Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Działacze do usunięcia po wyborach |
popieram Robsona
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Działacze do usunięcia po wyborach |
W PUP szukaja pracy.
|
|
nie kupujcie u niego nigdy czegokolwiek kupujac u niego nie wujdziecie na swoim i nie oddawajcie do niego ksiażek bo nic nie zyskacie (tyle co na makulaturze):D trzeba odciąć mu źródło zarobku- nie dawajcie nic do jego antykwariatu!!!!!!!!!!!!!! koniec z jego chamskim interesem niech go zamknie bo i tak karzdy ma o nim swoja NEGATYWNĄopinię - tom cham p.s. a tak na marginesie to wśród moich znajomych mówi się na to miejsce "u chama" hehehe wyśmiać go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Najlepiej u nas są zorganizowane lecznice dla zwierząt! Może by tam? ( np dawkę dla konia dzielić na cztery, albo jak dla kozy to i dla człowieka). Weterynarze są chyba jednak lepszymi lekarzami, każdy pies to wie!
|
|
Co by nie mówić- to Hospicjum powstało z niczego (wiadomo kto je zorganizował). To jest placówka, której znaczenie trudno przecenić ze zwykłego, ludzkiego punktu widzenia. Podobno nie dostała dotacji z funduszu zdrowia! Znów mamy przykład jak "władze" traktują swoich obywateli i to tych znajdujących się w najbardziej tragicznej sytuacji! Dla Hospicjum nie przekaże ani grosza ze swojej "odprawy" kolejny, trzytygodniowy prezes Orlenu.
|
|
Żeby było jasne hospicjum dotacje z funduszu zdrowia posiada a do niedawna pacjeci musieli pokrywać częśc pobytu ze swoich emerytur i rent. Sytuacja zmieniła sie kiedy okazało się ze w żadnym innym hospicjum tak się nie dzieje.
|
|
kurczę, to prawdziwy FLASH MOB!!!:)))) POWODZENIA
|
|
a ja mam nadzieje że "umrze" pomysł budowy "parku rozrywki".jestem za budową konkretnego stadionu.niedługo drużynie łks-u może być on potrzebny w 2 lidze ,a z takim stadionem jaki mamy teraz to sie kicha pokazać ludziom. Ma zowsze Łomża
|
|
bartez. To żaden problem, las można wyciąć i nie będzie już w środku i będzie dobre miejsce.
|
|
Co myślicie o naszych Łomżynskich uczelniach bo ja uważam ze są zbyt słabe aby na nie uczęszczać moze więcej takich jak na ulicy Poznańskiej może poprawi to nasz rynek edukacyjny
|
|
Przykoszarowa przed mechaniakiem jadac od al legionow stanisław
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |