czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
na mój gust, to sprawa ma się tak.

i jak , podobało się;)? Równo za tydzien zakończenie w Białymstoku , ktoś będzie ?

27 Września

- godz. 12.00 - spotkanie na dziedzińcu Pałacu Branickich, prezentacja motocykli
- godz. 13.00 - parada motocykli przez miasto na lotnisko w Krywlanach
- godz. 14.00 - zabawy, konkursy, pokaz jazdy ekstrymalnej w wykonaniu grupy BadBoyz
- godz. 17.30 - wspólny powrót przez miasto
- godz. 18.00 - robimy się na bóstwo
- godz. 20.00 - impreza w Klubie Fama: koncert, Dj, konkursy i inne atrakcje, wstęp: 10zł

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: na mój gust, to sprawa ma się tak.

jankes - kibole to mogą tylko Ciebie roznieść w drobny mak... W tym momencie błysk Twojego geniuszu oślepił totalnie wszystkich...

Ps. -> koruMpcje... Zajrzyj chłopie czasem do słownika, bo używasz takich słów, których znaczenia mozliwe, że nie znasz, a już napewno nie wiesz jak je napisać

o co tu właściwie chodzi...?

tak, szpitalu rzeczywiście jest nie drogo a smacznie.Typowe domowe jedzenie

Mam nadzieję , że wreszcie zostaną ukarani wszyscy Ci "społeczniaki z zarządu" którzy zapewne na lewo brali pieniądze z klubowej klasy, potrzebny jest jakiś wiarygodny kurator, który porozliczał by to wszystko.

ŁKS TO MY !!

nowy analfabeta w postaci "meta" na forum - i tyle

Serdeczne podziękowania dla wszystkich uczestników za pokaz swych umiejętności oraz dla widzów za miła atmosferę na pokazach.
mam nadzieję ze sie podobało - pozdrawiam serdecznie
na wiosnę będzie jeszcze ciekawiej!!!

Mysle ze szczególne podziekowania naleza sie organizatorom, ze ktos w koncu wpadl na pomysl zeby zrobic taki pokaz, zainteresowanie jak na pierwszy raz było moim zdaniem duże:) Moim zdaniem ulica byla troche za waska... P.S. Jak zdorwie "Bodzia" ?

Wyjeżdżam od wczesnej wiosny do późnej jesieni, to zależy jak czas i fundusze pozwalają, a miejsc jest sporo, więc jeśli green masz jakieś konkretne pytania to zapraszam na gg nr 4015378 i w miarę mozliwości postaram się odpowiedzieć. Pozdro.

Było super oby więcej takich imprez.... ;)))))))

Uwaga!!! nabity :)))))

Odwiedziłem kiedyś znajomą w pracy na oddziale. Gdy z nią rozmawiałem podszedł pacjent i o coś poprosił. Po chwili rozmowy powiedziałem, że może powinna się nim zająć. I wiecie co na to powiedziała?
- A czy ją coś od niego dostałam?
Przeżyłem mały szok.

Ok to daj znac jak bedziesz po :)

Może nadszedł czas by powiedzieć chamstwu i brakowi kompetencji dość, głos jednego tu nic nie zmieni, ale 100 możne przenieść górę. Może faktycznie czas by dać szanse innym firmą. Każdy z nas jeśli porozmawia z kilkoma swoimi znajomymi, to na pewno po pewnym czasie poczta odczuje spadek ilości przesyłek, i będzie musiał wymusić na swoich pracownikach leprze traktowanie naszych przesyłek.

Brakowi kompetencji mówmy do widzenia!!

Takos

nie wiecie może kogo z łomży zawineli

na Wyszyńskiego p. Adam ale tylko co do fryzury ;]

Z takim pytaniem kolego to raczej na komendę...

nooo... tylko ze to nie tekst do tematu a sygnaturka.... więc nie wiem o co dym... Mam ją zmieniać do każdego posta??

DiDi

Witam. Zwracam się z prośbą do mieszkanców Kupisk Starych i okolic o udzielenie informacji na temat internetu. Chciałbym zapytać jakie firmy dostarczają tam internet jaki jest transfer łącza i cena. W grę wchodzi raczej radiówka bo nie mam telefonu z TP. z góry dzięki za informacje. pozdrawiam.

Odwiedź znajomych,poczytaj dobra książkę,obejrzyj dobry film.

Nie ktoś tylko Ty bądzmy konkretni. Bardzo żal mi jest Twojego kolegi ale jeszcze bardziej Ciebie. Widzę, że czerpiesz przyjemność z nieszczęścia i rozsiewasz tanie ploty. Twój kolega jest po operacji? Dobrze, że go jeszcze nie pochowałeś. A teraz wiesz o co chodzi czy nadal nie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org