środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy Polskę czeka izraelski NAJAZD?

Nemo mam tylko jedno pytanie skąd możesz wiedzieć cokolwiek o naszym Łomżyńskim schronisku? Pracowałeś tam??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy Polskę czeka izraelski NAJAZD?

j/w (polecam Ci to co *** ***) czyli A720IS :)

Tylko po co je szukać skoro olewają klientki?

Ja kupiłem na ebay -u od francuskiej firmy na niemieckich aukcjach. Była to wyprzedaż starszego modelu po rewelacyjnej cenie. Transport ok 120 zł na nasze. Płatność bardzo łatwa , bo przez PayPal. Szukajcie , a znajdziecie. Niedawno kupiłem kosmetyki z nad Morza Martwego na amerykańskich aukcjach , a przyszły z Izraela , a ceny były lepsze niż sam kupowałem w Izraelu nad Morzem Martwym.

a ja polecam neta z ist ale to jest tylko na osiedle poludnie. taka sieciuwka ale naprawde jest swietny 59zl miesiecznie. jest program do tego dc++ podlanczasz sie pod siec i film masz w 3 minuty, a filmuw duzo maja tutaj ludzie

w zaleznosci..jesli prowadzisz dzialalnosc gospodarcza to jest to ciut ponad 700 zl, zmienia sie to co 3 miesiace raz jest w gore raz jest w dol, jesli na umowe o prace to koszty sa mniejwiecej 400zł, jesli nie prowadziles dzialalnosci przez ostatnie piec lat to mozesz skorzystac z obnizonego ZUS-u, ktory wynosi: okolo 300zł moze ciut wiecej w zaleznosci od tego czy chcesz placic chorobowe.

to dobrze,w tamtym roku było całkiem inaczej....znasz jakas stronke z figurkami???

Dla mnie jest ok. Trochę długi, nie zaszkodziłoby gdyby trwał tyle co jedna piosenka :). Pierwsza część rzeczywiście dużo bardziej dynamiczna, ale skoro potem utknąłeś w jednym miejscu pod sceną to nie ma się co dziwić :).

Ładnie dobrane ujęcia do muzyki (np mostek-moment skoku), chociaż samych piosenek akurat nie cierpię (szczególnie Crazy Town) :).

O ile się dobrze orientuję to grupa inwalidzka załatwi sprawę:)

do Biernaczento,wszystko w tym sklepie jest dużo droższe,a na przykładzie mojego planowanego zakupu LCD 46XL2E jest to ponad 1500zł,lekka przesada u nich z cenami

Baty 4:0 dostaliśmy.

ptysiu:) mam nadzieje, ze podzielisz moje zdanie:) ?

zły_człowiek - ja tam przeciwko władzy ludowej i głupocie byłem zawsze. :)

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Prawnie nie popełniła przestępstwa,ani wykroczenia albowiem nie powinna mówić o takich osobistych,intymnych rzeczach :)

powodzenia zycze:)))))

na naszej klasie poszukaj

hmm, słyszałam że gdzieś w łomży można zrobić usg piersi, brzucha i tarczycy wiecie może gdzie i ile to kosztuje??

Witam.Bardzo ciekawe wypowiedzi.Szkoda tylko,że takie powierzchowne. Zastanawiam się czy wypowiadają się osoby które są jej absolwentami.Nic na to nie wskazuje.Raczej takie ktoś coś,gdzieś słyszał.Jak to mowią: dzwony biją tylko nie wiadomo w którym kościele.Szkołę wybrałam sobie taką a nie inną. Nie "papierek" a to jakim ktoś jest człowiekiem ma o wiele większy wpływ czy sie znajdzie pracę.A przede wszystkim znajomości.To jednak odrębny temat. Drodzy forumowicze poprosiłabym o konkrety odnośnie pytań.Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org