środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zatrzymane materiały z USA

jakos slabo chyba szukasz skoro do tej pory sie nie odezwalas :/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zatrzymane materiały z USA

szkoda mi... jak patrzę na ostatnie wydarzenia. Jestem kobietą. Byłam kilka razy na meczach. Wiem jakie wzbudza emocje gra naszej drużyny. byłam dumna z chłopaków,z kibiców pięknie ich wspierających. To nasz klub - wszystkich łomżyniaków i powinniśmy mu pomóc. Może zbiórka lokalna pieniędzy? Wiem że to jest tylko pomoc celowa. Na krótką metę. Nasze mieszkańców zdanie powinno być jednomyślne i Ratusz powinien to uwzględnić. Chcemy żeby ten klub przetrwał. Niedługo wybory panie Prezydencie Chcesz głosy? To się postaraj!!!!

Brzeczyszczykiewicz piszesz "A może jaka płaca taka praca?" nie zgadzam się z Tobą. Doskonale wiesz że w Łomży wszyscy pracują za "marne grosze". Faktycznie do jednego wora nie można wrzucać. W szpitalu pracują też i ludzie oddani, życzliwi i kulturalni. Spotkałam ich dużo więcej, niż tych którzy nas lekceważą. Tak się składa, że dość często muszę korzystać z ich usług.

dzisiaj dzień prawdy

Jeśli opierasz się tylko na opiniach, plotkach, to nigdy i nigdzie nie znajdziesz pracy. Obojętnie jaki tu zakład pracy wymienisz, nikt się o nim pochlebnie nie wypowie, bo to jest ŁOMŻA, a do tego sami pójdą i sprawdzą czy jest praca, a Tobie powiedzą, że nie warto tam iść :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org