Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego PO może nie wygrać wyborów? Mówią eksperci |
numerów rejestracyjnych nie podał i wystarczy ze tego nie podał. he
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego PO może nie wygrać wyborów? Mówią eksperci |
Ja nie mam zastrzeżeń co do Da grasso. W pizzerii miła obsługa i kiedy bym nie poszedł na zamówienie czekam max 30 min. Co innego Tele Pizza dwie lanserki za kasą i tylko albo ploty albo albo jakieś głupie śmiechy urządzają. Totalna olewa. Byłem raz w Tele Pizzy i wiem na pewno że nigdy więcej, przede mną były dwa zamówienia a ja na swoje czekałem jakąś godzinę
|
|
Oliwio, jeżeli potrzebujesz psychologa to zadzwoń pod nr 086 2160 365 i zapytaj o p. Ewę (niestety nie pamiętam, jak ma na nazwisko). To jest młoda pani psycholog. Mogę ją polecić, bo jeszcze będąc na studiach pomogła mojej przyjaciółce, która miała problem z dzieckiem. Pozdrawiam:)
|
|
A ja sprawdziłam i Da Grasso i Tele Pizza i wróciłam do De Angelo . Nigdy nie czekam dłużej niż 15 minut . Zawsze pyszna pizza, lasagne, sałatki, o bułeczkach prosto z pieca z masłem czosnkowym nie wspomnę . Tyle lat już tam jadam i nigdy się nie zawiodłam .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |