środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Budżet Rostowskiego w rozsypce

A po co Ty uczysz się do testu wiedzy ogólnej?Na stronie głównej policji masz baze pytan.Znajdujesz odpowiedzi na necie i uczysz się tylko tego,a nie jakichś konstytucji ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Budżet Rostowskiego w rozsypce

postanowilismy z klasa wybrac siue gdzies wszyscy sie zgodzili tylko gdzie pomozcie i podpowiedzcie gdzie wy byliscie bo nie mam pomyslu

popieram dwie powyższe wiadomości :)

Do anita87
jeżeli chodzi o aparat to nie sądzę zeby sie czepiali, dentystka sprawdza ile masz braków-czyli ilu zębów nie masz i wpisuje to procentowo, to to pikuś, nie przejmuj się tym;)a jeżeli chodzi o ginekologa to jest nr pokoju podany, ale w tym pokoju akurat przyjmuje wiele ginekologów, co najmniej 5 z tego co pamiętam, więc masz wybór.Najlepiej iść do babki, są dwie, przyjmują w poniedziałek i wtorek. Nie robią problemów, i Pan na D równiez w porządku.
Badanie w komorze jest fajne, mi się podobało;)nie ma się czym stresować, jak przejdziecie wszystko i zostanie Wam tylko obiegówka, to juz jesteście w Policji-TAK JAK JA:)
tarczycy nie sprawdzają, ale na końcowym etapie przewodniczący komisji lekarskiej spytał się mnie, chyba ma Pani powiększoną tarczycę?ja na to że tak, ale robiłam badania i nie kwalifikuję się do leczenia, hormony tarczycy ok, więc lekarz stwierdził, żeby nic z tym nie robic.
powodzenia wszystkim!!!

FIN mozesz sobie poskakac ale zwieracze i tak ci nie utrzymaja tej sraczki ktora zyjesz

wyprowadziły się do Afryki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org