Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezes Kaczyński pomylił się? |
pozdrawiam makmarca :D udanego wypoczynku w NY cwelu :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezes Kaczyński pomylił się? |
no dobre hehee
|
|
potrzebuje odpowiedzialnej kobiety 5 razy w tygodniu na 8 godzin jestem wstanie zaplacić 800zł plus ewentualne nadgodziny
|
|
Fakt, ma szanse. Przecież konkurs "Miss" opiera się tylko i wyłącznie na urodzie. Tylko dlatego ma szanse (chociaż to też dyskusyjna kwestia).
|
|
Jak masz zapłaconą fakturę to poprostu pokażesz pani w okienku potwierdzenie i po krzyku.
|
|
Wiesz, chyba skorzystam z rady i ostro wezmę się za jakieś ćwiczenia :) Jeszcze takie pytanie, może się ktoś orientuje - czy w Katowicach można korzystać z sali i tego toru w ramach przygotowania do testu sprawności? Pozdrówki
|
|
Ja słyszałem, że są niedrodzy ale jakość idzie w parze z ceną. Parkieciarz mi mówił, że są reklamacje na ich parkiet w związku z niedosuszaniem drewna. Właśnie jestem na etapie wyboru deski podłogowej lub parkietu- nie zdecyduje się na pewno na małego producenta. To kupuje się na lata i musi być najlepszej jakości. Pewnie pozostanę przy Hajnówce. Muszę się zorientować jak wyglądają ceny w łomżyńskich sklepach.
|
|
buhahahaa a myślał, ze jest znowu najmadrzejszy... jak szedłem obok buahhahahaahahha chyba ku*** ci się chłopaku pomyliło z kartonami w tym NY... a miałobyxc tak pieknie...!!!
|
|
sprobowalismy z mezem ponownie pojsc do Maliny i niestety znow porazka. o 20.20 weszlismy do lokalu i prosimy o 2 pucharki lodów. pani na to ze juz wpółdo dziewiątej i juz zaraz zamykaja i nie ma mowy-nie zrobi. to pytam o ktorej zamykaja-o 21. czyli w ciagu 40 minut nie zrobi 2 pucharkow co polega na wrzuceniu kilku kulek lodow i polaniu jakms sosikiem? ech, szkoda słów. czy tylko my mamy takie "szczęście"? a co do obsługi-super market stokrotka a konkretnie ilosc kas czynnych i kolejki-bardzo odstrasza stanie w ogonku, staram sie tego sklepu unikać. i marzenie ta kwiaciarnia-podzielam zdanie wczesniejsze-srednio przyjemna obsługa. i nie radze z reklamacja do nich przychodzić wysmieja ze zle kwiaty były przechowywane dlatego w ciagu jednej nocy w chłodnym pomieszczeniu w wodzie z odzywka pół kosza kwiatów zwiędło... a 4 pory roku potwierdzam-super obsługa, szybko, sprawnie, dyskretnie :)
|
|
może ten klub przygarnie piłkaży ŁKS-u
|
|
wybory "MISS" to zwykła parada próżności , prawie nikt tego nie ogląda, a tym bardziej sms-ów nie wysyła
|
|
a kogo obchodzi czy Miastkowo będzie miało klub czy nie!
|
|
bardziej mnie interesuje jaka będzie pogoda w najbliższy weekend...
|
|
troche ruchu bałwanki , a nie jakieś tabletki !!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
pewnie w lesie ten klub będzie trenował , a może na szkolnym boisku...? /mnie osobiście też nie obchodzą losy ŁKS, ale trąbienie o tym, że Miastkowo będzie miało klub uważam za conajmniej śmieszne , wynikające z jakiejś zawiści do nowogrodu lub innych wiosek
|
|
MUsiałabys zapytać komendanta szkoły choć osobiście to watpię w taką możliwość.
|
|
czy od września będzie możliwość zapisania dziecka na zajęcia chodzi o dziecko 7 lat jeśli tak to na jaki rodzaj tańca
|
|
dziołchy idzcie kupić thermo speed extreme i na rower it itd a nie jakieś żelfixy kupujecie
|
|
Lokal nabral klimatu ;D Typowego dla okolicznych blokow. Tam tez same smierdziele, krokodyle aligatory i wspolczesna wersja jacka i placka. Os. Maria rzadzi!
|
|
Rzeczywiście w barze na mieście kobieta z wielką łaską robi jedzenie jakby stała tam za karę, Soul nie zgodzę się z Tobą że w Malinie jest nieuprzejma obsługa, ja zawsze wychodzę stamtąd zadowolony, dziewczyny nie dość że uśmiechnięte to jeszcze miłe i zawsze pożartować z nimi można.
|
|
dla mnie to może i w reprezentacji księżyca grać,życzę mu sukcesów
|
|
Ludzie jakimi wy problemami żyjecie - zapłaciłaś to zapytaj tam gdzie wpłacałaś i tyle - malkontenci......................
|
|
to ktos z nowogrodu hehe taki temat buracki założył:P
|
|
zdecydowanie FARTLANDIA- klient czuje sie tam , jakby był intruzem
|
|
Pana Japa ale jak juz cos piszesz to przeczytaj uwaznie posty ! bylam tam ale tam pani ma urlop !;)jest zamkniete do 31 lipca a zaplacic drugi raz chyba musialam bo do 25 lipca
|
|
Moja siostra dostała na rok była w ambasadzie w czerwcu
|
|
Witam, Mam pytanie dotyczące internetu bezprzewodowego ( pot. radiówki ) w Łomży. Nie interesują mnie żadne oferty telefonii cyfrowych tylko zwykła sieć radiowa np. z antenką na dachu i tyle. Czy zna ktoś może dostawcę i czy zasięgiem obejmowałaby ul. Strzelców Kurpiowskich?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja mam internet z Firmy NetSter i to chyba jest radiówka wstyd sie przyznac ale nie wiem sam :)
|
|
nie bedzie was obchodził ŁKS to szybko skonczycie swoja kariere kibicowska :)
|
|
Autochton znowu szukasz zaczepki? Maciek reklamuje forum na lomza.pl. To źle, że reklamuje forum na lomża.pl Wychu pozdrawiam.
