Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wietrzenie w Magistracie. |
Hej. A mogłabyś napisać mi na mejla na jaki adres wysłałaś list do tych cwaniaków z partnera? Z góry dziękuję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wietrzenie w Magistracie. |
Dzieki wam.. Hehehe, jutro kierunek dlugaa.. xDD
|
|
W tak krótkim odstępie czasu zakładacie już trzeci wątek o damski fryzjerze . Czy nie można ciągnąć dalej jednego ?
|
|
zapisy na nowy ok w przedszkolach są od marca, pierwszeństwo mają dzieci które już chodzą do danego przedszkola. Możesz spróbować w sloneczku za polo, llub na społdzielczej, nawet jak nie ma miejsc w tej chwili to może wpisza cię na lię ezerwową. Pamietam że kiedyś mój syn był chyba 3 na liście i 4 września do mnie zadzwonili że mają miejsca. Co do kosztów to żlobek jest driższy od przedszkola. Nie wiem jak jest gdzie indziej ale w sloneczku w ubiegłym roku bylo 260zł, a i nie ma żadnych komitetów;-)
|
|
Zmień na DEBOWE MOCNE. Pykniesz 6-8 i będzie ok. Poprostu Łomża już ci się przepiła.
|
|
Ja miałem kiedyś nagrane na kasetę VHS
|
|
Ja tam raz byłam i już więcej nie pójde, niemiła fryzjerka.
|
|
hej wszystkim,ja tez od jakiegos czasu czytam te posty,dowiedzialam sie wielu przydatnych informacji,ale noga jestem z matmy,ale za to dobrze mi idzie zapamietywanie figur.jutro czeka mnie MS,czy ktos powie mi jak sie wylicza te zadania? np.obiad kosztuje 10 zl,student ma znizke 20%,policz ile zaplaci za 10 obiadow?tylko nie dawajcie samych odpowiedzi,napiszcie jak to wyliczyc bo moge nie miec tych samych cyfr na tescie i kto ostatnio zdawal i moze napisac jak wyliczac zadanie z trawnikiem??pozdrawiam serdecznie i z gory dzieki!
|
|
Anita odezwij sie na maila silownia5@wp.pl
|
|
czy wiecie z jakiej strony można ściągnąć kurs angielskiego w mp3 ??
|
|
Wszedzie to samo , nie ma dobrego w Łomży dermatologa ja już byłam u tylu żaden mi nie pomagał dopiero lepiej było po Białymstoku jak przepisał mi tabletki hormonalne z tym że ja miałam trądzik ropowiczy i dalej mam głównie na plecach bo przestałam brac hormonalne bo od nich się tyje.
|
|
moze ktos wie gdzie robio paski na głowie i w jakij cenie
|
|
Dziękuje bardzo :) Jednak mam pytanie. Cierpię straszliwie na bóle kolan(dlatego zamierzam się wybrać do doktora Kruszewskiego) - jednak znajoma powiedziała że on głównie specjalizuje się w różnego rodzaju operacjach orpoedycznych itp., i że z moimi dolegliwościami nie mam po co do niego jechać. W sumie już sama nie wiem co mam robić:(
|
|
wiem gdzie korepetycji z polskiego udzielaja :P ...
|
|
ma podobno padac snieg...ale nie wierze w prognozy na kilka dni...
|
|
plagi egipskie
|
|
hehehe :) a jednak :P no coz,matma nigdy nie byla moja mocą stroną,a doczynienia w bardziej zaawansowany sposob z tym przedmiotem byl w szkole sredniej,ktorą juz pare lat jak ukonczyłam :)
|
|
doktor Iwanowski przyjmuje rozwniez na Sikorskiego 222 jakis osrodek tez tam jest
|
|
Słuchaj oliwia81, ja byłem u dr Gołaszewskiego (przyjmuje w Łomży w Acerze w każdy wtorek od 16 do 18), ale ponieważ mam poważny problem z kolanem postanowiłem zasięgnąć porady dr Kruszewskiego. Powiem tak, dr Kruszewski powiedział mi praktycznie to samo co dr Gołaszewski i kazał zrobić następne badanie, a dr Gołaszewski przynajmniej przepisał mi leki po których kolano trochę lepiej funkcjonuje i oczywiście czekam na to badanie. To jest moje zdanie, a Ty sama musisz zdecydować do kogo się udać. Tylko nie zwlekaj, bo ja zwlekałem kilka lat i mam teraz za swoje.
|
|
jest tu może ktoś kto zdawał lub zamierza zdawać w katowicach?
|
|
Elo Mam pytanko zna ktoś program aby przerobić zdjęcie aby były np dymki w których można było wstawić śmieszny tekst . Proszę o poradę . ...
|
|
albo pozerem :)
|
|
do bacy trzeba isc...tylko zeby nie jebnal ciupaska
|
|
Mateja ma racje !!!!!!!!! Riposta
|
|
Darenciusz -> nie obleją, nie maja prawa. W kodeksie jest wyraźnie napisane; jednoślada prowadzimy przy prawej krawędzi jezdni, nie zajmując całego pasa i pozwalając innym kożystać z drogi. Wiem, co mówie ostatnimi czasy, średnio co 2 lata odświeżam wszystkie egzaminy, wiec jestem na bieżąco :D
|
|
SE P990i, SE P1 Takos
|
|
Ludzie, czekacie ze wszystkim na ostatnią chwilę, a później narzekacie. Ja składałem wniosek w lipcu, zero kolejek, wszystko wypełniłem na miejscu i zajęło mi to 30 min.
|
|
czy wie ktoś gdzie w Mozambiku mogę znaleść jakąś fajna polanke do poleżenia??? moze ktos tam jeżdzi ?? jakie wrażenia polecam google
|
|
hmm prawnikiem nie jestem ale istnieje takie coś jak ochorona danych osobowych ale czy w tym przypadku... Po poradę sięgnij do prawnika albo poprostu idź i opierdziel porządnie farmaceutkę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |