymi krajami:(

można dłużej posiedzieć w pracy / jeżeli ktoś lubi swoją pracę i wynagrodzenie ma uzależnione od wyników

zamknij paszcze bo sie ciebie nie pytałem o zdanie frajerze poza tym komentaz był napisany zartem idioto ale skoro nie umiesz odróżnic żartu od powagi to nie mam o czym z takim frajerem 10 poziomów niższym odemnie intelektualnie rozmawiac :) życze powodzenia w dalszej karierze pajaca i klauna pzdr. dla normalnych

smietana - standardowo zalosny ;/

a do Ciebie SŁODKI ... z takimi pytaniami na komende bo KMWTW
Pa

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Buahaha a ci znowu wyjeżdzają z tym Łksem haha.Znowu szum robicie,a będzie taka sama historia jak z Wigrami,czyli wrócicie z podkulonymi ogonami.A teraz jeszcze na Olsztyn Was ciągnie haha.Dajcie spokój jeszcze wachę do tych patałachów dokładać haha

Takie miałem informacje może ktoś się pomylił z inną osobą z wypadku.

"Keep it"

BO to sie wypowiadaja, co pod klatka uslyszeli, ze tam to ponoc dobre.. Trole

Dusty listy rankingowe to będą dopiero za pare miechów na necie hehe.
A jak było na WZ?? Tak sie obawiałeś :D

Zapamietaj sobie tylko ze przewody podcisnieniowe a co najważniejsze elektryczny podpina sie na zgaszonym silniku. Co do przyczepy to masz czas a jej podpiecie i egzaminatora nie interesje jak to zrobisz byle bys wyrobił sie w czasie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org