|
|
na 50 osob w firmie ktore jechalo do stanow po kilka razy tylko raz jednej osobie dali na pół roku. reszta zawsze 3 miesiace.
|
|
Może ktoś napisać więcej dobrych miejsc ? Ja jestem początkującym wędkarzem, jeżdżę na Siemień, ale tam średnio ryby biorą, i chciałbym spróbować w innym miejscu. pozdrawiam
|
|
Proszę o adresy sprawdzonych warsztatów blacharsko- lakierniczych w Łomży. Chodzi mi konkretnie o wyciągnięcie wgniecionego tyłu w aucie.
|
|
a co tam masz bo mi moze sie przydac pare podzespołów
|
|
a no i jeszcze 3 i 22 obok maka
|
|
Czy ktoś wie gdzie można wziąć dobry kredy na dom i naj taniej by wyszło i gdzie by naj lepiej iść
|
|
bo blachary tak jak Azjatki niczym się od siebie nie różnią
|
|
pies - przyjaciel człowieka buahaha. śmieszą mnie takie wypowiedzi
|
|
Na Wojska Polskiego u tzw Jechowych. Dlaczego na tym forum nie ma opcji edytuj swój post
|
|
U Jechowego j.w. - na Legionów prawie na przeciwko dawnego DOMARU - na Spokojnej za zajezdnią PKS - na terenie byłego WZGS
|
|
a najpewniej jest tak, że osoba pracująca w solarium, sklepie, itp. nie wie, że ją wyrzucą. Dlatego nie podają prawdziwego kontaktu, żeby nie wiedziała, że szukają kogoś na jej miejsce :o)
|
|
Z dotychczasowych informacji wynika, że część świadków kłamała, kto konkretnie nie wiadomo. Ale jeśli kłamali to sprawa powinna trafić do prokuratury (art. 233 § 1. Kto, składając zeznanie mające służyć za dowód w postępowaniu sądowym lub w innym postępowaniu prowadzonym na podstawie ustawy, zeznaje nieprawdę lub zataja prawdę, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3) z urzędu na wniosek oskarżyciela czyli pełnomocnika KWW? Ale to już nie moja sprawa.
|
|
Zdecydowanie jestem za A. Wielu w tym poście wspomniało o pijaczkach i menelach przesiadujących wcześniej, ale z tego co widać co władza zrobiła to też o nich nie zapomniała. Wokół są mniejsze drzewka, lecz również z ławeczkami dla nich, naprzeciw usadowiona straż miejska, która też to olewa. Ponadto 2 kamery z monitoringu, na hali i przy Farnej, ale po cóż sobie mają zawracać głowę ludzie z monitoringu. Taki element był i zawsze będzie, chyba że przekształcą to na lotnisko to ich może wystraszy, lecz uprzednio była zieleń no i fontanna, która ma z pewnością wielu zwolenników. Może komuś ładniej wyglądają, jak to mówią czerwony plac i ogródki piwne. Więc tak nasza władza robi kasę. Ktoś zaprojektował i za tą kasę wyremontował sobie mieszkanie, podstawiona firma wykonała projekt, za co kupiła sobie działkę z domem na Helu, a wy tu rozpaczacie jak wykonać kolejny poroniony pomysł, by znowu komuś nabić kieszeń. Mi w ogóle się nie myśli, by obciąć więcej gałązek z drzewka, bo mi zaraz mandat dołożą czy jakieś kolegium, a tu wyrąbali cały park i jeszcze wzięli kasę za to, szkoda słów. Pozdro wszystkim na forum.
|
|
tak czytam i widzę że do pana Prezesa pasuje pani Monisia Kurpiewska. Wróciło toto z Wielkiego USA i wzięło za rządy. Rotacja pracowników trwa w najlepsze. a portalu ciągle pojawiają się ogłoszenia "na stacji paliw....zatrudnię" Kochani sąsiedzi nie polecam pracy ani kontaktów z tą Panią. Może się okazać że nie zobaczysz ani umowy ani pieniędzy. Jak biznesem zajmował się jej ojciec było całkiem inaczej. Nawet paliwo tankuję na Statoil. Inna kultura. Pozdrawiam
|
|
Tor nie został zamknięty całkowicie. Działalność została wstrzymana ze względu na małe zainteresowanie w sezonie wakacyjnym.
|
|
ja pier...
|
|
chodzi o Ośrodek Szkolenia w łomży na Al. Legionów. Jest tam studium kosmetyczne, fryzjerskie i BHP
|
|
Do wszystkich przed MS: Słyszałem,że po allegro chodza poradniki jak zdać ten test!!!! Ja taki poradnik też miałem.Kumpel mi wysłal i bardzo mi pomógł.Kilku osobom z forum wysłałem,ale teraz jestem po formacie i nici.Niedługo wyjezdzam bo juz dzwonili z kadr :D:D:D 3majcie sie !
|
|
Palacz jeżeli nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytanie to sie nie udzielaj.
|
|
założę forum moje gg 932391 a myślałem zrobić zloty rowerzystów
|
|
sam dzeciaku naucz sie czytac cioto niepasi cos ci to nie czytaj
|
|
MasaViV, zapodaj mi ten poradnik do multi, zobacze co to za wynalazek, tak z ciekawosci... (dusty@onet.eu). Thnx i pozdro.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |