poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezes Kaczyński pomylił się?

pozdrawiam makmarca :D
udanego wypoczynku w NY cwelu :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezes Kaczyński pomylił się?

no dobre hehee

potrzebuje odpowiedzialnej kobiety 5 razy w tygodniu na 8 godzin jestem wstanie zaplacić 800zł plus ewentualne nadgodziny

Fakt, ma szanse.
Przecież konkurs "Miss" opiera się tylko i wyłącznie na urodzie.
Tylko dlatego ma szanse (chociaż to też dyskusyjna kwestia).

Jak masz zapłaconą fakturę to poprostu pokażesz pani w okienku potwierdzenie i po krzyku.

Wiesz, chyba skorzystam z rady i ostro wezmę się za jakieś ćwiczenia :) Jeszcze takie pytanie, może się ktoś orientuje - czy w Katowicach można korzystać z sali i tego toru w ramach przygotowania do testu sprawności? Pozdrówki

Ja słyszałem, że są niedrodzy ale jakość idzie w parze z ceną. Parkieciarz mi mówił, że są reklamacje na ich parkiet w związku z niedosuszaniem drewna. Właśnie jestem na etapie wyboru deski podłogowej lub parkietu- nie zdecyduje się na pewno na małego producenta. To kupuje się na lata i musi być najlepszej jakości. Pewnie pozostanę przy Hajnówce. Muszę się zorientować jak wyglądają ceny w łomżyńskich sklepach.

buhahahaa
a myślał, ze jest znowu najmadrzejszy...
jak szedłem obok buahhahahaahahha
chyba ku*** ci się chłopaku pomyliło z kartonami w tym NY...
a miałobyxc tak pieknie...!!!

sprobowalismy z mezem ponownie pojsc do Maliny i niestety znow porazka. o 20.20 weszlismy do lokalu i prosimy o 2 pucharki lodów. pani na to ze juz wpółdo dziewiątej i juz zaraz zamykaja i nie ma mowy-nie zrobi. to pytam o ktorej zamykaja-o 21. czyli w ciagu 40 minut nie zrobi 2 pucharkow co polega na wrzuceniu kilku kulek lodow i polaniu jakms sosikiem? ech, szkoda słów.

czy tylko my mamy takie "szczęście"?

a co do obsługi-super market stokrotka a konkretnie ilosc kas czynnych i kolejki-bardzo odstrasza stanie w ogonku, staram sie tego sklepu unikać.

i marzenie ta kwiaciarnia-podzielam zdanie wczesniejsze-srednio przyjemna obsługa. i nie radze z reklamacja do nich przychodzić wysmieja ze zle kwiaty były przechowywane dlatego w ciagu jednej nocy w chłodnym pomieszczeniu w wodzie z odzywka pół kosza kwiatów zwiędło...

a 4 pory roku potwierdzam-super obsługa, szybko, sprawnie, dyskretnie :)

może ten klub przygarnie piłkaży ŁKS-u

wybory "MISS" to zwykła parada próżności , prawie nikt tego nie ogląda, a tym bardziej sms-ów nie wysyła

a kogo obchodzi czy Miastkowo będzie miało klub czy nie!

bardziej mnie interesuje jaka będzie pogoda w najbliższy weekend...

troche ruchu bałwanki , a nie jakieś tabletki !!!!

Treść jest ukryta

pewnie w lesie ten klub będzie trenował , a może na szkolnym boisku...?

/mnie osobiście też nie obchodzą losy ŁKS, ale trąbienie o tym, że Miastkowo będzie miało klub uważam za conajmniej śmieszne , wynikające z jakiejś zawiści do nowogrodu lub innych wiosek

MUsiałabys zapytać komendanta szkoły choć osobiście to watpię w taką możliwość.

czy od września będzie możliwość zapisania
dziecka na zajęcia chodzi o dziecko 7 lat
jeśli tak to na jaki rodzaj tańca

dziołchy idzcie kupić thermo speed extreme i na rower it itd a nie jakieś żelfixy kupujecie

Lokal nabral klimatu ;D
Typowego dla okolicznych blokow.
Tam tez same smierdziele, krokodyle aligatory i wspolczesna wersja jacka i placka.

Os. Maria rzadzi!

Rzeczywiście w barze na mieście kobieta z wielką łaską robi jedzenie jakby stała tam za karę,
Soul nie zgodzę się z Tobą że w Malinie jest nieuprzejma obsługa, ja zawsze wychodzę stamtąd zadowolony, dziewczyny nie dość że uśmiechnięte to jeszcze miłe i zawsze pożartować z nimi można.

dla mnie to może i w reprezentacji księżyca grać,życzę mu sukcesów

Ludzie jakimi wy problemami żyjecie - zapłaciłaś to zapytaj tam gdzie wpłacałaś i tyle - malkontenci......................

to ktos z nowogrodu hehe taki temat buracki założył:P

zdecydowanie FARTLANDIA- klient czuje sie tam , jakby był intruzem

Pana Japa ale jak juz cos piszesz to przeczytaj uwaznie posty !
bylam tam ale tam pani ma urlop !;)jest zamkniete do 31 lipca a zaplacic drugi raz chyba musialam bo do 25 lipca

Moja siostra dostała na rok
była w ambasadzie w czerwcu

Witam,

Mam pytanie dotyczące internetu bezprzewodowego ( pot. radiówki ) w Łomży. Nie interesują mnie żadne oferty telefonii cyfrowych tylko zwykła sieć radiowa np. z antenką na dachu i tyle. Czy zna ktoś może dostawcę i czy zasięgiem obejmowałaby ul. Strzelców Kurpiowskich?

