czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
krzyż,tablica

Tommek----- a co ty ludziom oczy mydlisz i wodę lejesz. Napisz gdzie mieszkasz......nie 20km od Łomży?? I ty chcesz tam internet?? Jak tam komórki nie działają. :) A ile osób chce ten internet 4? 10? Chłopie przestań pisać bzdury. Idź do TPSA (telekompromitacja polska to ludzka rzecz okradać) oni Ci na pewno podłączą max 128kb/s? jak doleci. Technik?? oni takiej technologi jeszcze nie znają żeby tego dokonać (niech najpierw w Łomży dobrze zrobią). I chyba to tyle. Bo więcej to chyba nikt się nie nadaje żeby podłączyć takie łącze. A ludzi to chyba nie zwalniają? Firma dobrze prosperuje na rynku, ale nie będę robił chłopakom reklamy (kto ma widzieć to wie). Pozdrawiam chłopaków z NETSTERA nie słuchajcie tych bzdur róbcie swoje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: krzyż,tablica

Oczywiscie pozdrawiam tworcow tego kawalku i zycze sukcesow, powoli powoli i sie rozkreci narazie bedzie szum i kiepska jakosc ale wkoncu mozna cos zkminic. A jak slucham tego to mam wrazenie ze to stworzyl ktos z poludnia... tak? Najlepszy rap lomzynski tworzono na poludniu. jeden nawet z pasazu sie wybil

Kazdy taki tani hipermarket to jeden wielki i ten sam bubel, w ktorym na otwarcie nadskakuje sie klientom a gdy emocje opadna. Szanowne panie kasjerki w kauflandzie z łaski wydaja jednorazowe torebki foliowe. Do tego juz doszlo ze robiac zakupy w ich melinie trzeba jeszcze domagac sie reklamowek. żal

Dac kobiete lejce> naucz sie jezdzic a potem wsiadz za kierownice

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

to i ja sie dolacze.... :p

Co myslicie o mleku lomzynskim dostarczanym do piatnicy. Dorbe jest czy nie..? i czy cena mleka wzrosnie po wakacjach

Zamiast puenty.

Za Capkiem:
"Wróbel: Coz tam skowronki - nas wróbli jest więcej !"

Pytanie: Tylko czemu śpiew niektórych skorwonków przypomina gęganie ?
Odpowiedź: Bo i wśród skowronków trafiają się czasem wroble.

koczis palo ty jeszcze tu siedisz jaka ty jestes uparta kur.wa wszyscy ci jada a ty gilu z dupy na sile chcesz byc fajna spi.rdalaj na te swoje bialostockie forum nie ci twoji z toba jada czy tam ci tak ostro cisna ze wolisz tam nie wchodzic

KOCZIS TO RURSKO Z BIALEGOSTOKU
SZMACIAZ PRUJE SIE I WALI KONIA USTAMI
LUDZIE JEDZIEMY Z KU.RWA!

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

niestety nieco sie rozczarujesz . . .
jeszzce klub nie upadł, jest ŁKS Łomża

Takos

IMO:

Brzmi lepiej, ale złóż kawał raz jeszcze. I faktycznie ten pogłosik jest przesadny.

W niedziele na jakość nie na ilość !! Doping musi być jak nigdy w końcu to derby !

hmmm bylabym za ale wątpie, żeby na to 'znalazły się' pieniądze..Poza tym będzie budowany kryty co również przemawia przeciw..

hehe ;] jesli ktos sie pyta to sie powinno odpowiedziec a jezeli nie znacie odpowiedzi to po prostu nie zagladajcie na forum.

Nie pytaj, toż to istna profanacja, pierdnięcie na salonach.)

Ja tam polecam serwis na ul.Krótkiej ostatnio naprawili mi wyswietlacz w samsungu o 1/3 taniej niż w Wortelu

wiekszosc lokali w łomży z sanepidem sie jakoś dogaduje na boku zawsze gdy ma być kontrola wszyscy wiedza wcześniej....... i wszystko da sie ukryć wiem z własnego doświadczenia ;/

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

POJNI?? co to znaczy pojni ??

Opłata wynosi 10% wartości robót. O ile nie ma aktualnej opłaty dzierżawnej - dodatkowo 200 zł na 20 lat do przodu. Wartość robót podaje sie szacunkowo, po uzgodnieniu z kamieniarzem. Proboszcz nie żąda faktury. Żaden kamieniarz nie zacznie robót bez pisemnej zgody parafii. Otrzymujesz pokwitowanie za opłatę, kopię dajesz kamieniarzowi.
Utrzymanie cmentarza kosztuje. Większość ludzi nie opłaca opłaty dzierżawnej, uważając , że opłaciwszy ją 40-50 lat temu nie musza ponownie płacić. Regulamin cmentarza wiszący przy głownej bramie, straszy iż nieopłacony grób można zlikwidować administracyjnie, lecz nikt tym się nie przejmuje. Nie z nami te numery. Nie slyszałem o przypadku likwidacji nieopłaconego grobu, lecz kto wie? Zawsze musi być kiedyś pierwszy raz.

jak zadałaś takie pytanie jak wczesniej:,,wiecie moze ile kosztuje bilet autokarem z białegostoku, który jedzie do szczecina i zatrzymuje się w łomży'' to niedziw sie ze ci nieodpowiedzieli a adresu o pociagach z białego ci poszukałam i sie ciebie pytam czy umiesz wpisac adres czy niebardzo?

gratulacje;) i do.....książek!;)

Takos

"Łącznie od piątku krew na dawców szpiku dla Hani oddało ponad 400 osób w samej Łomży. W całym województwie próbki krwi na dawcę szpiku oddało już grubo ponad 600 osób."
I to ma byc zadowalający wynik? Na tyle tysięcy mieszkańców - wstyd!!!

Wie ktoś może czy jest w łomży firma instalująca centralne odkurzacze?

Pozdrawiam.

Byłem kilka razy na Litwie i nic tańszego jak u nas niema, a ich wybrzeże jest bardziej na północ więc pewnie chłodniejsze. Pozatym mandaty za prędkość kosmiczne.

może na google coś znajdziesz

Sebo19 powyjezdzali i co "nikt nie zostal" piszcie co chcecie dla mnie to poprostu bardzo mała ilosc:-( jednak mam nadzieje ze w srod tych osob bedzie dawca szpiku.

tyku a propos soczewek, opłaca się w ogóle ? I czy to specjalnie lekarz musi zbadać żeby mieć soczewki czy wszystkim pasują? A i jeszcze jedno słyszałem,że ciężko się wkłada? Dopytuje sie tak bo zastanawiam się nad nimi.

słuchanie Radia Maryja

Napewno pozostaną na całe życie nieodwracalne zmiany w mózgu.

A oto chyba chodzi nie ? Zeby długo pamiętać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org