poniedziałek, 12 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
krzyż,tablica

Tommek----- a co ty ludziom oczy mydlisz i wodę lejesz. Napisz gdzie mieszkasz......nie 20km od Łomży?? I ty chcesz tam internet?? Jak tam komórki nie działają. :) A ile osób chce ten internet 4? 10? Chłopie przestań pisać bzdury. Idź do TPSA (telekompromitacja polska to ludzka rzecz okradać) oni Ci na pewno podłączą max 128kb/s? jak doleci. Technik?? oni takiej technologi jeszcze nie znają żeby tego dokonać (niech najpierw w Łomży dobrze zrobią). I chyba to tyle. Bo więcej to chyba nikt się nie nadaje żeby podłączyć takie łącze. A ludzi to chyba nie zwalniają? Firma dobrze prosperuje na rynku, ale nie będę robił chłopakom reklamy (kto ma widzieć to wie). Pozdrawiam chłopaków z NETSTERA nie słuchajcie tych bzdur róbcie swoje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: krzyż,tablica

Oczywiscie pozdrawiam tworcow tego kawalku i zycze sukcesow, powoli powoli i sie rozkreci narazie bedzie szum i kiepska jakosc ale wkoncu mozna cos zkminic. A jak slucham tego to mam wrazenie ze to stworzyl ktos z poludnia... tak? Najlepszy rap lomzynski tworzono na poludniu. jeden nawet z pasazu sie wybil

Kazdy taki tani hipermarket to jeden wielki i ten sam bubel, w ktorym na otwarcie nadskakuje sie klientom a gdy emocje opadna. Szanowne panie kasjerki w kauflandzie z łaski wydaja jednorazowe torebki foliowe. Do tego juz doszlo ze robiac zakupy w ich melinie trzeba jeszcze domagac sie reklamowek. żal

Dac kobiete lejce> naucz sie jezdzic a potem wsiadz za kierownice

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

to i ja sie dolacze.... :p

Co myslicie o mleku lomzynskim dostarczanym do piatnicy. Dorbe jest czy nie..? i czy cena mleka wzrosnie po wakacjach

Zamiast puenty.

Za Capkiem:
"Wróbel: Coz tam skowronki - nas wróbli jest więcej !"

Pytanie: Tylko czemu śpiew niektórych skorwonków przypomina gęganie ?
Odpowiedź: Bo i wśród skowronków trafiają się czasem wroble.

koczis palo ty jeszcze tu siedisz jaka ty jestes uparta kur.wa wszyscy ci jada a ty gilu z dupy na sile chcesz byc fajna spi.rdalaj na te swoje bialostockie forum nie ci twoji z toba jada czy tam ci tak ostro cisna ze wolisz tam nie wchodzic

KOCZIS TO RURSKO Z BIALEGOSTOKU
SZMACIAZ PRUJE SIE I WALI KONIA USTAMI
LUDZIE JEDZIEMY Z KU.RWA!

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

niestety nieco sie rozczarujesz . . .
jeszzce klub nie upadł, jest ŁKS Łomża

Takos

IMO:

Brzmi lepiej, ale złóż kawał raz jeszcze. I faktycznie ten pogłosik jest przesadny.

W niedziele na jakość nie na ilość !! Doping musi być jak nigdy w końcu to derby !

hmmm bylabym za ale wątpie, żeby na to 'znalazły się' pieniądze..Poza tym będzie budowany kryty co również przemawia przeciw..

hehe ;] jesli ktos sie pyta to sie powinno odpowiedziec a jezeli nie znacie odpowiedzi to po prostu nie zagladajcie na forum.

Nie pytaj, toż to istna profanacja, pierdnięcie na salonach.)

Ja tam polecam serwis na ul.Krótkiej ostatnio naprawili mi wyswietlacz w samsungu o 1/3 taniej niż w Wortelu

wiekszosc lokali w łomży z sanepidem sie jakoś dogaduje na boku zawsze gdy ma być kontrola wszyscy wiedza wcześniej....... i wszystko da sie ukryć wiem z własnego doświadczenia ;/

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

POJNI?? co to znaczy pojni ??

Opłata wynosi 10% wartości robót. O ile nie ma aktualnej opłaty dzierżawnej - dodatkowo 200 zł na 20 lat do przodu. Wartość robót podaje sie szacunkowo, po uzgodnieniu z kamieniarzem. Proboszcz nie żąda faktury. Żaden kamieniarz nie zacznie robót bez pisemnej zgody parafii. Otrzymujesz pokwitowanie za opłatę, kopię dajesz kamieniarzowi.
Utrzymanie cmentarza kosztuje. Większość ludzi nie opłaca opłaty dzierżawnej, uważając , że opłaciwszy ją 40-50 lat temu nie musza ponownie płacić. Regulamin cmentarza wiszący przy głownej bramie, straszy iż nieopłacony grób można zlikwidować administracyjnie, lecz nikt tym się nie przejmuje. Nie z nami te numery. Nie slyszałem o przypadku likwidacji nieopłaconego grobu, lecz kto wie? Zawsze musi być kiedyś pierwszy raz.

jak zadałaś takie pytanie jak wczesniej:,,wiecie moze ile kosztuje bilet autokarem z białegostoku, który jedzie do szczecina i zatrzymuje się w łomży'' to niedziw sie ze ci nieodpowiedzieli a adresu o pociagach z białego ci poszukałam i sie ciebie pytam czy umiesz wpisac adres czy niebardzo?

gratulacje;) i do.....książek!;)

Takos

"Łącznie od piątku krew na dawców szpiku dla Hani oddało ponad 400 osób w samej Łomży. W całym województwie próbki krwi na dawcę szpiku oddało już grubo ponad 600 osób."
I to ma byc zadowalający wynik? Na tyle tysięcy mieszkańców - wstyd!!!

Wie ktoś może czy jest w łomży firma instalująca centralne odkurzacze?

Pozdrawiam.

Byłem kilka razy na Litwie i nic tańszego jak u nas niema, a ich wybrzeże jest bardziej na północ więc pewnie chłodniejsze. Pozatym mandaty za prędkość kosmiczne.

może na google coś znajdziesz

Sebo19 powyjezdzali i co "nikt nie zostal" piszcie co chcecie dla mnie to poprostu bardzo mała ilosc:-( jednak mam nadzieje ze w srod tych osob bedzie dawca szpiku.

tyku a propos soczewek, opłaca się w ogóle ? I czy to specjalnie lekarz musi zbadać żeby mieć soczewki czy wszystkim pasują? A i jeszcze jedno słyszałem,że ciężko się wkłada? Dopytuje sie tak bo zastanawiam się nad nimi.

słuchanie Radia Maryja

Napewno pozostaną na całe życie nieodwracalne zmiany w mózgu.

A oto chyba chodzi nie ? Zeby długo pamiętać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Kupię las do wycinki z ziemią lub bez. Drewno stosowe: sosna, brzoza, olcha.
tel. 692092525
usługi
Usługi remontowo - wykończeniowe od A do Z. Łazienki, glazura, terakota, malowanie, szpachlowanie, tynki, parkiety, konstrukcje i wiele innych. Wieloletnie doświadczenie, dokładność.
tel. 536065419
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org