Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Polskę czeka izraelski NAJAZD? |
Nemo mam tylko jedno pytanie skąd możesz wiedzieć cokolwiek o naszym Łomżyńskim schronisku? Pracowałeś tam??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Polskę czeka izraelski NAJAZD? |
j/w (polecam Ci to co *** ***) czyli A720IS :)
|
|
Tylko po co je szukać skoro olewają klientki?
|
|
Ja kupiłem na ebay -u od francuskiej firmy na niemieckich aukcjach. Była to wyprzedaż starszego modelu po rewelacyjnej cenie. Transport ok 120 zł na nasze. Płatność bardzo łatwa , bo przez PayPal. Szukajcie , a znajdziecie. Niedawno kupiłem kosmetyki z nad Morza Martwego na amerykańskich aukcjach , a przyszły z Izraela , a ceny były lepsze niż sam kupowałem w Izraelu nad Morzem Martwym.
|
|
a ja polecam neta z ist ale to jest tylko na osiedle poludnie. taka sieciuwka ale naprawde jest swietny 59zl miesiecznie. jest program do tego dc++ podlanczasz sie pod siec i film masz w 3 minuty, a filmuw duzo maja tutaj ludzie
|
|
w zaleznosci..jesli prowadzisz dzialalnosc gospodarcza to jest to ciut ponad 700 zl, zmienia sie to co 3 miesiace raz jest w gore raz jest w dol, jesli na umowe o prace to koszty sa mniejwiecej 400zł, jesli nie prowadziles dzialalnosci przez ostatnie piec lat to mozesz skorzystac z obnizonego ZUS-u, ktory wynosi: okolo 300zł moze ciut wiecej w zaleznosci od tego czy chcesz placic chorobowe.
|
|
to dobrze,w tamtym roku było całkiem inaczej....znasz jakas stronke z figurkami???
|
|
Dla mnie jest ok. Trochę długi, nie zaszkodziłoby gdyby trwał tyle co jedna piosenka :). Pierwsza część rzeczywiście dużo bardziej dynamiczna, ale skoro potem utknąłeś w jednym miejscu pod sceną to nie ma się co dziwić :). Ładnie dobrane ujęcia do muzyki (np mostek-moment skoku), chociaż samych piosenek akurat nie cierpię (szczególnie Crazy Town) :).
|
|
O ile się dobrze orientuję to grupa inwalidzka załatwi sprawę:)
|
|
do Biernaczento,wszystko w tym sklepie jest dużo droższe,a na przykładzie mojego planowanego zakupu LCD 46XL2E jest to ponad 1500zł,lekka przesada u nich z cenami
|
|
Baty 4:0 dostaliśmy.
|
|
ptysiu:) mam nadzieje, ze podzielisz moje zdanie:) ?
|
|
zły_człowiek - ja tam przeciwko władzy ludowej i głupocie byłem zawsze. :) rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Prawnie nie popełniła przestępstwa,ani wykroczenia albowiem nie powinna mówić o takich osobistych,intymnych rzeczach :)
|
|
powodzenia zycze:)))))
|
|
na naszej klasie poszukaj
|
|
hmm, słyszałam że gdzieś w łomży można zrobić usg piersi, brzucha i tarczycy wiecie może gdzie i ile to kosztuje??
|
|
Witam.Bardzo ciekawe wypowiedzi.Szkoda tylko,że takie powierzchowne. Zastanawiam się czy wypowiadają się osoby które są jej absolwentami.Nic na to nie wskazuje.Raczej takie ktoś coś,gdzieś słyszał.Jak to mowią: dzwony biją tylko nie wiadomo w którym kościele.Szkołę wybrałam sobie taką a nie inną. Nie "papierek" a to jakim ktoś jest człowiekiem ma o wiele większy wpływ czy sie znajdzie pracę.A przede wszystkim znajomości.To jednak odrębny temat. Drodzy forumowicze poprosiłabym o konkrety odnośnie pytań.Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |