wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jesteśmy wreszcie we własnym domu?

Witam
Polecam Apartament Koszysta. Wszystko super... łazienka, kuchnia przed domem miejsce na ognisko i piękny widok na tatry. Centrum niedaleko jakies 10 minut na piechotę. POLECAM

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jesteśmy wreszcie we własnym domu?

Ja uwielbiam,stare,nowe,mocniejszy rock,stare ballady czy tez inne klasyki.

Ratujmy wszystkie kurniki w Łomży.
HURRRA

Ale chyba zgodę dał konserwator zabytków? Bo jak nie to jakieś przestępstwo będzie spóściznę naszych przodków (w 70% w 1939r. żydów) niszczyć.

Dużo ludzi odpada za nadciśnienie
albo nadwagę.

Grey trzymam kciuki za Ciebie

"napżykład,osub, piscie"...
pozdrawiam Pana!

Z Metalem kojarzy mi się dzieciństwo :) Wtedy była taka moda :) Metallica, Accept... Uwielbiam stare balllady tego pierwszego. Rammstein też nie pogardzę. Mam raczej szerokie spektrum lubianych gatunków, a głównym jest Trance/Vocal Trance.

Do zobaczenia na Sunrise i Stadium of Sound... ;D

Hej z checio bym sie zapisal ale chyba za stary jestem i .:( ale trzymam Kciuki za WAS pozdrawiam jordan ps. i zycze takich sukcesow co rok

polecam Sale KAMERALNA w Morgownikach 1 km za nowogrodem ,nowa sala i jedzonko super ,naprawde warto tam zajrzec,a tym bardziej ze cena jest ok,ja robie tu wesele ,bylem juz na kilku imprezach i nie zaluje wyboru ,pozdro

Nie chodziło mi o ludzi tylko pancury jako muzyka:D Możesz mnie nie lubić wiesz gdzie ja to mam:D

hmm zależy co kto szuka..zazwyczaj niestety posady kierowników i prezesów są pozajmowane..

Miał ktos komisje lekarska w Białymstoku.Jak lekarze .....Czepiaja sie?

studiując coś najpierw zdajcie sobie sprawę czy naprawdę to studiujecie czy tylko zaliczacie kolokwia bez umiejętnego myślenia. w naszym kraju utarło się pojęcie myślenia takiego trochę dziwnego, że student to wszystko pozalicza a potem do roboty.

jeśli studiujesz w Łomży informatykę - zastanów się czy napiszesz jakiś program w C i kiedy ostatnio coś programowałeś sam dla siebie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org