sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Działacze do usunięcia po wyborach

popieram Robsona

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Działacze do usunięcia po wyborach

W PUP szukaja pracy.

nie kupujcie u niego nigdy czegokolwiek
kupujac u niego nie wujdziecie na swoim
i nie oddawajcie do niego ksiażek bo nic nie zyskacie (tyle co na makulaturze):D
trzeba odciąć mu źródło zarobku- nie dawajcie nic do jego antykwariatu!!!!!!!!!!!!!!

koniec z jego chamskim interesem

niech go zamknie

bo i tak karzdy ma o nim swoja NEGATYWNĄopinię - tom cham

p.s.
a tak na marginesie to wśród moich znajomych mówi się na to miejsce "u chama"
hehehe

wyśmiać go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najlepiej u nas są zorganizowane lecznice dla zwierząt! Może by tam? ( np dawkę dla konia dzielić na cztery, albo jak dla kozy to i dla człowieka). Weterynarze są chyba jednak lepszymi lekarzami, każdy pies to wie!

Co by nie mówić- to Hospicjum powstało z niczego (wiadomo kto je zorganizował). To jest placówka, której znaczenie trudno przecenić ze zwykłego, ludzkiego punktu widzenia. Podobno nie dostała dotacji z funduszu zdrowia! Znów mamy przykład jak "władze" traktują swoich obywateli i to tych znajdujących się w najbardziej tragicznej sytuacji!
Dla Hospicjum nie przekaże ani grosza ze swojej "odprawy" kolejny, trzytygodniowy prezes Orlenu.

Żeby było jasne hospicjum dotacje z funduszu zdrowia posiada a do niedawna pacjeci musieli pokrywać częśc pobytu ze swoich emerytur i rent.
Sytuacja zmieniła sie kiedy okazało się ze w żadnym innym hospicjum tak się nie dzieje.

kurczę, to prawdziwy FLASH MOB!!!:))))
POWODZENIA

a ja mam nadzieje że "umrze" pomysł budowy "parku rozrywki".jestem za budową konkretnego stadionu.niedługo drużynie łks-u może być on potrzebny w 2 lidze ,a z takim stadionem jaki mamy teraz to sie kicha pokazać ludziom.

Ma zowsze Łomża

bartez. To żaden problem, las można wyciąć i nie będzie już w środku i będzie dobre miejsce.

Co myślicie o naszych Łomżynskich uczelniach bo ja uważam ze są zbyt słabe aby na nie uczęszczać moze więcej takich jak na ulicy Poznańskiej może poprawi to nasz rynek edukacyjny

Przykoszarowa przed mechaniakiem jadac od al legionow

stanisław

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org