Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Groźny wirus dopadł lecha wałęse |
i psiuty owisly Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Groźny wirus dopadł lecha wałęse |
za moich czasuf to malo kogo bylo stac na 18stki rospusta siem szezy
|
|
jak sie wybieralo tak sie ma. z nieba nie spadl rudy błazen z druhem
|
|
Fajny wywiad dla plejady : http://www.plejada.pl/51058,0,tylko_u_nas,najnowsze,1,wywiad_z_marika__czesc_2,wideo.html#autoplay
|
|
Czy temat wart drazenia? Oto cytat z dzisiejszej gazety: <<Gdy kierowca zauważył blokadę, zaczął hamować, ale stracił panowanie nad kierownicą, auto odbiło się od barierki i uderzyło w blokadę. W wyniku wypadku sześciu policjantów i dwóch mężczyzn jadących passatem zostało rannych.>> I gdzie tu rozum? Jak ta blokada zostala zorganizowana? Pewnie sprytnie, tak aby uciekajacy nie zauwazyli jej az do ostatniego momentu. Wiec kto ponosi wine za ten wypadek?
|
|
podobnie jak z informatykami wielu kończy co roku a niewielu się nadaje do pracy-przykre ale prawdziwe
|
|
Rzeczywiście, każda będzie zachwalać swojego lekarza i w zasadzie każdy jest dobry, o ile ciąża przebiega prawidłowo. Bezpieczniej jest wybrać kogos, kto pracuje w szpitalu, wtedy na starcie inaczej patrzą. Z mojego doświadczenia bardzo dobra jest dr Załęska, spokojna i zrównoważona, a do tego kompetentna. Bardzo "ludzki" i sympatyczny, w porównaniu do innych ginekologów, jest dr Sokół, który przyjmuje podobno tam gdzie Zaremba i Głębicki. Nie wiem, za ile. Na pewno warto zapisać się też do szkoły rodzenia (Centrum Katolickie- super położna), wtedy położne stają się bardziej przyjazne, bo to przecież one tak naprawdę pomagają nam urodzić dziecko.
|
|
"podobnie jak z informatykami wielu kończy co roku a niewielu się nadaje do pracy-przykre ale prawdziwe" Szkola, szkole nie równa. Jak ktoś nic nie umie to i doktorat mu nie pomoże.
|
|
fenix dzięki za namiar.
|
|
a czasami jest też tak,że ktoś skończy jakieś dobre studia z dobrymi wynikami,ma "powołanie"do danego zawodu ale nie może się dostać do pracy bo nie ma odpowiednich znajomości..a jego "koledzy"mimo że z ledwością pokończyli i nie mają zielonego pojęcia to pracują bo ktoś im załatwił..to też jest przykre
|
|
marta50. dziwne to ty masz podejscie. zgadzam sie DxxD. skoro nie szukasz pracy to co ci do tego. ich sprawa jaki kieronek wybrali. hyba nie oczekujesz tego rze z obydwuh szkuł ( 2 x ~30 osup) bendo corocznie pszyjmowac fszystkich. po 10 latach szpital by mial 600 pielengniarek. rzal mi tfego bezrozomnego myslenia. hyba rze tfoje rzale wypisujesz na forum bo sama jestes pielengniarko i nie moglas pomuc (czytaj: zalatwic prace) kolezance/curki kolezanki. swojo drogo. w lomzy cienzko o prace w jakimkolwiek kierunku za godne pieniondze. 99% oferuje raptem minimum krajowe. zgodze sie jednak z tym jak pisze anna ze zalatwianie zielonyh po znajomosci jest pzykre. tak jak w lomzynskim sondzie, zaje..fajni informatycy tam siedzo. zielenszyh cienzko znalesc. np sondowa siec internetowa jest oparta na psrzencie z przetargu za kilkadziesiont tys zlotych (Cisco) podloczone to do neostrady 2Mbit. przykladuf jest wiencej ;)
|
|
Serduszko11, nie przeczytałaś zbyt uważnie mojego pierwszego wpisu:( Jak najbardziej chodzi o naukę! Ale w odpowiednich warunkach i odpowiednio stopniowaną! Za rok sześciolatki, bez żadnego przygotowania, mają usiąść w ławkach obok starszych kolegów, którzy ukończyli już zerówki! Co powiedzieliby licealiści zaskoczeni koniecznością zdawania matury rok wcześniej? Małe dzieci stresują się swoim szkolnym startem nie mniej niż licealiści maturą. I są dużo bardziej bezradne. Trzeba je traktować poważnie. Na dodatek wciąż mówi się o rosnącej agresji w polskich szkołach. Pewnie, coraz młodsze dzieci będą padały ofiarą.... Zmiany programu należałoby zacząć od dzisiejszych trzylatków i dopiero one, za trzy lata, mogą być gotowe na wcześniejsze pójście do 1 klasy.
