Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rostkowski vs Balcerowicz |
chociaz nie lubie takich bananowców ktorzy dzwonią na psy z byle powodu...to nie popieram też takiego zachowania zeby niszczyc swoje własne miato... wkur***a mnie tez taki fakt jak widze idzie sobie paniusia albo pan i wyrzica np butelke po napoju nba trawnik gdzie za 10 metrów jest kosz http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rostkowski vs Balcerowicz |
Na dwa dni.
|
|
Wczoraj widziałem dziwną parę w lasku jednaczeskim, unosiła się nad drzewami i jakby z nich leciała... widział to może ktoś? Jarek
|
|
sebo19 od kiedy to trawke sie wącha hehe Takos
|
|
Może za wcześnie oceniłem cały festiwal, tylko na podstawie Ingrid. Szkoda, że wyleciało mi to w ogóle z głowy, może zawitałbym wcześniej na koncert rockowy. Nie wiem tylko czemu tego nie komentujecie, a samą Ingrid. Było aż tak źle, czy nikt na tym nie był?
|
|
ee.. nic dziwnego ze woda paruje, taki świat... Trzeba było się w szkole do biologii przykładać
|
|
gdzie można naprawić dekoder cyfrowego polsatu gdy już nie jest objęty gwarancją ??
|
|
w małym płocku jest gościu który się tym zajmuje jak się nie mylę to nazywa się andrzej krawczyk.
|
|
Budy żelazne polecam.
|
|
Polecam doradztwo finansowe w centrum 4 + UNIMEDIATOR. Maja w swojej ofercie kredyty z ok. 10 banków i wybiora dla Ciebie indywidualnie najlepszą ofertę. Polecam Takos
|
|
"10:49:24 (1409183) Chcesz sprawdzić jak wysokie masz IQ i zarobić przy tym nawet 500 PLN miesięcznie Nie zwlekaj i wejdź na: http://testiq2008.blog.interia.pl/ Pozdrawiam" Nawet na gg nie próżnują...
|
|
a po co go naprawiać! lepiej rozwiązać umowę i zakupić drugi. lepiej się opłaca a i abonament jest w promocji dużo tańszy,a stary złom na śmietnik?
|
|
gdzie kimać? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
masz racje mandrzejczuk,ważniejsze są sprawy niż interesować się tym laskiem,lasek fajny a za laskiem jednaczewscy popaprańcy,żadnego normalnego stamtąd nie znam :D,bez obrazy. ps.u mnie na fortach wpadają autami i pukają się po kilka razy dziennie i itp, no i jakoś nie zakładałem żadnego tematu z tym związanego :D.
|
|
ale do czego pijesz? ktos Ci cos wywinął na drodze?? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
daj jakis kontakt,z mioo 330u napewno sie dogadamy.
|
|
Pilot w ogóle nie działa, odkręciłem kleme minusową i załączyłem, wszystkie zamki się zamknęły myśle, że problem tylko w pilocie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |