środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sylwetki kandydatow do Parlamentu RP

Czy ktoś słyszał by miasto zrobiło jakiś turniej, zawody sportowe ? obojetnie jaki- ale dla wszystkich. Przeciż jest tyle możliwości, zwłaszcza w wakacje.
Nawet nie ma w Łomży Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sylwetki kandydatow do Parlamentu RP

z tym gettem to sie zgadzam

Łeeeeeeee....

no z tego co slyszalem to szeptelowi ciezko cos zarzucic (dot. DSL szeptela)

znam fajny adres stronki na ktorej mozna zobaczyc ogloszenia ze zdjeciami samochodow z niemiec austri belgi .... widzialem juz kilkanascie ciekawych ofert polecam wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt na email
iowa2@o2.pl w celu podania adresu strony i pomocy obslugi

http://www.automobile.de/
http://www.autoscout24.pl
http://www.mobile.de

kto jeszcze nie poszedl na mecz niech juz wychodzi,juz czas:) ja juz ide.POZDRO AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS

jutro w Szymanach koło Szczytna wyścigi na 400m można popatrzeć badz postartowac, może ktoś sie wybiera???

tu link bo bym zapomial http://www.biker.riders.pl/index2.html

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Znowu za oknem graja i tak co tydzien. Czy ktos wie czy mozna cos poradzic na zaklocanie ciszy przez wesela organizowane (w tym przypadku) w bursie przy ul Kopernika? Czy komus poza mna to jeszcze przeszkadza czy moze ja jestem przewrazliwiony na tym punkcie? Dzis na szczescie nie ma upalu wiec moglem pozamykac okna ale i tak slychac dudnienie i spiewy besiadnikow.

moj koles wsiadal do malucha i mial pozyczonego disc mana glinki z zasady sprawdzaja kolesi z niemcewicza wiec sie przyczepili skad go ma zbrali kolesia na komende o 1 w nocy by sprawdzic czy sprzet nie kradziony sprawdzili i nic ale kolesia nie odwiezli do chaty swoja droga to nizly kawalek z komendy na niemcewicza komentarz zbedny

i chcialbym jeszcze jedna wazna sprawe podkreslic , personel szpitala ma prawo walczyc o większe zarobki . To jest oczywiste , ale nie moze sie ta walka przenosic na jakość swiadczonych uslug w postaci niewłasciwego traktowania pacjentow. Inaczj mowiac pacjent zrozumie ze nie dostanie takiej igly czy innej bo brak kasy ale nie zrozumie dlaczego sie go nieodpowienio traktuje , nie udziela mu sie na czas pomocu - bo to nic nie kosztuje.

Tak jest bedzie mozna sie przyzwyczaic do dziadostwa, znamy to juz z autopsji. Jezeli przyzwycazailismy sie do nowego prezydenta to przyzwyczaimy sie tez do nierownosci na Farnej. Zreszta zawsze bedzie mozna obejsc Farna - albo Gielczynska albo Krotka. :)

Kostka ma się udeptać? Pierwszy raz o takiej technologii wykonania kostki słyszę. Stary Rynek z tą czerwoną kostką i wygoloną z zieleni powierzchnią jest okropny. Wszyscy moi przyjezdni goście tak mówią. Dzięki jakiemu prezydentowi to zawdzięczamy już pisałem i nie chcę się powtarzać.

Potwierdzam bardzo dobrą opiekę na oddziale laryngologicznym ,za to nikomu nie życzę pobytu na łomżyńskiej onkologii zarówno ze względu na przyczyny zdrowotne ale i na jakość opieki pielęgniarskiej ,a myślę ,że jest to miejsce w którym pacjent powinien otrzymać tą opiekę na najlepszym poziomie i naprawdę nie rozumiem ludzi którzy tłumaczą tragiczną pracę pielęgniarek w szpitalu(oczywiście nie wszystkich)małymi zarobkami !!!!

To był jakiś mecz?

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Byłem pierwszy raz na meczu ŁKSu i .. miło zaskoczony. Będę bywał częściej.

niesłyszałem żeby ktoś z PS był na meczu więc pewnie opis jest podobny i dane statystyczne takie jak liczba widzów też, oni powinni se kupić okulary albo psa przewodnika on by dokładniej policzył

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org