niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego PO może nie wygrać wyborów? Mówią eksperci

numerów rejestracyjnych nie podał i wystarczy ze tego nie podał. he

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego PO może nie wygrać wyborów? Mówią eksperci

Ja nie mam zastrzeżeń co do Da grasso. W pizzerii miła obsługa i kiedy bym nie poszedł na zamówienie czekam max 30 min. Co innego Tele Pizza dwie lanserki za kasą i tylko albo ploty albo albo jakieś głupie śmiechy urządzają. Totalna olewa. Byłem raz w Tele Pizzy i wiem na pewno że nigdy więcej, przede mną były dwa zamówienia a ja na swoje czekałem jakąś godzinę

Oliwio, jeżeli potrzebujesz psychologa to zadzwoń pod nr 086 2160 365 i zapytaj o p. Ewę (niestety nie pamiętam, jak ma na nazwisko). To jest młoda pani psycholog. Mogę ją polecić, bo jeszcze będąc na studiach pomogła mojej przyjaciółce, która miała problem z dzieckiem. Pozdrawiam:)

A ja sprawdziłam i Da Grasso i Tele Pizza i wróciłam do De Angelo . Nigdy nie czekam dłużej niż 15 minut . Zawsze pyszna pizza, lasagne, sałatki, o bułeczkach prosto z pieca z masłem czosnkowym nie wspomnę . Tyle lat już tam jadam i nigdy się nie zawiodłam .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org