wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bilans

Napewno nie polecam Zdanowicza i Sciany...Fachowcy od 7miu bolesci co potrafia kobiete doprowadzic do smierci na raka szyjki macicy z powodu swojej niekompetencji...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bilans

Szalkowski byl bardzo dobrym ginekologiem...
Polecam natomiast Zaleska...

Co do Poppe to tez "dobry agent" z niego...

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

ja i tak zrobię sobie ten kolczyk nie muszę miec od nikogo pozwolenia a zwłaszcza od takich chamów jak WY! Od dawna juz jestem pełnoletnia. i do mojego życia i ciała wara Wam. ja decyduje o tym co moge robic a czego nie mogę!!!! dziewczyna555 dzięki za poparcie!

Rozumiem, że chcesz zrobić wszystko, żebyśmy nie weszli na tą www i nie przeczytali oferty konkurencyjnej firmy? :)

a jak mam tylko 1 sms-a od pracodawcy? że mam nie przychodzić do pracy i ciuchy robocze z ich logo firmy a zer o świadków bo każdy się boi o pracę mam jakieś szanse na wygraną? i oczywiście pieniądze (zaskórniaki) te co mi rzucił na odczepnego za miesiąc pracy było tego 400 zł nie podpisywałem odbioru

O to nr na komórkę do Pani 608646754 która uczy grac na pianinie.

Czy ktoś z was robił sobie makijaż w TRENDY na Śniadeckiego, kogo polecacie?

Właśnie szukałem czegoś podobnego do garaży,nie raz i nie dwa wchodziłem na tą stronę w ostatnim czasie.Nie było żadnego wirusa,przed chwilą też odwiedzałem tą stronę.

Witam wszystkich.A wiec tak jak w temacie....poszukuje pracy na okres wakacji.Najbardziej interesowalaby mnie praca na rynku.Moge pomagac w prowadzeniu owego stoiska.Prosze o odpisywanie w tym temacie badz na email przemeks1994@wp.pl

To moze napisz co to byla za praca i jak ten łaskawca sie nazywa.

Szanowni Panstwo.........
23 czerwca na forum - w odpowiedzi na temat najgorszy pracodawca w Łomży napisałem ze cieżko mi znaleźć pracownika ... mechanika, lakiernika - dziwiłem się czytając teksty typu - pracodawca to tylko pijawka i chce wydoić z czasu, sił, talentu szarego człowieka. Dziś mamy 26 czerwca - 3 dni od momentu kiedy to zabrałem tu głos- i zaproponowalem stawkę 10 zł/h i............ zgadnijcie ile osób się odezwało,...ile zainteresowało ... JEDNA!!!! - to wszystko czyli z tego wniosek że w Łomży nie ma problemu bezrobocia!! Ktos pisze ze 10 zł/h 8godz. dziennie 5 dni w tyg. pełne ubezpieczenie i rejestracja to mało... niech poda swoją cenę !!! czekam - i gwarantuje ze jestem człowiekiem , który umie docenic prace innych - pozdrawiam serdecznie.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Kasa kasowski

sprawdz http://www.wrzuta.pl/search.php?type=A&words=kasa+piekniejsza&header_search-submit.x=0&header_search-submit.y=0

to taaaa :)

W najlepszym wypadku mamy nową II ligę, w najgorszym w tym sezonie nie przystępujemy do rozgrywek, a za rok B klasa...

Spróbuj tego co ja Ci zaproponowałem:D W lesie cisza spokój no moze nie do konca spokoj troszke adrenaliny. "Bede bral Cie! Gdzie? W namiocie";]

hehe na pewno pomoże:P Śledzie są za Białymstokiem i niczym im nie przetłumaczymy najwyżej walną Polsce kary to i tak się rozbija na każdego obywatela. a profil na naszej klasie to chyba wielka pomylka...

Do Mc Donalda sie zglos;d;d;d.... a moze frytki do tego;d;d

tak
ile chcesz :)

Zapraszam by zapoznac się z akcją. Przed konsultacjami profil już istniał i m.in. przez niego można było się dowiedziec gdzie i kiedy one są, oraz o anckiecie internetowej - jak dużo ludzi było na konsultacjach - kto był ten wie.

Co do profilu daje on możliwosc łatwej promocji również poza regionem - w profilu są znane osoby, dziennikarze, politycy itp. Jaka inna akcja tak szybko i łatwo by to zrobiła.

Co do spamu - nie wiem kto to napisał, ale wykazał się nieznajomoscią polskiego prawa, jak i regulaminu naszej-klasy.pl Sprawy legalizacji akcji wyjasnione zostały juz na samym poczatku i m.in. odpowiedz od administracji jest zawarta w opisie profilu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org