Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PORAŻKA Kaczyńskiego |
sposob produkcji itd.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PORAŻKA Kaczyńskiego |
Podbijam I jak jedziecie ;> ?
|
|
spoko
|
|
DO DAMIANE03 Po pierwsze nie kierujemy sie tylko TV bo media to wiadomo raz prawda raz mit. Po drugie czy kościół piewotnie miał być miejscem gdzie spotykają się z Chrystusem wierni czy miał ozdabiać osiedle?? raczej to 1 Po trzecie a myślisz że za co taki kościół jest opłacany ZA KASE PARAFIAN!! pomyśl sobie taki wielki kościól ile to gazu prądu wody...
|
|
Temat na forum panie Cleric brzmi "miła" obsługa, a nie wredny, bezczelny policjant. To po pierwsze. Po drugie, skąd wiesz, że nikt z forumowiczów nigdy nie zwrócił uwagi na chamstwo. To sie tyczy zarówno klientów jak i pracowników różnych firm, punktów handlowych itp... Osobiście jestem tego przykładem. Również panom z Rossmanna zwróciłam kiedyś uwagę. Ale co najśmiejszniejsze, jeden z tych nadgorliwców widział z jakiego auta wysiadam i od tamtej pory gdy wchodzę do sklepu nie zwraca na mnie uwagi. Jakby to swiadczyło o mojej uczciwości ha! ha!. A może ja jestem największą złodziejką i na kradzieżach w Rossmannie się dorobiłam. Dlatego śmiem nazywać tych panów "inteligentami powiatowymi". Do zobaczenia między półeczkami....
|
|
|
dokładnie te babki same polecały pójdzie pan tam niedaleko jest punkt wpłat prosze tam iść bedzie szybciej to człowiek szedł!
|
|
Chociaż jak ja u niego kupiłem radio to zamontował mi je za free, ale za to gdy kupiłem niego głośniki (zbyt wysoko wycenione) to za montaż wziął prawie drugie tyle.
|
|
jeżeli jest ktoś tym zainteresowany to podaję link http://www.astro-czemierniki.pl/news.php?readmore=276
|
|
Jeśli na terenie Łomży to taksówkarze dostarczają za chyba 10 zł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |