Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Budżet Rostowskiego w rozsypce |
A po co Ty uczysz się do testu wiedzy ogólnej?Na stronie głównej policji masz baze pytan.Znajdujesz odpowiedzi na necie i uczysz się tylko tego,a nie jakichś konstytucji ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Budżet Rostowskiego w rozsypce |
postanowilismy z klasa wybrac siue gdzies wszyscy sie zgodzili tylko gdzie pomozcie i podpowiedzcie gdzie wy byliscie bo nie mam pomyslu
|
|
popieram dwie powyższe wiadomości :)
|
|
Do anita87 jeżeli chodzi o aparat to nie sądzę zeby sie czepiali, dentystka sprawdza ile masz braków-czyli ilu zębów nie masz i wpisuje to procentowo, to to pikuś, nie przejmuj się tym;)a jeżeli chodzi o ginekologa to jest nr pokoju podany, ale w tym pokoju akurat przyjmuje wiele ginekologów, co najmniej 5 z tego co pamiętam, więc masz wybór.Najlepiej iść do babki, są dwie, przyjmują w poniedziałek i wtorek. Nie robią problemów, i Pan na D równiez w porządku. Badanie w komorze jest fajne, mi się podobało;)nie ma się czym stresować, jak przejdziecie wszystko i zostanie Wam tylko obiegówka, to juz jesteście w Policji-TAK JAK JA:) tarczycy nie sprawdzają, ale na końcowym etapie przewodniczący komisji lekarskiej spytał się mnie, chyba ma Pani powiększoną tarczycę?ja na to że tak, ale robiłam badania i nie kwalifikuję się do leczenia, hormony tarczycy ok, więc lekarz stwierdził, żeby nic z tym nie robic. powodzenia wszystkim!!!
|
|
FIN mozesz sobie poskakac ale zwieracze i tak ci nie utrzymaja tej sraczki ktora zyjesz
|
|
wyprowadziły się do Afryki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |