piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PORAŻKA Kaczyńskiego

sposob produkcji itd.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PORAŻKA Kaczyńskiego

Podbijam

I jak jedziecie ;> ?

spoko

DO DAMIANE03

Po pierwsze nie kierujemy sie tylko TV bo media to wiadomo raz prawda raz mit. Po drugie czy kościół piewotnie miał być miejscem gdzie spotykają się z Chrystusem wierni czy miał ozdabiać osiedle?? raczej to 1 Po trzecie a myślisz że za co taki kościół jest opłacany ZA KASE PARAFIAN!! pomyśl sobie taki wielki kościól ile to gazu prądu wody...

Temat na forum panie Cleric brzmi "miła" obsługa, a nie wredny, bezczelny policjant. To po pierwsze. Po drugie, skąd wiesz, że nikt z forumowiczów nigdy nie zwrócił uwagi na chamstwo. To sie tyczy zarówno klientów jak i pracowników różnych firm, punktów handlowych itp... Osobiście jestem tego przykładem. Również panom z Rossmanna zwróciłam kiedyś uwagę. Ale co najśmiejszniejsze, jeden z tych nadgorliwców widział z jakiego auta wysiadam i od tamtej pory gdy wchodzę do sklepu nie zwraca na mnie uwagi. Jakby to swiadczyło o mojej uczciwości ha! ha!. A może ja jestem największą złodziejką i na kradzieżach w Rossmannie się dorobiłam. Dlatego śmiem nazywać tych panów "inteligentami powiatowymi". Do zobaczenia między półeczkami....

Nie, póki nie nazwiesz jej głupią starą jędzą lub inteligentką powiatową :D.

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

dokładnie te babki same polecały pójdzie pan tam niedaleko jest punkt wpłat prosze tam iść bedzie szybciej to człowiek szedł!

Chociaż jak ja u niego kupiłem radio to zamontował mi je za free, ale za to gdy kupiłem niego głośniki (zbyt wysoko wycenione) to za montaż wziął prawie drugie tyle.

jeżeli jest ktoś tym zainteresowany to podaję link http://www.astro-czemierniki.pl/news.php?readmore=276

Jeśli na terenie Łomży to taksówkarze dostarczają za chyba 10 zł

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org