środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Błędnie zidentyfikowali trzy ofiary !!!

Łukasz1984: chciałbym powiedzieć, że to jest post typowo o GPS a nie o Internecie, załóż temat np "Brak połączenia z internetem" i będzie dobrze :)

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Błędnie zidentyfikowali trzy ofiary !!!

widzocznie masz racje miałysmy pecha:)jesli chodzi o połozne to masz racje pierwsza zmiana jaka u mnie była przy porodzie była bardzo miła chodziło mi konkretnie o jedna starsza pania ktora naprawde minie zdziwiła swoim zachowaniem była bardzo nie miła takie zachowanie jest karygodne widzoczne miały zły dzien i wyzyła sie na mnie lecz nie zycze nikomu zeby na nia trafił przy porodze co do reszty personelu nie mam zastrzezen

jesli w srode bylam u niego a w sobote doszlo do poronienia a inni lekarze stwierdzili ze to działo sie od dluzszego czasu to jest to najwyrazniej wina tego lekarza!!!a skoro byl on kiedys ordynatorem i jak sie dowiedzialam mial juz kilka spraw w sadzie wiec nie widze dla niego wytlumaczenia i dlatego chce ostrzec wszystkich ludzi zeby go unikali!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Czasami pojawiają się takie mieszkania zbywane przez aktualnych lokatorów. Co jakiś czas można pytać, czy nie ma kolejnego chetnego - Spółdzielnia Budowlano-Mieszkaniowa "Jedność" przy Księżnej Anny 25/25A.

Na Polową 6 , obok szkoły tańca max dance.

ohoho mod usunal nazwisko z mojego pierwszego postu - ciekawe dlaczego?!

tommeknet dzięki za podpowiedź,chyba właśnie tak zrobię.Miłego dnia :)

hehe,Fin fajnie podsumowałeś =) bogdan z osiedlowego.....też fajna historyjka :)

przyjdz dzisiaj o 17 pod 4+:D

A Ty za pieska rasowego dałbyś pewnie i 6(zoofil) bo kundle masz na co dzień.

**** ! Wcale sie nie boją są bardzo agresywni w stosunku do naszej ludnosci i jesli my POLACY nic z tym nie zrobimy przyjdą czasy że to bedziemy my musieli się dostosowywac !
Nasze miasto wydaje na nich mnóstwo pieniędzy gdzie oni nic pozytywnego dla tego miasta nie dają...
sami zobaczcie też bym tak chciał
miec mieszkanie samochód BMW i nie pracowac ani się nie uczyc !

POLSKA DLA POLAKÓW !

Odzywa sie w was rasizm!!! To normalni ludzie tak jak Wy!!!Oni ucza sie w szkołach pracuja maja legalne papiery i są wykształceni! Co wy za bzdury opowiadacie!! Nieznacie ich to niewiecie! jak by stado murzynow tu zjechało też byscie co nich tak mówili i wytykali palcami??Oni pracuja na siebie i NIEKRADNO! rozejrzyjcie sie i zobaczcie ile łomzyniakow kradnie! a wtedy osądzajcie ich !

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org