poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rostkowski vs Balcerowicz

chociaz nie lubie takich bananowców ktorzy dzwonią na psy z byle powodu...to nie popieram też takiego zachowania zeby niszczyc swoje własne miato...
wkur***a mnie tez taki fakt jak widze idzie sobie paniusia albo pan i wyrzica np butelke po napoju nba trawnik gdzie za 10 metrów jest kosz

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rostkowski vs Balcerowicz

Na dwa dni.

Wczoraj widziałem dziwną parę w lasku jednaczeskim, unosiła się nad drzewami i jakby z nich leciała... widział to może ktoś?

Jarek

sebo19 od kiedy to trawke sie wącha hehe

Takos

Może za wcześnie oceniłem cały festiwal, tylko na podstawie Ingrid. Szkoda, że wyleciało mi to w ogóle z głowy, może zawitałbym wcześniej na koncert rockowy. Nie wiem tylko czemu tego nie komentujecie, a samą Ingrid. Było aż tak źle, czy nikt na tym nie był?

ee.. nic dziwnego ze woda paruje, taki świat... Trzeba było się w szkole do biologii przykładać

gdzie można naprawić dekoder cyfrowego polsatu gdy już nie jest objęty gwarancją ??

w małym płocku jest gościu który się tym zajmuje jak się nie mylę to nazywa się andrzej krawczyk.

Budy żelazne polecam.

Polecam doradztwo finansowe w centrum 4 + UNIMEDIATOR. Maja w swojej ofercie kredyty z ok. 10 banków i wybiora dla Ciebie indywidualnie najlepszą ofertę. Polecam

Takos

"10:49:24 (1409183)
Chcesz sprawdzić jak wysokie masz IQ i zarobić przy tym nawet 500 PLN miesięcznie
Nie zwlekaj i wejdź na: http://testiq2008.blog.interia.pl/
Pozdrawiam"

Nawet na gg nie próżnują...

a po co go naprawiać! lepiej rozwiązać umowę i zakupić drugi. lepiej się opłaca a i abonament jest w promocji dużo tańszy,a stary złom na śmietnik?

gdzie kimać?

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

masz racje mandrzejczuk,ważniejsze są sprawy niż interesować się tym laskiem,lasek fajny a za laskiem jednaczewscy popaprańcy,żadnego normalnego stamtąd nie znam :D,bez obrazy.
ps.u mnie na fortach wpadają autami i pukają się po kilka razy dziennie i itp, no i jakoś nie zakładałem żadnego tematu z tym związanego :D.

ale do czego pijesz? ktos Ci cos wywinął na drodze??

Signature will be available soon. Please wait ;)

daj jakis kontakt,z mioo 330u napewno sie dogadamy.

Pilot w ogóle nie działa, odkręciłem kleme minusową i załączyłem, wszystkie zamki się zamknęły myśle, że problem tylko w pilocie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org