|
|
byś na biedne dzieci dał a nie w maszyny pakujesz, które kazdy normalny wie ze nie sa ustawione żeby przynosic straty !!! pomysl o tym
|
|
PAF - operator pocztowy długa 17
|
|
ten temat jest bezsensu tyle w tym temacie xD DiDi
|
|
GrubyŁKS nie to żebym sie czepiał do Ciebie bo fajnie że promujesz klub na kazdym kroku, ale tak z ciekawosci ile masz wyjazdów :) ?
|
|
paczki wysyła na terenie całej polski ,a co do listów to obejmuje około 70% kraju , ja wysyłałem i było wszystko git, niska cena , miła obsługa i żetelnośc - jak narazie oczywiscie..:)
|
|
Co sądzicie o łomżyńskich mechanikach samochodowych?Który jest godny polecenia aktóry nie?
|
|
jasiu smietana: sorki nie odpiszę, nie rozszyfrowałam twojej wypowiedzi krillan "taaa. marta jakie ty masz podejście... co Ty myślisz kończysz pielęgniarstwo w Łomży i idziesz do pracki w łomży (otworzyli dwa kierunki bo mają mało pielęgniarek....????" a gdzie ja cos takiego napisałam? :) pterolnelcia "Chyba Marta wg. Ciebie uczelnia powinna podpisywać ze studentem umowę przed rozpoczęciem studiów, że po ich skończeniu od razu dostanie etat.." To samo..gdzie ja cos takiego napisałam? :) Ludzie opanujcie się i czytajcie ze zrozumieniem, to nie boli :) Zaczynam myśleć, że na tym forum przesiadują mało rozgarnięci ludzie. PWSiP oraz WSA otworzyły pielęgniarstwo twierdząc, że jest to kierunek POTRZEBNY w Łomży i okolicach.
|
|
Z tego co wiem to zakład przy mechaniaku jest OK
|
|
Jak chcesz to na starym rynku jest salon gier Admiral. Obok lodów. Tam maszyny są tylko na papierowe banknoty. Najwięcej za jednym razem możesz wygrać 20000 zł. Powodzenia:)
|
|
Prawda jest brutalna - aby Policja chroniła porządek prawny i nas, obywateli, to czasem w stosunku do niektórych (zaznaczam: niektórych) ludzi musi i powinna być brutalna. Albo Policja będzie brutalna dla bandziorów, albo oni będą brutalni dla nas. A poza tym powinien być łatwiejszy dostęp do broni palnej i nie byłoby z kolei tych bandziorów tak wielu.
|
|
Co robi prezes tego klubu?? Jak można dopuścic do takiej sytuacji. Niektórzy narzekali na poprzedniego prezesa który przynajmniej staral sie wyprowadzic klub na prostą. Obecny prezes wraz z zarzadem nie robi nic, czekając na upadłość.
|
|
AGROSS tak wybiera się mój mąż i paru jego kolegów.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Olsztyn jest o 30% mniejszy od Białego. A Stomil jak zaczął staczać się z I ligi to oparł się "tylko" w IV, przy czym nie ogłoszono upadłości klubu, która grozi Nam :/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |