środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PUP a ilość ofert pracy

To raczej ty szukasz zaczepki bo przyczepiłeś się bezpodstawnie do gościa, który miał dobre intencje zakładając ten temat...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PUP a ilość ofert pracy

a gdzie jest dworzec PKP??

Signature will be available soon. Please wait ;)

Mam pytanie w jakie dni w tygodniu i w jakich godzinach przyjmuje w szpitalu doktor Piwowarska???????

mysle,ze prościej i szybciej by było zadzwonić do szpitala,do przychodni. Nr. tel. na bank idzie wygooglować jak nie masz...

zawsze możesz tam pójść i podejść ją tak,żeby sie krótko i na temat wygadała "w dyktafon" hehe... potem to już formalność,ale czy to warte zachodu?

U mnie w szkole jest jedna EMO. Nie lubię tego nurtu, ale cóż...o gustach się nie dyskutuje.

tak zgadzam sie stoja albo po tej albo po 2 stronie a czy oni maja atest na to robienie zdjec a i powinne byc znaki informacyjne a to sa stazy gliniaze i kryja sie wylali ich z policji i kreca sie na czarno

3 tygodnie

mi przyszedl po 2 tyg.

Treść jest ukryta

bigi2004 sorry ale takie porownanie jest troche nie na miejscu...

Niemcy to inna epoka niz Polska, niestety ale to jest smutna prawda.

Wiem jedno. Gdy jeden z partnerów krzyczy, ciągle, z byle powodu, to niestety albo tableteczki na uspokojenie, albo jakaś dobra terapia. Związek nie może być toksyczny, bo niszczy obojga partnerów.
Wiem z własnego doświadczenia, że przemilczanie i uciekanie od problemu nic nie da. Ale...........poważna, SPOKOJNA, rozmowa, jedna, druga, trzecia....... aż do skutku na pewno pomoże. Nie od razu, ale za jakiś cza zaowocuje. Powodzenia.

Jak koś kto zgubił telefon, może zadzwonić do Ciebie :P:P:P

Z dzisiejszych doniesień prasowych. Otóż Radio Zet podało:
Były franciszkanin, który ze zbuntowanymi zakonnicami okupował klasztor w Kazimierzu Dolnym i razem z nimi został z niego eksmitowany, jest księdzem w diecezji łomżyńskiej. Kuria łomżyńska nie chce komentować sprawy.

Lubelska prokuratura potwierdziła ustalenia TVN-u, że Roman K. został wikariuszem w parafii w Długosiodle. Od jedenastu miesięcy nie wiadomo było gdzie jest. Teraz będzie przesłuchany.

Roman K. zostanie przesłuchany, ale na razie w śledztwie dotyczącym naruszenia miru domowego, czyli bezprawnego zajmowania klasztoru w Kazimierzu Dolnym. Bohaterka programu telewizyjnego złożyła zeznania, z których wynika, iż mogło tam dochodzić wobec niej do przestępstw o charakterze seksualnym. Natomiast nie złożyła wniosku o ściganie.

Beata Syk-Jankowska, rzeczniczka Prokuratury Okręgowej w Lublinie, podkreśla, że w drugim śledztwie dotyczącym ewentualnych przestępstw popełnianych w Kazimierzu, Roman K. jest tylko świadkiem. Pozostałe przesłuchane byłe siostry zaprzeczyły jakimkolwiek okolicznościom, które by nosiły znamiona przestępstwa.

Roman K. został usunięty z Zakonu Franciszkanów za nieposłuszeństwo. Najprawdopodobniej złamał też kościelny zakaz i odprawiał msze święte w Kazimierzu. Mimo to kuria łomżyńska nie chce komentować sprawy.

http://www.radiozet.pl/news/News.aspx?NewsId=6067
ciekawe, ciekawe, że wszystko co złe to u nas.

brzucha owszem tez ,5 zł, prywatne mieszkanie

Witam, jestem mamą małego dziecka,nie mam możliwości zostawienia jej z opiekunką, chciałabym zająć się czymś, podjąć jakąś pracę w domu np. przez internet lub chałupnictwem. Może macie jakieś namiary na osoby, które zatrudniają w ten sposob?w internecie niestety sami oszuści. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Marta

No mówię zależy o jakie usługi Ci chodzi..jeśli o makijaż to napewno nie polecam korzystania z zamieszczonych ogłoszeń przez prywatne osoby, bo bardzo często nie mają o tym pojęcia a życzą sobie jak za profesjonalnie wykonaną usługę..osobiście polecam gabinet na Starym Rynku a konkretniej panią Krzysię-jeśli chodzi o makijaż. Inne usługi również tam wykonywałam i byłam zadowolona, jednak wiadomo każdy ma inne oczekwiania, więc po prostu polecam spróbować ;)

sympatia

nie jestem emo... oO i nie zamierzam być... chociaż podoba mi się tylko styl emo nic więcej...

szczerze mówiąc to dowiedziałam się czego chciałam także... można by zakończyć ten temat...;/

DiDi

jezeli mowisz prawde to podaj swoje imie i nazwisko

Nie chodzi tu o sławę na naszym forum. O Marice można usłyszeć już od dawna, chociaż znana jest głownie w większych miastach ze względu na liczne koncerty klubowe. Płyta wyszła nakładem Pomatonu ,więc wzmianki o naszej artystce pojawiły się na wielu portalach. Swoją muzyką Łomżynianka prezentuje wysoki poziom o czym świadczyć może jej tegoroczny występ na Live Coke Festival, na głównej scenie przed Seanem Paulem. Ponoć rozgrzała publiczność ;-)
A poza tym wszyscy słyszeli o Mandarynie, ale czy można powiedzieć, że jest dobrą piosenkarką? ( Bez urazy )

Jak ŁKS dziś zagrał?? Jaki wynik??
Pozdrawiam

Hurra, niech zyje korupcja.

Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org