Treść jest ukryta

ja mam internet z Firmy NetSter i to chyba jest radiówka

wstyd sie przyznac ale nie wiem sam :)

nie bedzie was obchodził ŁKS to szybko skonczycie swoja kariere kibicowska :)

Autochton znowu szukasz zaczepki?
Maciek reklamuje forum na lomza.pl. To źle, że reklamuje forum na lomża.pl
Wychu pozdrawiam.

na 50 osob w firmie ktore jechalo do stanow po kilka razy tylko raz jednej osobie dali na pół roku. reszta zawsze 3 miesiace.

Może ktoś napisać więcej dobrych miejsc ? Ja jestem początkującym wędkarzem, jeżdżę na Siemień, ale tam średnio ryby biorą, i chciałbym spróbować w innym miejscu.
pozdrawiam

Proszę o adresy sprawdzonych warsztatów blacharsko- lakierniczych w Łomży. Chodzi mi konkretnie o wyciągnięcie wgniecionego tyłu w aucie.

a co tam masz bo mi moze sie przydac pare podzespołów

a no i jeszcze 3 i 22 obok maka

Czy ktoś wie gdzie można wziąć dobry kredy na dom i naj taniej by wyszło i gdzie by naj lepiej iść

bo blachary tak jak Azjatki niczym się od siebie nie różnią

pies - przyjaciel człowieka buahaha. śmieszą mnie takie wypowiedzi

Na Wojska Polskiego u tzw Jechowych. Dlaczego na tym forum nie ma opcji edytuj swój post

U Jechowego j.w.
- na Legionów prawie na przeciwko dawnego DOMARU
- na Spokojnej za zajezdnią PKS
- na terenie byłego WZGS

a najpewniej jest tak, że osoba pracująca w solarium, sklepie, itp. nie wie, że ją wyrzucą. Dlatego nie podają prawdziwego kontaktu, żeby nie wiedziała, że szukają kogoś na jej miejsce :o)

Z dotychczasowych informacji wynika, że część świadków kłamała, kto konkretnie nie wiadomo. Ale jeśli kłamali to sprawa powinna trafić do prokuratury (art. 233 § 1. Kto, składając zeznanie mające służyć za dowód w postępowaniu sądowym lub w innym postępowaniu prowadzonym na podstawie ustawy, zeznaje nieprawdę lub zataja prawdę, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3) z urzędu na wniosek oskarżyciela czyli pełnomocnika KWW? Ale to już nie moja sprawa.

Zdecydowanie jestem za A. Wielu w tym poście wspomniało o pijaczkach i menelach przesiadujących wcześniej, ale z tego co widać co władza zrobiła to też o nich nie zapomniała. Wokół są mniejsze drzewka, lecz również z ławeczkami dla nich, naprzeciw usadowiona straż miejska, która też to olewa. Ponadto 2 kamery z monitoringu, na hali i przy Farnej, ale po cóż sobie mają zawracać głowę ludzie z monitoringu. Taki element był i zawsze będzie, chyba że przekształcą to na lotnisko to ich może wystraszy, lecz uprzednio była zieleń no i fontanna, która ma z pewnością wielu zwolenników. Może komuś ładniej wyglądają, jak to mówią czerwony plac i ogródki piwne. Więc tak nasza władza robi kasę. Ktoś zaprojektował i za tą kasę wyremontował sobie mieszkanie, podstawiona firma wykonała projekt, za co kupiła sobie działkę z domem na Helu, a wy tu rozpaczacie jak wykonać kolejny poroniony pomysł, by znowu komuś nabić kieszeń. Mi w ogóle się nie myśli, by obciąć więcej gałązek z drzewka, bo mi zaraz mandat dołożą czy jakieś kolegium, a tu wyrąbali cały park i jeszcze wzięli kasę za to, szkoda słów. Pozdro wszystkim na forum.

tak czytam i widzę że do pana Prezesa pasuje pani Monisia Kurpiewska. Wróciło toto z Wielkiego USA i wzięło za rządy. Rotacja pracowników trwa w najlepsze. a portalu ciągle pojawiają się ogłoszenia "na stacji paliw....zatrudnię" Kochani sąsiedzi nie polecam pracy ani kontaktów z tą Panią. Może się okazać że nie zobaczysz ani umowy ani pieniędzy. Jak biznesem zajmował się jej ojciec było całkiem inaczej. Nawet paliwo tankuję na Statoil. Inna kultura. Pozdrawiam

Tor nie został zamknięty całkowicie. Działalność została wstrzymana ze względu na małe zainteresowanie w sezonie wakacyjnym.

ja pier...

chodzi o Ośrodek Szkolenia w łomży na Al. Legionów. Jest tam studium kosmetyczne, fryzjerskie i BHP

Do wszystkich przed MS:
Słyszałem,że po allegro chodza poradniki jak zdać ten test!!!! Ja taki poradnik też miałem.Kumpel mi wysłal i bardzo mi pomógł.Kilku osobom z forum wysłałem,ale teraz jestem po formacie i nici.Niedługo wyjezdzam bo juz dzwonili z kadr :D:D:D 3majcie sie !

Palacz jeżeli nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytanie to sie nie udzielaj.

założę forum moje gg 932391
a myślałem zrobić zloty rowerzystów

sam dzeciaku naucz sie czytac cioto niepasi cos ci to nie czytaj

MasaViV, zapodaj mi ten poradnik do multi, zobacze co to za wynalazek, tak z ciekawosci... (dusty@onet.eu). Thnx i pozdro.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org