Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jesteśmy wreszcie we własnym domu? |
Witam Polecam Apartament Koszysta. Wszystko super... łazienka, kuchnia przed domem miejsce na ognisko i piękny widok na tatry. Centrum niedaleko jakies 10 minut na piechotę. POLECAM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jesteśmy wreszcie we własnym domu? |
Ja uwielbiam,stare,nowe,mocniejszy rock,stare ballady czy tez inne klasyki.
|
|
Ratujmy wszystkie kurniki w Łomży. HURRRA Ale chyba zgodę dał konserwator zabytków? Bo jak nie to jakieś przestępstwo będzie spóściznę naszych przodków (w 70% w 1939r. żydów) niszczyć.
|
|
Dużo ludzi odpada za nadciśnienie albo nadwagę. Grey trzymam kciuki za Ciebie
|
|
"napżykład,osub, piscie"... pozdrawiam Pana!
|
|
Z Metalem kojarzy mi się dzieciństwo :) Wtedy była taka moda :) Metallica, Accept... Uwielbiam stare balllady tego pierwszego. Rammstein też nie pogardzę. Mam raczej szerokie spektrum lubianych gatunków, a głównym jest Trance/Vocal Trance. Do zobaczenia na Sunrise i Stadium of Sound... ;D
|
|
Hej z checio bym sie zapisal ale chyba za stary jestem i .:( ale trzymam Kciuki za WAS pozdrawiam jordan ps. i zycze takich sukcesow co rok
|
|
polecam Sale KAMERALNA w Morgownikach 1 km za nowogrodem ,nowa sala i jedzonko super ,naprawde warto tam zajrzec,a tym bardziej ze cena jest ok,ja robie tu wesele ,bylem juz na kilku imprezach i nie zaluje wyboru ,pozdro
|
|
Nie chodziło mi o ludzi tylko pancury jako muzyka:D Możesz mnie nie lubić wiesz gdzie ja to mam:D
|
|
hmm zależy co kto szuka..zazwyczaj niestety posady kierowników i prezesów są pozajmowane..
|
|
Miał ktos komisje lekarska w Białymstoku.Jak lekarze .....Czepiaja sie?
|
|
studiując coś najpierw zdajcie sobie sprawę czy naprawdę to studiujecie czy tylko zaliczacie kolokwia bez umiejętnego myślenia. w naszym kraju utarło się pojęcie myślenia takiego trochę dziwnego, że student to wszystko pozalicza a potem do roboty. jeśli studiujesz w Łomży informatykę - zastanów się czy napiszesz jakiś program w C i kiedy ostatnio coś programowałeś sam dla siebie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |