wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wietrzenie w Magistracie.

Hej. A mogłabyś napisać mi na mejla na jaki adres wysłałaś list do tych cwaniaków z partnera? Z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wietrzenie w Magistracie.

Dzieki wam.. Hehehe, jutro kierunek dlugaa.. xDD

W tak krótkim odstępie czasu zakładacie już trzeci wątek o damski fryzjerze . Czy nie można ciągnąć dalej jednego ?

zapisy na nowy ok w przedszkolach są od marca, pierwszeństwo mają dzieci które już chodzą do danego przedszkola. Możesz spróbować w sloneczku za polo, llub na społdzielczej, nawet jak nie ma miejsc w tej chwili to może wpisza cię na lię ezerwową. Pamietam że kiedyś mój syn był chyba 3 na liście i 4 września do mnie zadzwonili że mają miejsca. Co do kosztów to żlobek jest driższy od przedszkola. Nie wiem jak jest gdzie indziej ale w sloneczku w ubiegłym roku bylo 260zł, a i nie ma żadnych komitetów;-)

Zmień na DEBOWE MOCNE. Pykniesz 6-8 i będzie ok. Poprostu Łomża już ci się przepiła.

Ja miałem kiedyś nagrane na kasetę VHS

Ja tam raz byłam i już więcej nie pójde, niemiła fryzjerka.

hej wszystkim,ja tez od jakiegos czasu czytam te posty,dowiedzialam sie wielu przydatnych informacji,ale noga jestem z matmy,ale za to dobrze mi idzie zapamietywanie figur.jutro czeka mnie MS,czy ktos powie mi jak sie wylicza te zadania? np.obiad kosztuje 10 zl,student ma znizke 20%,policz ile zaplaci za 10 obiadow?tylko nie dawajcie samych odpowiedzi,napiszcie jak to wyliczyc bo moge nie miec tych samych cyfr na tescie i kto ostatnio zdawal i moze napisac jak wyliczac zadanie z trawnikiem??pozdrawiam serdecznie i z gory dzieki!

Anita odezwij sie na maila
silownia5@wp.pl

czy wiecie z jakiej strony można ściągnąć kurs angielskiego w mp3 ??

Wszedzie to samo , nie ma dobrego w Łomży dermatologa ja już byłam u tylu żaden mi nie pomagał dopiero lepiej było po Białymstoku jak przepisał mi tabletki hormonalne z tym że ja miałam trądzik ropowiczy i dalej mam głównie na plecach bo przestałam brac hormonalne bo od nich się tyje.

moze ktos wie gdzie robio paski na głowie i w jakij cenie

Dziękuje bardzo :) Jednak mam pytanie. Cierpię straszliwie na bóle kolan(dlatego zamierzam się wybrać do doktora Kruszewskiego) - jednak znajoma powiedziała że on głównie specjalizuje się w różnego rodzaju operacjach orpoedycznych itp., i że z moimi dolegliwościami nie mam po co do niego jechać. W sumie już sama nie wiem co mam robić:(

wiem gdzie korepetycji z polskiego udzielaja :P

...

ma podobno padac snieg...ale nie wierze w prognozy na kilka dni...

plagi egipskie

hehehe :) a jednak :P no coz,matma nigdy nie byla moja mocą stroną,a doczynienia w bardziej zaawansowany sposob z tym przedmiotem byl w szkole sredniej,ktorą juz pare lat jak ukonczyłam :)

doktor Iwanowski przyjmuje rozwniez na Sikorskiego 222 jakis osrodek tez tam jest

Słuchaj oliwia81, ja byłem u dr Gołaszewskiego (przyjmuje w Łomży w Acerze w każdy wtorek od 16 do 18), ale ponieważ mam poważny problem z kolanem postanowiłem zasięgnąć porady dr Kruszewskiego.
Powiem tak, dr Kruszewski powiedział mi praktycznie to samo co dr Gołaszewski i kazał zrobić następne badanie, a dr Gołaszewski przynajmniej przepisał mi leki po których kolano trochę lepiej funkcjonuje i oczywiście czekam na to badanie.
To jest moje zdanie, a Ty sama musisz zdecydować do kogo się udać. Tylko nie zwlekaj, bo ja zwlekałem kilka lat i mam teraz za swoje.

jest tu może ktoś kto zdawał lub zamierza zdawać w katowicach?

Elo
Mam pytanko zna ktoś program aby przerobić zdjęcie aby były np dymki w których można było wstawić śmieszny tekst .

Proszę o poradę .

...

albo pozerem :)

do bacy trzeba isc...tylko zeby nie jebnal ciupaska

Mateja ma racje !!!!!!!!!

Riposta

Darenciusz -> nie obleją, nie maja prawa. W kodeksie jest wyraźnie napisane; jednoślada prowadzimy przy prawej krawędzi jezdni, nie zajmując całego pasa i pozwalając innym kożystać z drogi. Wiem, co mówie ostatnimi czasy, średnio co 2 lata odświeżam wszystkie egzaminy, wiec jestem na bieżąco :D

SE P990i, SE P1

Takos

Ludzie, czekacie ze wszystkim na ostatnią chwilę, a później narzekacie.
Ja składałem wniosek w lipcu, zero kolejek, wszystko wypełniłem na miejscu i zajęło mi to 30 min.

czy wie ktoś gdzie w Mozambiku mogę znaleść jakąś fajna polanke do poleżenia??? moze ktos tam jeżdzi ?? jakie wrażenia

polecam google

hmm prawnikiem nie jestem ale istnieje takie coś jak ochorona danych osobowych ale czy w tym przypadku... Po poradę sięgnij do prawnika albo poprostu idź i opierdziel porządnie farmaceutkę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org