Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PUP a ilość ofert pracy |
To raczej ty szukasz zaczepki bo przyczepiłeś się bezpodstawnie do gościa, który miał dobre intencje zakładając ten temat...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PUP a ilość ofert pracy |
a gdzie jest dworzec PKP?? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Mam pytanie w jakie dni w tygodniu i w jakich godzinach przyjmuje w szpitalu doktor Piwowarska???????
|
|
mysle,ze prościej i szybciej by było zadzwonić do szpitala,do przychodni. Nr. tel. na bank idzie wygooglować jak nie masz...
|
|
zawsze możesz tam pójść i podejść ją tak,żeby sie krótko i na temat wygadała "w dyktafon" hehe... potem to już formalność,ale czy to warte zachodu?
|
|
U mnie w szkole jest jedna EMO. Nie lubię tego nurtu, ale cóż...o gustach się nie dyskutuje.
|
|
tak zgadzam sie stoja albo po tej albo po 2 stronie a czy oni maja atest na to robienie zdjec a i powinne byc znaki informacyjne a to sa stazy gliniaze i kryja sie wylali ich z policji i kreca sie na czarno
|
|
3 tygodnie
|
|
mi przyszedl po 2 tyg.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
bigi2004 sorry ale takie porownanie jest troche nie na miejscu... Niemcy to inna epoka niz Polska, niestety ale to jest smutna prawda.
|
|
Wiem jedno. Gdy jeden z partnerów krzyczy, ciągle, z byle powodu, to niestety albo tableteczki na uspokojenie, albo jakaś dobra terapia. Związek nie może być toksyczny, bo niszczy obojga partnerów. Wiem z własnego doświadczenia, że przemilczanie i uciekanie od problemu nic nie da. Ale...........poważna, SPOKOJNA, rozmowa, jedna, druga, trzecia....... aż do skutku na pewno pomoże. Nie od razu, ale za jakiś cza zaowocuje. Powodzenia.
|
|
Jak koś kto zgubił telefon, może zadzwonić do Ciebie :P:P:P
|
|
Z dzisiejszych doniesień prasowych. Otóż Radio Zet podało: Były franciszkanin, który ze zbuntowanymi zakonnicami okupował klasztor w Kazimierzu Dolnym i razem z nimi został z niego eksmitowany, jest księdzem w diecezji łomżyńskiej. Kuria łomżyńska nie chce komentować sprawy. Lubelska prokuratura potwierdziła ustalenia TVN-u, że Roman K. został wikariuszem w parafii w Długosiodle. Od jedenastu miesięcy nie wiadomo było gdzie jest. Teraz będzie przesłuchany. Roman K. zostanie przesłuchany, ale na razie w śledztwie dotyczącym naruszenia miru domowego, czyli bezprawnego zajmowania klasztoru w Kazimierzu Dolnym. Bohaterka programu telewizyjnego złożyła zeznania, z których wynika, iż mogło tam dochodzić wobec niej do przestępstw o charakterze seksualnym. Natomiast nie złożyła wniosku o ściganie. Beata Syk-Jankowska, rzeczniczka Prokuratury Okręgowej w Lublinie, podkreśla, że w drugim śledztwie dotyczącym ewentualnych przestępstw popełnianych w Kazimierzu, Roman K. jest tylko świadkiem. Pozostałe przesłuchane byłe siostry zaprzeczyły jakimkolwiek okolicznościom, które by nosiły znamiona przestępstwa. Roman K. został usunięty z Zakonu Franciszkanów za nieposłuszeństwo. Najprawdopodobniej złamał też kościelny zakaz i odprawiał msze święte w Kazimierzu. Mimo to kuria łomżyńska nie chce komentować sprawy. http://www.radiozet.pl/news/News.aspx?NewsId=6067 ciekawe, ciekawe, że wszystko co złe to u nas.
|
|
brzucha owszem tez ,5 zł, prywatne mieszkanie
|
|
Witam, jestem mamą małego dziecka,nie mam możliwości zostawienia jej z opiekunką, chciałabym zająć się czymś, podjąć jakąś pracę w domu np. przez internet lub chałupnictwem. Może macie jakieś namiary na osoby, które zatrudniają w ten sposob?w internecie niestety sami oszuści. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Marta
|
|
No mówię zależy o jakie usługi Ci chodzi..jeśli o makijaż to napewno nie polecam korzystania z zamieszczonych ogłoszeń przez prywatne osoby, bo bardzo często nie mają o tym pojęcia a życzą sobie jak za profesjonalnie wykonaną usługę..osobiście polecam gabinet na Starym Rynku a konkretniej panią Krzysię-jeśli chodzi o makijaż. Inne usługi również tam wykonywałam i byłam zadowolona, jednak wiadomo każdy ma inne oczekwiania, więc po prostu polecam spróbować ;)
|
|
sympatia
|
|
nie jestem emo... oO i nie zamierzam być... chociaż podoba mi się tylko styl emo nic więcej... szczerze mówiąc to dowiedziałam się czego chciałam także... można by zakończyć ten temat...;/ DiDi
|
|
jezeli mowisz prawde to podaj swoje imie i nazwisko
|
|
Nie chodzi tu o sławę na naszym forum. O Marice można usłyszeć już od dawna, chociaż znana jest głownie w większych miastach ze względu na liczne koncerty klubowe. Płyta wyszła nakładem Pomatonu ,więc wzmianki o naszej artystce pojawiły się na wielu portalach. Swoją muzyką Łomżynianka prezentuje wysoki poziom o czym świadczyć może jej tegoroczny występ na Live Coke Festival, na głównej scenie przed Seanem Paulem. Ponoć rozgrzała publiczność ;-) A poza tym wszyscy słyszeli o Mandarynie, ale czy można powiedzieć, że jest dobrą piosenkarką? ( Bez urazy )
|
|
Jak ŁKS dziś zagrał?? Jaki wynik?? Pozdrawiam
|
|
Hurra, niech zyje korupcja. Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |