czwartek, 08 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sylwetki kandydatow do Parlamentu RP

Czy ktoś słyszał by miasto zrobiło jakiś turniej, zawody sportowe ? obojetnie jaki- ale dla wszystkich. Przeciż jest tyle możliwości, zwłaszcza w wakacje.
Nawet nie ma w Łomży Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sylwetki kandydatow do Parlamentu RP

z tym gettem to sie zgadzam

Łeeeeeeee....

no z tego co slyszalem to szeptelowi ciezko cos zarzucic (dot. DSL szeptela)

znam fajny adres stronki na ktorej mozna zobaczyc ogloszenia ze zdjeciami samochodow z niemiec austri belgi .... widzialem juz kilkanascie ciekawych ofert polecam wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt na email
iowa2@o2.pl w celu podania adresu strony i pomocy obslugi

http://www.automobile.de/
http://www.autoscout24.pl
http://www.mobile.de

kto jeszcze nie poszedl na mecz niech juz wychodzi,juz czas:) ja juz ide.POZDRO AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS

jutro w Szymanach koło Szczytna wyścigi na 400m można popatrzeć badz postartowac, może ktoś sie wybiera???

tu link bo bym zapomial http://www.biker.riders.pl/index2.html

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Znowu za oknem graja i tak co tydzien. Czy ktos wie czy mozna cos poradzic na zaklocanie ciszy przez wesela organizowane (w tym przypadku) w bursie przy ul Kopernika? Czy komus poza mna to jeszcze przeszkadza czy moze ja jestem przewrazliwiony na tym punkcie? Dzis na szczescie nie ma upalu wiec moglem pozamykac okna ale i tak slychac dudnienie i spiewy besiadnikow.

moj koles wsiadal do malucha i mial pozyczonego disc mana glinki z zasady sprawdzaja kolesi z niemcewicza wiec sie przyczepili skad go ma zbrali kolesia na komende o 1 w nocy by sprawdzic czy sprzet nie kradziony sprawdzili i nic ale kolesia nie odwiezli do chaty swoja droga to nizly kawalek z komendy na niemcewicza komentarz zbedny

i chcialbym jeszcze jedna wazna sprawe podkreslic , personel szpitala ma prawo walczyc o większe zarobki . To jest oczywiste , ale nie moze sie ta walka przenosic na jakość swiadczonych uslug w postaci niewłasciwego traktowania pacjentow. Inaczj mowiac pacjent zrozumie ze nie dostanie takiej igly czy innej bo brak kasy ale nie zrozumie dlaczego sie go nieodpowienio traktuje , nie udziela mu sie na czas pomocu - bo to nic nie kosztuje.

Tak jest bedzie mozna sie przyzwyczaic do dziadostwa, znamy to juz z autopsji. Jezeli przyzwycazailismy sie do nowego prezydenta to przyzwyczaimy sie tez do nierownosci na Farnej. Zreszta zawsze bedzie mozna obejsc Farna - albo Gielczynska albo Krotka. :)

Kostka ma się udeptać? Pierwszy raz o takiej technologii wykonania kostki słyszę. Stary Rynek z tą czerwoną kostką i wygoloną z zieleni powierzchnią jest okropny. Wszyscy moi przyjezdni goście tak mówią. Dzięki jakiemu prezydentowi to zawdzięczamy już pisałem i nie chcę się powtarzać.

Potwierdzam bardzo dobrą opiekę na oddziale laryngologicznym ,za to nikomu nie życzę pobytu na łomżyńskiej onkologii zarówno ze względu na przyczyny zdrowotne ale i na jakość opieki pielęgniarskiej ,a myślę ,że jest to miejsce w którym pacjent powinien otrzymać tą opiekę na najlepszym poziomie i naprawdę nie rozumiem ludzi którzy tłumaczą tragiczną pracę pielęgniarek w szpitalu(oczywiście nie wszystkich)małymi zarobkami !!!!

To był jakiś mecz?

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Byłem pierwszy raz na meczu ŁKSu i .. miło zaskoczony. Będę bywał częściej.

niesłyszałem żeby ktoś z PS był na meczu więc pewnie opis jest podobny i dane statystyczne takie jak liczba widzów też, oni powinni se kupić okulary albo psa przewodnika on by dokładniej policzył

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Sprzedam znaczki pocztowe (stare-nowe) Z- klasery. Płyty winylowe LP - polski rock 1980-85. Tygrysy 500 szt.
tel. 664366824
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
praca
Zatrudnimy pomocnika przy wykonywaniu prac hydraulicznych. Doświadczenie nie wymagane. Zatrudnimy również instalatorów z doświadczeniem.
tel. 664233004
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org