Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Błędnie zidentyfikowali trzy ofiary !!! |
Łukasz1984: chciałbym powiedzieć, że to jest post typowo o GPS a nie o Internecie, załóż temat np "Brak połączenia z internetem" i będzie dobrze :) DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Błędnie zidentyfikowali trzy ofiary !!! |
widzocznie masz racje miałysmy pecha:)jesli chodzi o połozne to masz racje pierwsza zmiana jaka u mnie była przy porodzie była bardzo miła chodziło mi konkretnie o jedna starsza pania ktora naprawde minie zdziwiła swoim zachowaniem była bardzo nie miła takie zachowanie jest karygodne widzoczne miały zły dzien i wyzyła sie na mnie lecz nie zycze nikomu zeby na nia trafił przy porodze co do reszty personelu nie mam zastrzezen
|
|
jesli w srode bylam u niego a w sobote doszlo do poronienia a inni lekarze stwierdzili ze to działo sie od dluzszego czasu to jest to najwyrazniej wina tego lekarza!!!a skoro byl on kiedys ordynatorem i jak sie dowiedzialam mial juz kilka spraw w sadzie wiec nie widze dla niego wytlumaczenia i dlatego chce ostrzec wszystkich ludzi zeby go unikali! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Czasami pojawiają się takie mieszkania zbywane przez aktualnych lokatorów. Co jakiś czas można pytać, czy nie ma kolejnego chetnego - Spółdzielnia Budowlano-Mieszkaniowa "Jedność" przy Księżnej Anny 25/25A.
|
|
Na Polową 6 , obok szkoły tańca max dance.
|
|
ohoho mod usunal nazwisko z mojego pierwszego postu - ciekawe dlaczego?!
|
|
tommeknet dzięki za podpowiedź,chyba właśnie tak zrobię.Miłego dnia :)
|
|
hehe,Fin fajnie podsumowałeś =) bogdan z osiedlowego.....też fajna historyjka :)
|
|
przyjdz dzisiaj o 17 pod 4+:D
|
|
A Ty za pieska rasowego dałbyś pewnie i 6(zoofil) bo kundle masz na co dzień.
|
|
**** ! Wcale sie nie boją są bardzo agresywni w stosunku do naszej ludnosci i jesli my POLACY nic z tym nie zrobimy przyjdą czasy że to bedziemy my musieli się dostosowywac ! Nasze miasto wydaje na nich mnóstwo pieniędzy gdzie oni nic pozytywnego dla tego miasta nie dają... sami zobaczcie też bym tak chciał miec mieszkanie samochód BMW i nie pracowac ani się nie uczyc ! POLSKA DLA POLAKÓW !
|
|
Odzywa sie w was rasizm!!! To normalni ludzie tak jak Wy!!!Oni ucza sie w szkołach pracuja maja legalne papiery i są wykształceni! Co wy za bzdury opowiadacie!! Nieznacie ich to niewiecie! jak by stado murzynow tu zjechało też byscie co nich tak mówili i wytykali palcami??Oni pracuja na siebie i NIEKRADNO! rozejrzyjcie sie i zobaczcie ile łomzyniakow kradnie! a wtedy osądzajcie ich ! Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |