Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zatrzymane materiały z USA |
jakos slabo chyba szukasz skoro do tej pory sie nie odezwalas :/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zatrzymane materiały z USA |
szkoda mi... jak patrzę na ostatnie wydarzenia. Jestem kobietą. Byłam kilka razy na meczach. Wiem jakie wzbudza emocje gra naszej drużyny. byłam dumna z chłopaków,z kibiców pięknie ich wspierających. To nasz klub - wszystkich łomżyniaków i powinniśmy mu pomóc. Może zbiórka lokalna pieniędzy? Wiem że to jest tylko pomoc celowa. Na krótką metę. Nasze mieszkańców zdanie powinno być jednomyślne i Ratusz powinien to uwzględnić. Chcemy żeby ten klub przetrwał. Niedługo wybory panie Prezydencie Chcesz głosy? To się postaraj!!!!
|
|
Brzeczyszczykiewicz piszesz "A może jaka płaca taka praca?" nie zgadzam się z Tobą. Doskonale wiesz że w Łomży wszyscy pracują za "marne grosze". Faktycznie do jednego wora nie można wrzucać. W szpitalu pracują też i ludzie oddani, życzliwi i kulturalni. Spotkałam ich dużo więcej, niż tych którzy nas lekceważą. Tak się składa, że dość często muszę korzystać z ich usług.
|
|
dzisiaj dzień prawdy
|
|
Jeśli opierasz się tylko na opiniach, plotkach, to nigdy i nigdzie nie znajdziesz pracy. Obojętnie jaki tu zakład pracy wymienisz, nikt się o nim pochlebnie nie wypowie, bo to jest ŁOMŻA, a do tego sami pójdą i sprawdzą czy jest praca, a Tobie powiedzą, że nie warto tam iść :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |