Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
na mój gust, to sprawa ma się tak. |
i jak , podobało się;)? Równo za tydzien zakończenie w Białymstoku , ktoś będzie ? 27 Września - godz. 12.00 - spotkanie na dziedzińcu Pałacu Branickich, prezentacja motocykli - godz. 13.00 - parada motocykli przez miasto na lotnisko w Krywlanach - godz. 14.00 - zabawy, konkursy, pokaz jazdy ekstrymalnej w wykonaniu grupy BadBoyz - godz. 17.30 - wspólny powrót przez miasto - godz. 18.00 - robimy się na bóstwo - godz. 20.00 - impreza w Klubie Fama: koncert, Dj, konkursy i inne atrakcje, wstęp: 10zł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: na mój gust, to sprawa ma się tak. |
jankes - kibole to mogą tylko Ciebie roznieść w drobny mak... W tym momencie błysk Twojego geniuszu oślepił totalnie wszystkich... Ps. -> koruMpcje... Zajrzyj chłopie czasem do słownika, bo używasz takich słów, których znaczenia mozliwe, że nie znasz, a już napewno nie wiesz jak je napisać
|
|
o co tu właściwie chodzi...?
|
|
tak, szpitalu rzeczywiście jest nie drogo a smacznie.Typowe domowe jedzenie
|
|
Mam nadzieję , że wreszcie zostaną ukarani wszyscy Ci "społeczniaki z zarządu" którzy zapewne na lewo brali pieniądze z klubowej klasy, potrzebny jest jakiś wiarygodny kurator, który porozliczał by to wszystko. ŁKS TO MY !!
|
|
nowy analfabeta w postaci "meta" na forum - i tyle
|
|
Serdeczne podziękowania dla wszystkich uczestników za pokaz swych umiejętności oraz dla widzów za miła atmosferę na pokazach. mam nadzieję ze sie podobało - pozdrawiam serdecznie na wiosnę będzie jeszcze ciekawiej!!!
|
|
Mysle ze szczególne podziekowania naleza sie organizatorom, ze ktos w koncu wpadl na pomysl zeby zrobic taki pokaz, zainteresowanie jak na pierwszy raz było moim zdaniem duże:) Moim zdaniem ulica byla troche za waska... P.S. Jak zdorwie "Bodzia" ?
|
|
Wyjeżdżam od wczesnej wiosny do późnej jesieni, to zależy jak czas i fundusze pozwalają, a miejsc jest sporo, więc jeśli green masz jakieś konkretne pytania to zapraszam na gg nr 4015378 i w miarę mozliwości postaram się odpowiedzieć. Pozdro.
|
|
Było super oby więcej takich imprez.... ;))))))) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Odwiedziłem kiedyś znajomą w pracy na oddziale. Gdy z nią rozmawiałem podszedł pacjent i o coś poprosił. Po chwili rozmowy powiedziałem, że może powinna się nim zająć. I wiecie co na to powiedziała? - A czy ją coś od niego dostałam? Przeżyłem mały szok.
|
|
Ok to daj znac jak bedziesz po :)
|
|
Może nadszedł czas by powiedzieć chamstwu i brakowi kompetencji dość, głos jednego tu nic nie zmieni, ale 100 możne przenieść górę. Może faktycznie czas by dać szanse innym firmą. Każdy z nas jeśli porozmawia z kilkoma swoimi znajomymi, to na pewno po pewnym czasie poczta odczuje spadek ilości przesyłek, i będzie musiał wymusić na swoich pracownikach leprze traktowanie naszych przesyłek. Brakowi kompetencji mówmy do widzenia!! Takos
|
|
nie wiecie może kogo z łomży zawineli
|
|
na Wyszyńskiego p. Adam ale tylko co do fryzury ;]
|
|
Z takim pytaniem kolego to raczej na komendę...
|
|
nooo... tylko ze to nie tekst do tematu a sygnaturka.... więc nie wiem o co dym... Mam ją zmieniać do każdego posta?? DiDi
|
|
Witam. Zwracam się z prośbą do mieszkanców Kupisk Starych i okolic o udzielenie informacji na temat internetu. Chciałbym zapytać jakie firmy dostarczają tam internet jaki jest transfer łącza i cena. W grę wchodzi raczej radiówka bo nie mam telefonu z TP. z góry dzięki za informacje. pozdrawiam.
|
|
Odwiedź znajomych,poczytaj dobra książkę,obejrzyj dobry film.
|
|
Nie ktoś tylko Ty bądzmy konkretni. Bardzo żal mi jest Twojego kolegi ale jeszcze bardziej Ciebie. Widzę, że czerpiesz przyjemność z nieszczęścia i rozsiewasz tanie ploty. Twój kolega jest po operacji? Dobrze, że go jeszcze nie pochowałeś. A teraz wiesz o co chodzi czy nadal nie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |